DeepFocus (Alternatif/Rock) - Ankara

dogan'cım biraz bekle yarın öbür gün tekrar buralarda olcaz yeni bas'cıyı bulduk sayılır az kaldı arkadslar burdan yeni haberleri ben size yine ulaşastırıcam

Harbiden ne zamandır sesiniz soluunuz cıkmıodu.Bu fırtına oncesi sessizlik olsa gerek :twisted: ... Nese arkadaşlar yeni bascınızda hayırlı olsuun... konser beklioruz sizden bir an önceee... hadin eywww 8)

emree nbr la ben rüa🙂şak şakçı olarak bulunuyorum burda🙂ama senin gibi bi gitaristin grup konusunda ii bi seçim yaptığına inanıyorum daa dinleme şansım olmadı çağarsana lan sıpa🙂deep focusa başarılar..

arkadaslar burdan bi haber veriyim

28 mart günü Yeni Yolcuda bi deneme programına cıkıcaz

sizleri bekliyoruz destekleriniz bizim için cok önemli

yolcu ssk iş hanı 3. kat

grupça aldığımız bi karar sonucu (tabii dogan dısında..yani ne kadar grupça tartışılır!!!) VOKALİMİZ DOGANIN gruptan ayrılmasına karar verdik!! :? :? DOGAN a bizimle olduğu 7aylık dönem için teşekkürlerimizii sunarzz!! diğer grubuylaa sonsuz destek dilioruzz.. vizelerden soraa piyasaya cıkıcaklar ztn!! hep beraber görücezz!

yeni vokalimiz Hünkar Bile Beğendinin vokalii Arif'tir..! artık Hünkar Bile Beğendi direk olarak kardeş grup olmustur 🙂 28dede Arif bizimle sahnededir!! herkesi beklemekteyiz!! Bizim Kızılaydaki ilk konserimiz olucak.. bakalım nolucak!!? :roll:

gelişmeler simdilik bu kdar.. :!:

Teşekkürler arkadaşlar, sahnede bambaşka bir DeepFocus dinleyeceksiniz.. Yeni repertuarımızla , yeni elemanlarımızla bomba gibi geliyoruz.. 28 Şubat Yolcu'ya herkes davetlidir..

grup kararı evet ama dogan'ın gidişi beni üzdü ne yalan soylıyım grubun su anına kadar cok emek verdi cok teşekkür ediyorum hatta doganla bunu ben konuscaktım ama yüzüm tutmadı burdan o konu hakkındada özürlerimi iletiyim

bu arada 28 mart (emre yanlıs yazmıs tarihi) herkes davetlidir umarım iyi geçer zaten arifi bi, cogununz kayıtlardan veya konserlerden biliyo bakalım yeni bi sahne olucak bizim için kızılay herkesi bekliyoruz

vokal kişisi ve repartuar değişikliklerinizle birlikte salı günü vereceğiniz konserde başarı sizinle olsuun

Geri