DeepFocus (Alternatif/Rock) - Ankara

arkadaslar merabalar ıf teki konserinizde bulundum gitar ve davulda harikaydınız diorum acaip costurdunus ama sanırım vokalde bi durgunluk var arkadastan biras daa sov beklioruz biz dahada cosacaktık da ondan hareket bekledik;D ee bidaakine artık;D

işte problem tamamen orda 🙂
bende sizden ilk elektriği beklemiştim ben de beğenmiyolar demekki coşan yok dedim.ve tripe girdim işte tecrübesizlik.öğrenicez inşallah 🙂

arkadaslar biraz önce aldıgım haberle resmen hayallerim yıkıldı

organizasyon sahipleri-garage ve tuborg arasındaki bi anlaşmazlık yüzünden 25 Şubattaki Dorian konseri iptal edilmiştir bilginize

barker demiş ki:
iptal olucağı belliydi..

eyvallah bizim gibi gelişmekte olan ve bizim için cok önemli olan bi konser iptal olmus cok guzel moral veriyosun cok saol

ayrıca bizim için önemli olan neden, nasıl iptal oldugu degil bizim calamamamız bu cok daha büyük bi sorun bilmem anlatabildin mi bu tarz taşlamaların yeri bu topic diil

abi neye cvp veriosun.. kendını kanıtlamakta olan bi organizasyon goruosun karsında napıcak dierlerine b.k atıcakki öne cıksın..?!! kii kimsenin elinde olmayan sebeplerden dolayı olan bi olay sonucu..

işiin garibi osiris grubunun davulcusu sevgilii sercan konserin olmamasına üzülürken.. gene osiris grubunun menejerliini üstlenen ''Colossus Organizasyon'' üyeleri b.k atmaktan ileriye gidememiş.. önce bi bütünlük saglayın içinizde soraa bişiler yazın..(sözüm asla sevgili sercana yada osiris gruba diildir) ztn anlasılmıstır ..!!

bole boşboş yazııpp..bizim sinirlerimizi bozmak hosunuzamı gidio anlamıorum..!!ne guzel bizim forumumuzda yoktu bole seyler .. içine ettin tesk ederim grubum adına!!!

işii olmayan yazmasın yaa..şu foruma .. istediimiz muzimizin elestrilmesii.. baska bişi istemiorzz!!

colossus organizasyon bildirisidir;

öncelikle lafın nereden anlaşıldığını bilemediğim arkadaşıma üslubundaki ayıbı farketmesini önemle duyururuz. saygısızlık varsa bunu tarafımıza bizzat bildirebilir ve yorumumuzu dinleyebilecek iken, esas bilmemneleri ortaya saçan arkadaşları kınarız.
Organizasyonunuzun adını bilmemekle birlikte aramızda hiçbir husumet olmadığı gibi hiçbir tanışıklığımız da yoktur. sektörün genişlemesi herkesin dileğidir.
şirket sahibi olarak tüm mesuliyet bendedir, ve olan şikayetlerinizi muhakkak değerlendireceğiz.
ancak "iptal olacağı belliydi" sözüne gücendiğinize göre üzerine alınma sebebini anlamakta güçlük çektiğimi bildiririm. Onursal Tuncer, mesajı art niyetsiz biçimde kendi müzisyenlik çabalarından dolayı üzüntüsünü, gerekli reklam ve afişlemenin yapılmamasından dolayı konserin gerçekleşmeycek olmasına istinaden yazmıştır. yanlış anlamak, ya da anlamak istenildiği gibi anlamaktan kaynaklı bu sorun ortaya çıkmıştır.
sayın orkunorkun, tarafımıza özürlerinizi iletmenizi önemle duyururum.
ciddi bir organizasyon kurmaktaysanız eğer önemle şirketleşmenizi de tavsiye etmeyi görev bilirim.

Colossus Organizasyon Şti. adına
işletme sahibi/organizatör
Ahmet Tuncer

başta..sunu acıklayarak başlıyorum..kimseye özür dilicek bişi solemedim yada şirkete!! ama eger onursal Tuncer arkaadasımız bize dusuncelerini senin anlattıın gibi anlatsaydıı bizimde yakındımız seyin o oldunu soleyipp onu desteklıcektık..ama OLMİCAA BELLİYDİ gibi itici bi cumleyı kullanınca ztn sinirli bi anımızda o tepkiyi verdik!!!

Senin solediiğin gibi acıklansa ztn aynı seyden yakındımız ortaya cıkıcak..!! neyse tatsiz bikac msj olduu.. biz Onursal Tuncerle aramızda konustuk 2mizinde kndınce sebepleri var!!yanlış anlaşılmalar..

Ki Şunuda belirtiyin orgazasyon bizim tarafımızdan yapılmamaktadır..!!

Herkese kndı dalında başarılar dilerzz..!!(tabii bizede) eğer saygı çerçevesini aşıcak bi laf solemişşsek tabiki ÖZÜR DİLERZ..

saygılar .. 😉

ya bence sinirlenmişsiniz çatıcak yer arıosunuz yani. Bi konserin reklamı yapılmazsa konserin iptal olacaı belliydi tarzı yorumlarda yapılabilir.sizle alakasıda yok bence gereksiz tartışma yaratmışsınız.Nese başka sefere olur.

ozgur196 demiş ki:
ya bence sinirlenmişsiniz çatıcak yer arıosunuz yani. Bi konserin reklamı yapılmazsa konserin iptal olacaı belliydi tarzı yorumlarda yapılabilir.sizle alakasıda yok bence gereksiz tartışma yaratmışsınız.Nese başka sefere olur.

ya şimdi özgürcüm bunun catıcak yer aramakla bi alakası yok şimdi bak bu forumun amacı müzik tartısmak degilmidir eger o konser olsaydı biz igrenç calsaydıkta bize yorum yapsaydı hiç bişey demem üstüne teşekkür ederdim ama burası bi organizasyon tartısma platformu degil anlatabiliyomuyum

hayır tamam belki haklı ama anlatma tarzı yanlıs bu forum tam 12 sayfa ve biz gruba karsı yapılan hiç bi eleştiriye kötü bi cevap vermedik hatta kötü caldık herkesten önce biz yazdık ama organizasyonu kötüleme yeri burası diil o nedenle

neyse herkese başarılar

ve ayrıca konser olmayabilir zaten yukarıda ole bi tartısmada olmus organizasyonu biz yapmıyoduk eger ole olsaydı bunuda belirtirdir

biz grupca zaten neyse saglık olsun bi dahaki sefere diye geçtik

bu da forumdaki ilk tartısma oldu iyi oldu valla bi daha olmaması dilegiyle

bazı özel sebeplerden dolayı deepfocus'la yollarımız ayrıldı.hepsi tek tek arkadaşımdır.bundan sonra müzik hayatında deepfocus'a başarılar..

ya kaç kere gelmeye kalktım hep bişiler çıktı...neyse umarım bigün dinleriz sizi.....ya bu site benim üyeliğimi onaylamıyo ya!!! bende arkadaşınkinden atım dedim...neyse umaRIM bigün dinleriz sizi!!! bakalım orkunun anlattığı kadar warmısınız 😀 GÖZDE....

Geri