Abartı Ilanlar

Aslında bu gitar yurt dışından alınma. Başka bir sitede hakkında gitarını göster tarzı bir başlıkta konuşulmuştu. Yani kendisi yaptırıp öyle uçuk fiyatlara da sahip olmadı diye biliyorum ben. Şimdi gelip bu fiyata koyması :D hayır kullanıcı bu forumda ya eminim hatta burada bile konuşulmuş olabilir. Hani hala o konuşmalar aklımda mesela :D
 
Bunlar yani special modeller eskiden japondu artik cin uretimi, 2010 yilindan beri zaman konusunda yanilmiyorsam sevgili @CoolDoG...Ben bunlara cok bakindim sonra baska seyler girdi sonra Amerikanina bakindim o da 3000 dolar. Sonra dedim yahu deli misin 3000 dolarlik gitarda ihlamur govde olmasini bizim forum affeder mi? Dertsiz basina dert arama...Neyse sonra fark ettim ki cok yakin arkadasim Selcuk Sami Cingi de var, ve cok acayip gitar... Stealth renkte olmasa ben arkadasin kapisini calmistim ihlamur da severim cay da; yuzer kopru zaten vacip bile degil direkt farz bize...
P.s. Bu arada engelli icerik oldugu icin insallah bambaska bir gitara istinaden yazmadin bunlari diye umut ediyor. O vakit fikrimizi beyan etmis olalim affina siginaraktan...

Affetmez :) Ihlamur varsa işimiz zor. Yalnız çoğu kişinin bilmediği bir ayrıntı mevcut gördüğüm kadarıyla. Bu durum genel olarak da çok karıştırılır. "Special" modeller 2 tip üretidi. Birisi mat, biri flame maple şeklinde. Mat olan speciallar, işçilik değeri düşürülmüş Amerikan yapımı olanlar(buradaki gibi). Normal Wolfganglerden baya ucuzlar, en büyük farkları gövde kabartılı değil ve üstleri düz renk oluyor. Genellikle de siyah... Diğer parçalar Wolfgang ile neredeyse aynı.

Diğer yakışıklı olanlar Kore yapımı oluyor. Aynı orjinal Wolfganlere benziyorlar, fakat üstlerinde bütün parçalar rezalet. 400-500 dolar sıfır fiyatı vardı diye hatırlıyorum. Bildiğin Fender-Squier gibiler. Üstündeki orjinal Wolfgangler gibi maple-cap yok flame-maple var ama kabartma var diye hatırlıyorum. Hatta flame-maple yakışıklı olanlar Special-Exp diye geçer fakat hepsinin üstünde Special Exp yazmaz, bu sebeple bazı uyanıklar, bu Amerikan yapımı Special diye satabiliyor.

Benim bildiğim bu şekilde. Zamanında baya içli dışlı olmuştum fakat sonradan Special-Expler de baya bir dallandı filan, kimse ayırt edemez oldu. Headstock ve seri nosu bu konularda baya yardımcı olabiliyor.
 
Son düzenleme:
aynı model aynı renkten bende vardı,300 tl ye satmıştım,hatta Al di Meola konserine de gitmiştim galiba gitar da o zaman bendeydi,yanyana fotomda var Al di Meolayla,tüh gitarı imzalatmayı akıl edememişim. :)
 
Bende gideyim benim Yamaha ile bas gitari Ankara Kizilay-Tunali gibi yerlerde gezen, taninan türkçe alternatif rock- pop rock grup uyelerine 3er 5er imzalatayim.
Arkadaslar,abiler;
Yamaha Pac 611 hfm ama heryeri imzali : 5000 TL. Takas icin Tofaş olabilir.
 
Bu sahte amaçlı değil, vitrinde teşhir için ... sushi vs mekanlarında genelde gıda vitrinde durmaktan kokacağından bu tip maketler üretip koyuyorlar, aylarca yıllarca duruyor.
Olabilir lakin yine de sahte marul sahte maruldur. Ama bir itirazim var, sushi yapan yerde, sergilemek icin marul olmaz cig kofteci mi bu? Surimiden yapilma sahte yengec eti olsa neyse. Roll yaparken sarmak icin kullandiklari nori tabir edilen yesil yosunlar zaten hadi abartarak soyliyelim hepimizi gomer o kadar uzun omurluler...
 
Geçen sene Takeshita Street'de dolaşırken çekmiştim. Hazır konu açılmışken :) Bunlar da sahte :)

5vNYQg9.jpg


ZtIP45c.jpg


QmVCfAZ.jpg
 
Geri
Üst