DeepFocus (Alternatif/Rock) - Ankara

bana ne tşkkr edionus Allaha şükredin,nihayetinde topunuz tencere_kapat=P benim için büyük zevk,böyle bir gruba layik olabilirsem ne ala...

ehuehe efet tabe dooru söylüyosun ama olsun işte kesin gözüyle bakıyoruz ya olaya onu şeyettirdi gökhan=P =))

vega nın konserinin olmasından dolayı ve doriandaki 2elemanında vegada calmasından kaynaklı konser bi hafta ertelenmiştir.. detaylıı bilgi gökandan gelirr ztn 🙂🙂

Vega'nın 17 subatta başka bi konseri oldugu için ve Dorian'nın bas ve davulcusu Vega'da caldıgı için konser bi hafta ertelenmiştir

25 ŞUBAT GARAGE ROCK BAR
Dorian
alt grup DeePFoCus herkesi bekleriz

25 inden onceki cumartesi snrm 18 subat oluoo.. if te bi konserimiz daa oluşmuştur!!! biz sevgililer gününü orta kutlamayı dusunuorzz 🙂🙂 ehueuh..

valla maxmash bnde seninle aynı duyguları hissediorum.. şiddetle merak ediorum nası bişi ortaya cıkıcak diee..

eet.. kesin hatta zorunlu .. ilgili kişiye verdimiz sözden kaynaklıı 🙂🙂 bi aksilik olmazda senın için önemli olan kısım bizi izlemek diil snrm.. 🙂🙂 eheuh.. sevgili rebeldenin sesii 🙂🙂🙂

o zmn konserleri bi daha hatırlatalım

18 Şubat Cumartesi İf
25 Şubat Cumartesi Garage Dorian alt grup

bi de orkun serra'nın başka ne derdi olcak onu anlamadım ama neyse acıklarsın herhal bi ara

eyvallah abi bende seni seviyorum valla sen yokken beni cok ezdiler..

az kaldı abi merak etme bu cumartesi if'teyiz herkesi bekliyoruz iyi hazırlandık ve hazırlanmaya devam ediyoruz

hadi bakalım

Walla bu cumartesi bizi tanıyan , muhabbeti olanlar geçerli bir nedenleri olmayıpta gelmezlerse yüzümüze bakmasınlar bi daha, tanımayanlarıda tabii ki bekleriiiz efendiiim. Güzel bir konser olcak evet evet biliyorum ... 🙂

Geri