DeepFocus (Alternatif/Rock) - Ankara

merak etmeyin arkadaşlar 28 nde yanlız bırakmicaz sizi.şey yani en azından ben orda olucam 😀 nse şşşşşş gokan olm sende ayrıl gruptan ben geliim la walla bak çok heves ettim 😀 şaka bi yana umarım dogru olanı yapıosunuzdur eleman deişimi ile.nse doganın gitmesine uzulduk ama yeni vokale hos geldin diielim. bu arada gokancım tamam 28 mart ama saat kaçta,giriş ne kadar bunnarı goremedim.bizi bu kanuda bilgilendirirsen sevinirim.hadin eyw.....

üstüme vazife alıorum vee.. soluorum!!! 🙂 konser 8de baslıcakk.. snrm yani biz 8de orda olucas kacta cıkarss bilmiorum!!! deneme konseri olduundan dolayıda giriş bedava die hatırlıorum!!! yeterlii snrm.. 🙂

vee tekrardan herkesi bklerzz diorumm!!! 🙂

arkadaslar salı aksamı yani bu aksam saat sekizde eski baraka yeni elemanlarla yeni yolcu'yız herkesi bekliyoruz

unutmayalım unutturmayalım yalnız bırakmayalım

Yolcu bize hüsran olmustur.. ztn grubun yapmıs olduu eleman degişikliklerinden bu belliydi!!bidaa ki konserimiz 23 NiSaN pazar.. İf te olucak!! herkesi bklerzz .. diger gruplarda konser yaklastıkca netlik kazanıcaktır!!

abartmayalım ya hüsran yasıycak kadar kotu diil 🙂

aslında kendimize göre bi kac hatadan daha kotu calmadık ama sonucta program için denemeydi ve hataların olmaması gerekir sonucta

neyse saglık olsun diyip kendimizi geliştirmeye döndük biraz repartuarı genişleticez 23'u kadar 23 nisanda if'te bizi yeni repartuarla dinlersiniz büyük ihtimalle burdan gelişmeler tekrar duyurulur

saygılar

DeepFocus bildirisidir 🙂 Ehueeh..

23 Nisan'da If Performance Hall'da Çocuk bayramını kutlayacaz, tüm gençleri ve Kendini hala genç hisseden herkesi bekleriz

Akabininde Çankaya Üniversitesi Geleneksel Bahar Şenliklerinde sahne alacağız..

Ayrıntılar yakında...

selaaamm.. DeepFocus'a çook büük sevgi saygılar öncelkle🙂 bn önmli bşi sorucaktım da.. mesela The Guest Çankaya Şenlklernde kaç parça çalsnn? ya da siz kaç parça çalıcaksnz öle soriim.. ona göre hazrlanalm diors da🙂 çoook teşekkr şmdidenn.. (emre we orkun özel slmlarr😉)

Bu konserlerden önce bi konser haberimiz daa var! Bu pazar yani 16 nisan da.. TOBB'da konsermiz(snrm şenlik 🙂 )olacaktırr!! snrm 5-7 arasında sahnede olucass!! herkeşii beklerizz!!

hatırlatma..
=> 23 Nisan İF performance Hall
bizimle beraber Seth-Nema-Hünkar Bilem Beğendi sahnede olucak..!

Çankaya Üniversitesi Şenliklerinde Dekan sorunu oluşmuş herzmnki gibi .. kesinlesince burdan yayın yaparzz 🙂

Evet Arkadaşlar Çankaya Üniversitesi Bahar şenliklerinde organizasyon komitesi her zamanki gibi sorun çıkardılar, ilk dedikleri sözü tutmadılar.. İşler bayağı bir karışmıştır, DeepFocus'un ve diğer çıkacak grupların çıkamama durumu vardır, en yakın sürede haber vereceğiz..

evet arkadaslar bugun TOBB üniversitesinde gelecegin mühendilerin yaptıgı bi etkinlikte sahne aldık pardon çimlerin üstündeydik 🙂

ses sisteminin biraz mağduru olduk diyebilirim bi mikser 4 tane koloncuk vardı bütün gitarların sesleri bi garip geldi kulagımıza kimse kimseyi anlamamıs malesef ama biz iyi caldık diyebilirim

bizi orda erkenden gitmeyip dinlemek için bekleyen ve bizi yalnız bırakmayan hünkar bile begendi grubuna cok teşekkür ediyoruz

küçük bi hatırlatma yapalım 23 nisanda İf performance hall'dayız hepberaber cocuk bayramını kutlıycaz herkesi bekliyoruz

bu arada arifin hala bize alısamadıgını bu konserde cok güzel ögrendik 🙂

deepfocus a TOBB ETÜ de düzenlenen Genç Mühendis Gelişim Günleri nin kapanışında verdiği konser için sonsuz teşekkürler..

ps:ses sistemi için kusura bakmayın arkadaşlar 😉

Geri