Sınıf 64 (Modern Thrash Metal) - Ankara

selamlar itu rock başkanı berkay ben thrash gruplarının değeri bilinmiyo pek memlekette başarılar diliyorum bu nedenle size. Umarım İstanbul konseride beklediğimiz gibi başarılı geçer ve hem itu rock için hemde sınıf 64 için devamı gelir 20 şubatta görüşmek üzere...
 
stabwound demiş ki:
selamlar itu rock başkanı berkay ben thrash gruplarının değeri bilinmiyo pek memlekette başarılar diliyorum bu nedenle size. Umarım İstanbul konseride beklediğimiz gibi başarılı geçer ve hem itu rock için hemde sınıf 64 için devamı gelir 20 şubatta görüşmek üzere...

Çok teşeşkkürler :) Umarım dediğin gibi iyi olur her şey. ben de Odtü'de müzik topluluklarında olduğum için ayrı bir önemsiyorum bu konseri, ve biliyorum nelerle uğraştığınızı diyebilirim :)

İstanbul'da görüşmek üzere :)
 
beyler beyler

duydumki iyi yolda hızlı bi şekil ilerliyorsunuz. çok sevindim. özellikle de itu orck şenliğinde vereceğiniz konseri görünce çok sevindirik oldum.

başarılarınızın dewamı dileğiyle ..... :p
 
**berkaycım şarkınızı hemen indirip dinledim böyle eski günleri yad ederekten...ritm yapısı çok kuvvetli...çok akılda kalan bir ritmik yapısı var...süper olmuş ellerinize sağlık..en çok solodan önceki kısım hoşuma gitti açıkcası..bi de şarkıya intro yazsanız süper olur..şarkı sanki orta kısımdan başlıyormuş hissi verdi bana..tekrarlayan ritmlerde oktav ses kullanmak yerine 3. veya 5. sesi kullanmak da daha iyi olabilir..benim kulağım aradı açıkcası..

**nacizane bir eleştri olaraktan da solo kısmında hıza o kadar ağırlık vermeseniz daha iyi olacak bence..(şu an tekrar dinliyorum soloyu)..sen çok yetenekli bir gitaristsin daha doğrusu ikinizde çok yetenekli adamlarsınız..biraz daha melodiye ağırlık verirseniz harika olacak herşey..lirik kısımlarını şimdiden merak ettim şarkının..kolay gelsin dostlar :)

**arkadaşlar umarım yazdıklarımı ukalalık olarak algılamazsınız..ikiniz de benden daha iyi gitaristlersiniz..tamamen dostluğumuza güvenerek yazıyorum bunları siz de iyi niyetime güvenin :) grşmek üzre
 
Ne demek Tansel, çok saol yorumların için. Bu gibi durumlarda şarkıya dışarıdan bakmak imkansız oluyor neredeyse, ve dinleyenlerin yorumlarıyla, ancak bazı yerlere dikkat edebiliyor insan... :) Mesela şarkının ortadan başlıyormuş gibi olması olayı bizim dikkatimizi çekmesi çok zor olan birşey, çünkü birkaç kere dinledikten sonra alışıyor insan :) İlk dinleyiş çok önemli yani :)

Solo konusunda da, söylediğim gibi bazı yerlerini değiştiricem ama bazı yerlerini cidden beğeniyorum ve kalmalarını istiyorum :) Bir sonraki kayıtta umarım daha iyi birşeyler yapabiliriz :) Tekrar saol yorum için :)
 
abi beste manyak olmuş,Berkay saolsun daha önceden parçanın ilk halini dinleme imkanım olmuştu.Özellikle ritimlere hasta oldum,feci gaza getiriyor,yalnız soloyu beğenmedim,bence biraz daha uğraşın onun üzerinde.Onun dışında süper,mükemmelötesi bir beste olmuş,Cem e de söylemiştim bunu,işte benim kafamdaki sınıf 64 budur!Harikasınız,böyle devam edin.Ha bir de Ceim'in 64 diye bir bestesi daha var,bence onu da repatuarınıza katmalısınız,o da tam sınıf 64'lük bir parça...Umarım İstanbul konserinde görüşürüz.Umarım diyorum çünkü 18 yaş sınırı varsa ki mutlaka vardır,konseri izleyemeyebilirim,ama ne olursa olsun o gün orada olacağım.Kendine iyi bak 64!
 
Talat,

Şu an zaten aklımızda o solo mevzusu
Muhtemelen solo arkasının riff'ini değiştirip yeni birer solo (bi berkay bi ben) yazmayı düşünüyoruz. İstanbula yetiştiririz gibi...
 
Şarkıda bariz Cem havası var :) O yazdı herhade çoğu riffi. O girişteki ana riff enfes. Ama birkaç riff çok klasikleşmiş Cem riffi olmuş. Artık çoğu bestesi birbirine benziyor gibi. Ama Cem'in kendi son birkaç bestesine göre çok daha farklı ve güzel. Genel olarak ben aşırı beğendim ama riff azlığı var sanki şarkıda biraz.
Solo da kesin Berkay'ın solosu :D Bence süper değil ama güzel. Solodan sonra birkaç riff var. Mantık olarak güzel ama gene klasik Cem işi var arka arkaya birkaç nota.
 
Solo benim evet, Helstar havası var di mi? :D
Solodan sonraki riffler benim, öncesi Cem'in :)

EDIT: Şarkıyı biraz daha değiştiricez, riff azlığı olayına özellikle katılıyorum, soloyu falan da değiştiricez, birkaç güzel fikrim var :)
EDIT2: Solodan sonraki rifflerde Cem havası olması normal bence çünkü onları ben doğaçlama yazdım, şarkının havasına çok girmişim demek ki bir anda geliverdi hatta Gökhanlarda şarkıya çalışıyorduk bir anda geldi, solodan hemen sonraki riffin sadece birkaç notasını düzenledim o kadar :)
 
Beste çok güzel...Benim de vokal olarak bir tavsiyem olacak.Biraz vokal için boşluk bıraksanız?Çok karman çorman gözükebilir bu haliyle vokal girince...Başarılar...
 
deerrudolf demiş ki:
Şarkıyı indirdikten sonra hoparlörüm bozuldu. Hatta üstüne bir de bilgisayar yandan yedi. Virüs gibi beste yapmışınız laayn, bi kısmet olmadı... :LOL:
Valla umarım yakın zamanda dinleyebilirsin abi, merak ediyorum çünkü yorumunu :)

sava demiş ki:
Biraz Barragan havası yok değil soloda :D
;)
Bir de soloyla ilgili bir şey demek istiyorum, soloyu bir kere değil de birkaç kere dinledikten sonra yorum yaparsanız sevinirim çünkü, yapısı biraz ilginç oldu cidden :)
 
cyberknight demiş ki:
Beste çok güzel...Benim de vokal olarak bir tavsiyem olacak.Biraz vokal için boşluk bıraksanız?Çok karman çorman gözükebilir bu haliyle vokal girince...Başarılar...

kesinlikle göktuğa katılıyorum vokal için boşluklar düşünülmeli ilk dinlediğimde benimde aklıma bu geldi bu haline vokal oturmayabilir bence

bu arada ellerinize sağlık çok iyi olmuş beyler
 
Geri
Üst