RectifieR (Thrash Metal) - Ankara

afiitsallrockzb2.gif


RECTİFİER KAYSERİDE...
 
Lan küfür edecem artık ha.. Bilmediğim şarkılarda beni bu kadar eğlendirebilen tek grup onlar, kaldı ki kimseyi eğlendirmek dertleri değil. Deniz ile benim elimden kayan bira belki biraz sorun yaratır gibi olmuştur, işin teknik detayını ben bilmem, ama boynumun fizik kondüsyon antrenmanını yine üstlendi bu herifler. Ben ki her hafta maça giden adamım; sadece 2 şarkı ile sesim kısıldı, bunu rahatça söyleyebilirim. Şu senenin elimden düşürmediğim Thrash albümü Killing Peace'dir; eminim ki Rectifier albümünü çıkarsa bende aynı etkiyi yapacaktır.

Anladım ki konser yetersiz; 1 gün daha fazla kalıp Moda'ya gelmeleri lazım..
 
Nickine uygun fotoğraflar olmuş fotogrock dostum :) eline sağlık.

Ülkemizde albüm çıkarmak nekadar zor olsa da Rectifier' den herzaman albüm haberi beklerim.

Başarılar.
 
İstanbul Üniversitesi Rock Kulübü olarak birgün bizlerle birlikte olmalarından büyük mutluluk duyacağım... Tekrar İstanbul'da...

Fakat herşeyden önce albüm için herkes sabırsız...

Beklemeye değeceğine inanıyorum ;)
 
Olympos Müzik Festivali’08
Haberler 24 Yorum » Antalya/Olmypos 2000 yıllık tarihinin en büyük müzik festivaline hazırlık yapıyor. Tüm Dünya’nın bildiği, gelenin vazgeçemediği Olympos’ta 16-19 Mayıs 2008 tarihleri arasında, farklı şehirlerden üniversite öğrencilerinin katılımıyla kamp alanında konaklamalı olarak düzenlenecek festivalde 3 gün boyunca grupların performanslarını canlı olarak izleyebileceksiniz.

Dünyaca bilinen, sayısız ödüller kazanmış Antik Likya’nın başkenti Olmypos’ta 200 dönüm alanda kurulu Babylon Town’da müziğin yanısıra harika tatil yapma fırsatı bulacaksınız. Yaklaşık 20 grubun sahne alacağı festivalde 3 gün boyunca 3000 metrelik sahil şeridinde denize gime, trekking, kano, açık hava sineması, bisiklet yarışları, tırmanma duvarları, Paint ball, bungee jumping, Kanyon Turu, Tekne Turları gibi sayısız aktivitelerden yararlanma şansı bulacaksınız.

Festival’da sahne alması kesinleşen ilk gruplar;

Gevende
Dorian
Ayyuka
110
Direc-t
Makine
Kreş
Catafalque
Nükleer Başlıklı Kız
Revolters
Rakı
Hariçten Gazelciler
Ofisboyz
Rectifier
PsychoPop
Yolgezer
Jetone
Yeni Harman
ve daha fazlası…

Canlı performanslar sonrası Peyote Dj Set performansını gösterecektir.

Sınırlı sayıda kombine+kamp ve günlük biletler Biletix satış noktalarında…


13Biletler
Haberler Yorum yok » 1 gün Konser …………………: 20,00 YTL
3 gün Konser + Kamp Alanı: 30,00 YTL

2 Günlük biletler tükenmiştir….


Haber dogru mu acaba
 
selamlar;
RectifieR olarak Olympos music fest'te yer almaktan çok mutluyuz. festivale çıkan ve bizim şimdiye kadar dinlemiş olduğumuz gruplar hakkında da herhangi bir olumsuz görüşe sahip değiliz. zaten bu tip bir olumsuz görüşe sahip olduğumuzda çok net bir şekilde belirtiyoruz.(bkz rock station fst) Organizasyon ile anlaşmış olduğumuz koşullar yerine getirildiği sürece bu konsere çıkmak bizim için çok keyifli olacak.
grup olarak düşüncelerimiz bunlardır. Metal ''etiğine''(!!) ne kadar uyar yada uymaz bizi pek bağlamıyor.
 
konserinizde başarilar arkadaşlar (uzun süredir takip edemiyorum enson exodusun alt grup konseri wardi duyduğum kadariyla aksilikler sonucu çikamamişsiniz çok üzülmüştüm:( severek dinliyoruzzz) tam gaz devam
 
Geri
Üst