Abartı Ilanlar

Şu ilan halen yayında. Gitarı da pahalı, amfisini de pahalı satıyor. Amfisinin sıfırı n11'de 1100₺. Kendisi ikinci el amfiye 1400₺ istiyor. Sahibi olduğu gitar ise geçen sene Zuhal-Dore'de 1200₺ civarına bulunuyordu.
Bir de 1100₺'ye satılanlara sahte yazmış. Hightone markasının sahtesi mi yapılır Allah aşkına. Gerçi amfinin kabin simülatörleri ve bateri efekti varmış. Ama bu pahalı olduğu gerçeğini değiştirmez.
 

Fiyat o kadar komik ki yaran ilanlara mı abartı ilanlara mı koyayım bilemedim.

Mağzada 7400 tl olan amfi, yıllarca kullanılmış. Arkadaşlar ben mi abartıyorum bilmiyorum da buna isteyen istediği fiyata satar diyip geçemiyorum. Bu dolandırıcılık. Emtiyanın alenen fahiş fiyatla piyasaya sürülmesi suçu bu, düpedüz dolandırıcılık. Mağza fiyatından haberi yoktur diye link attım görsün belki düzeltir diye, vergi ve kur değişiminden dolayı fiyatı düzenledim falan yazmış bir baktım hala mağzadan pahalı.

Bunlar şaka mı? Yutturabiliyorlar mı bu fiyatları?
 
Bu kişiye göre ilanlara bu denli kazık fiyatlar belirleme gerekçeleri: ‘Türkiye de bulunmaması, Sıfırlarının mağaza stoklarında bulunmaması, gitarı sevmesi ve satmayı düşünmemesi’

Altında da not düşmüş ‘gitarımı seviyorum, sadece bu parayı verene veririm‘ diye. Gitarcıları maddi bağışçı belledi herhalde.
Şu garip ilanlar beni kendimden alıyor; ürün Türkiye'de yoktur, Amerika fiyatı şudur budur diye. Açıklama amaçlı yazılır ona bir şey demiyorum, ancak fiyatı abartmak için yapanlara garip bir gözle bakıyorum. Yamaha Les Paul'cu vardı forumda bir ara. Sahibinden'e koymuş sıfırı 8000₺ diye. Kendisi 6.500₺'den satıyor. Sonra yurt dışı fiyat fotoğraflarını kaldırdı. Gerçekten şaka gibi :D.
 


50 60 tane fender mim deneyerek dünyadaki tüm fenderleri tokatlayacak bir gitar bulabilirmişiz bu gitar en az 9k edermiş ayrıca yatırım tavsiyesi ufkumuzu açıyor... her cümlesi ayrı bir talihsizlik...
hahaha bu ilan arada bir hortluyor. 60 gitar çalınarak denenmiş bir meksika strat, tonları müthiş, birçok usa in eline veriyor, fakat nedense 10 yılda 5 kere çalınmıyor. forumdan birinin trollemesi de olabilir.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst