DeepFocus (Alternatif/Rock) - Ankara

vee kendime özell.. hiçbi fotoda yokum yaa :(


okuu8hk.jpg


kooo9oa.jpg



birii biziz birii I.V den..
 
p_Absolution_q demiş ki:
orkun.. abi.. cok acı bi fotograf ya...yaralarım depreşti :) niye davulcular hic bir zaman görünmez fotograflarda.. ya bizimde 30 tane resim var.. sadece birinde belirsiz yüzüm görünüyo.. :( yetti artık :p

yeni gitarcınız hayırlı olsun bu arada

valla olee ama bn kndimi ayrı cektırdım artık yapıcak bişii kalmadı baktım olmuoo.. isyan cıkardım kndi capımda!bi makina dolusuu 100e yakın bnm resmım var ama hepsı aynı gibi.. ehueu'!! :):):)
 
ges-tapo demiş ki:
Beyler yeni gitarist hayırlı olsun umarım çok daha ileri taşıyacaktır bu arkadaş sizi en yakın performansınızı sabırsızlıkla bekliyorum tekrar hayırlı olsun...............................
Saygılar

teskkur ederzz.. valla snrm artık bulduk diyebilirzz :):) hehe.. ama harbi bulduk!!!bugun studyomuz iidi ilk studyo için baya iiydi biraz birbirmize alıstıktan soraa gercekten ii işler yapıcas!!! vee su organızasyonları da bi ayarlıyalım artık ;) .. umrm cok guzel sarkılarla tekrar konsere baslarız hep beraber!!! simdilik resimlerle bu kdar!!!
 
Sizinle çalışmak oldukça güzeldi. Sanırım baya konser verirsiniz ileri zamanlarda da. Sizi takip etmek ve haberlerinizi almak zor olmayacak sanırım:)

Hepinize ilerisi için başarılar. Destekleriniz için de teşekkürler.
 
BLooD_BRoTHeRS demiş ki:
Deepfocus'a başarılar..İlerde bu ismi baya bi duyucaz gibi geliyo

eyvallah tolgacım saol eger hersey istedigimiz gibi giderse kendimizden epey söz ettiricez eger bi aksilik olmazsa eskisehir doors da bir organizasyonda cıkma gibi bi durumumuz var subat sonunda ve de yine bi aksilik olmazsa subat basında bi konser ayarlamayı dusunuyoruz şimdilik bu kadar =)
 
ewet beyler ya konser beklioruz sizden eskisehir oncesi.beyler bi studyo oldugunda haber verin izlemek istiorum.yeni gtaristinizde hayırlı olur işallah maşallah,tu tu tu tu... :LOL: dydyguma gore baya iimiş. nese beste olayları vardı noldu onlar.umarım guzel olmustur.nese hadin eyww...
 
eet yaa subatın sonuna kadar konser yok.. biz dogan gelene kdar sarkıları vokalsız oturtmaya calisicazz.. bide bizim gitarstmii iiymişş... ??? :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: valla ii ;)
 
emrenin kaldırmayın orasını burasını :) yok yok ben sewdim iyi çocuk sewdirdi kendini:p
size güveniyorum beste de gelio.
buarada herkese teşekkürler...
 
Geri
Üst