Abartı Ilanlar



Hayvansı relic ... 1981'de? :cool:

Sap bilgiğin ölü. Perdeler değişmiş, burguların yanı sigaradan yanmış, logo maskelenip cila sökülmüş ve yeni cila atılmış.

Gövde iyi durumda gibi görünüyor ama bakmak lazım, repaint olabilir.

Neyse, yani 4000 dolar fazlasıyla zor. İlk gitarını alacak bir milyoner çocuğuna belki ...



Ben de kendi kendime tripteydim, serisi ve rengi bu kadar güzelken bu gitar neden bu kadar ölü gözüküyor diye.
 
IMG_5628[1].jpg
 
550 TL'i çok görmemek lazım artık. 150 dolar bile etmiyor. Kore gitar hem de. Düşük model Çin Squier almak yerine Kore gitar tercih etmek isteyenler için ideal Elvis.
 
İnternette bakındım Elvis diye bir gitar markasına rastlayamadım. Dokümantasyon eksik. Kore yapımı gitarları çok severim. Esas Strat'ım Kore. Ama bir de şöyle bir durum var, kim üretmiş, ne zaman üretmiş ... bunları da bilmek lazım gitarı alırken. Yani üzerinde seri no, üretici, vs yazılı olmayan gitar kapalı kutu ... ne çıkacağı belli değil.
 
Benimkinde Made in Korea yaziyor ama seri numara yok.Vintage gitarlarda en azindan Japonya/Kore yapimi olanlarda belli bir yila kadar seri numarasi bulunmamasi normal karsilanabilir.Benim cogu Japon gitarda da seri numarasi yok.

Elvis bence Elvis ismi henuz tescillenmemisken uretilen bir gitar.Yani King hala hayattayken uretilmisler.Sonra sanirim ortadan kaybolmuslar.Ben bazen denk geliyorum Elvis gitarlara genellikle yurtdisinda satistalar.Sapi harika ve govdede solid agac kullanmislar.Modifiye edicem ama kiyamiyorum gitara zaten su anki haliyle gayet iyi.550 iyi fiyat.
 
Geri
Üst