PlanB [Pop/Rock] - Ankara

Ela'cım sesin çok güzelmiş çok güzel söylüyorsun... tabi ekip işi bu olay. çok da güzel çalıyorsunuz ancak metronom hep yükseklerde gibi sanki hep bir koşturma mı söz konusu :)
 
yorumlar için cok tesekkurler dilara_serin :) Seni tekrar garage da gormek isteriz!!

flash haber::
Çagcan askerden dondu; PlanB'nin bassistliğini tekrar ustlendi arkadaşlar :)
gruba şimdiye kadar verdiği onca emekten dolayı Burak'a cook teşekkur ediyoruz efem..kendisini PlanB nin fahri üyesi ilan ediyorum :p
 
tebrikler pek tebrikler... daha güzel bir sound elde edildiği vakit (ki bu garage olursa gözyaşlarıma hakim olamam:)) daha da yüksek seviyelerde keyif alacağım bir grup daha keşfetmiş olmanın hazzı, sevici ve gururuyla selamlıyorum hepinizi....
 
arkadaşlar teşekkürler öncelikle...Studyoma müşteri olarak gelen plan b grubuyla kısa sürede kaynaşıp dost olduğum için çok memnunum.ayrılık vakti geldi işte.bundan sonra asıl grubum olan trio party ile performansa devam.
www.trioparty.com
(gözünüzün önüne bakın:))
 
kaçırdım bak yine sizi.. hem de keyboard destekli .. süper o zaman... yarasın tüm yenilikler sizlere...

altuga da hayırlı olsun... benim eski emektara biraz da sen yol aldır bakalım ;)

kolay gelsin hepinize...
 
Arkadaslar bu hafta vokalimiz Ela Ankara dısında oldugu icin bizlerle birlikte olamıyacak ama Plan B degisik bir projeyle sahneye cıkacak sizlerinde tanidigi gruplardan 5 farklı vokal arkadasımız bize eslik etcek ve her zamanki gibi cok eglenceli olacak:))))...Kacırmayın!!!!

Plan B Her Salı Saat 21.30'da Garage'da!!!!!
 
Geri
Üst