DeepFocus (Alternatif/Rock) - Ankara

untitled16xh.jpg

ıf konseri mükemmeldi abi bn çok eğlendim ve gördüüm kadarıyla herkes çok eğlendi..hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

bi konser daha geride kaldı ben kendi adıma cok eglendim 1-2 küçük hata dısında gerçkten cok güzel bi konserdi bizi orda yalnız bırakmayan herkese teşekkürler

haftaya yani

25 Şubat Cumartesi
Garage Rock Bar Dorian alt grup Dem, DeePFoCuS herkesi bekleriz

Arkadaşlar saati tam tutturamamaşım kusura bakmayın fazla parçanızı dinleyemedim fakat dinlediğim kadarıyla enstürman açısından gayet uyumlu oturmuş bir görünüm çizmenize rağmen vokalinizin kendini müziğe pek veremediğini gördüm eminim kendisinin geçerli bir nedeni vardır gerçi sizi daha ilk kez dinledim bu tarz bir yorum yapmam bir konser için uygun olmaz ancak dost tavsiyesi maiyetinde alırsanız sevinirim amacım eleştirmek değil sadece düşüncelerimi yazdım başarılar dilerim bundan sonraki konserinize.....
Saygılar.....

arkadaşlar merhaba...performansınızı ilk kez izledim if'te.gitarlar oldukça iyiydi kanaatimce,özellikle solo gitar oldukça iyi bir performans sergiledi,daha solo agırlıklı parçalar seçilerek bir yol izlenebilir diye düşünüyorum...ancak vokal olayın uyumunu bozuyordu,bu da izleyiciden kaçmadı bence

üst üste ağır olmuş ama forumun amacı bu teşekkür ediyorum dikkate alıcam sadece bugün pek keyifim yoktu onun için böle olmuş olabilir ges-tapo.ama sunjen in uyum sorununa diecek bişeyim yok.yine de teşekkürler yapıcı tüm eleştrileri bekliyoruz.

sunjen demiş ki:
arkadaşlar merhaba...performansınızı ilk kez izledim if'te.gitarlar oldukça iyiydi kanaatimce,özellikle solo gitar oldukça iyi bir performans sergiledi,daha solo agırlıklı parçalar seçilerek bir yol izlenebilir diye düşünüyorum...ancak vokal olayın uyumunu bozuyordu,bu da izleyiciden kaçmadı bence

gitarlar için yaptıgın yorum için cok teşekkürler zaten sarkılarımızın bazılarında ole sololar olmasa bile solo gitar yani emre sarkıya göre cok uyumlu ve kulaga hoş gelen sololar koyuyo 😀 o konuda merak etmeyin emre'nin bitmek bilmeyen sololarını daha cok dinliycez 😀

Vokal yapmak zor iş..herzaman aynı havada olmak herzaman seyirciyi çoşturmak zor arasıra böyle şeyler olabilir.Doğanın dediği gibi keyifsiz bi gününde olmaması bunun nedeni bence.

alpago demiş ki:
Vokal yapmak zor iş..herzaman aynı havada olmak herzaman seyirciyi çoşturmak zor arasıra böyle şeyler olabilir.Doğanın dediği gibi keyifsiz bi gününde olmaması bunun nedeni bence.
teşekkürler alpago gerçekten böle şeyler duymaya çok ihtiyacım war biraz şevkim kırıldı doğrusu.kimse yanlış anlamasın özellikle yorum yapanlar.

doğan sen gerçekten ii bi vokalsin skn şevkin kırılmasın bir konserle bu deişecek deil sen kendini geliştirmeye devam et olur böyle şeyler

cok basarili bi konser cikardiniz hepinizi ayri ayri tebrikederim..gercekten keyifli bi konser oldu..zaman zaman gitar vokali bastirdi ama genel itibariyle sesler iyi geldi..tekrar tebrikler gorusuruz..

beyler acaip başarılı buldum sizi
şarkı secimide güzel
ayrıca en iğrendiim grup olan bulutsuzluk özleminin sarkısınada bööle bi gaz eklemeniz cok hoş olmuş

ayrıca orkun yorulunca sarkıyı bırakıp geri aynen devam edebilio oda ayrı bir marifet tabi eheheheh

kısa süre icinde tekrar görüsmek üzere başarıların devamı
öptm

doğan kendini geliştimekte olan bi vokal bizden önce ole cok büyük tecrübeleri olmamıs hatırladıgım kadarıyla ama bence gelişmeye acık bi sesi var grupcanak en azından ben doganın arkadasındayım

bu tarz şeyler olabilir cok normaldir ama dogan kesinlikle eleştirileri dikkate alcaktır

abii orda harbi yoruldum bide kaafa karıstı ..napiim dediim sarkıyı bozacama susiim soraa dewam ederim dediim🙂🙂 napiim valla🙂🙂... hehe ole algılamakta yıktı beni ztn🙂🙂
valla konserde bizde cok eglendik ama .. en azından bn.. içerdeki sistem bozukluundan kaynaklı! bişey anlamadım.. bişi anlamadıımdan dolayıda bu kdar tepki bklemiodum ben dogan için.. ama bunlar en ii sekilde degerlendirilir ve tabikii yapıcı olacaktır!! bi konser da atlatlık ii oldu valla!!

bidaki konserimiz garage konseri.. DeM ve DoriaN la calmak ciddi onur olucak bizim için!! umrm ordada eglenırız bu kdar.. herkesi bklerzz..

unutmadan yorumlar içinde cok teskr ederızz herkese..

öncelikle gökhan'a sonra da er000r 'a teşekkür ediyorum.ilk anda baya bozuldum fakat sonra iyi ki gelmiş o yorumlar teşekkür ediyorum tekrar ilerde herşey çok daha iyi olucak.yorumlar için herkese teşşekkürler.25inde umarım kendi adıma herşey daha iyi olucak zaten emre orkun gökhan ve recep harikaydılar o gün.yorum yapan herkese teşekkürler

Çok teşekkür ederiz arkadaşlar gelip izlediğiniz ve yaptığınız yorumlar için.. Benim Deepfocus ile ilk konserimdi ve gayet başarılı geçti, bende inanılmaz eğlendim... Ne diyim gelecekte hep beraber daha güzel konserlerde buluşmak dileğiyle.. 🙂

Geri