Kanca (Rock) - İzmir

SamsununSsi demiş ki:
Benim bir eleştiri de bulunduğum yok ama şöyledir yeni bişeyler her zaman daha tatlı gelir bunu kimse inkar edemez.Değişimi herkes sever.Bi de zaten bence demiştim.Bence daha tatlı olabilir.Ve ben sadece bir kum tanesiyim.

Bende "FİKRİMCE" demiştim ;) :D .Evet ! söylediğin doğru yenilik farklı bir tat verir.Hele hele yeniliğin adı Yiğit'se :)
 
şey ben istek parça söyleyeceğim...ee Late for the party,Wasted Generation ee Livin' the Life ee Dokken - Breaking the Chains bir de Slaughter - Real Love...şimdiden teşekkür ederim:D
 
Yiğit i dinlemedim ama Serhat üstadın Sting tadı,o yumuşak ses tonunu özleyecez tabi ki de.Bu arada şu ibanezi de her yerde görmekten sıkıldım ha,her yerde karşıma çıkıyor yetti gayri...
 
Tam 5 sene önce sadece 1 kere dinlemiştim bu sesi ve geçen hafta sahnede hemen hatırladım yiğiti , işte başarılı ve karakteristik bir ses ! aynı sahneyi paylaşmak çok keyif verdi gerçekten !!! en içten , başarılarınızın devamını diliyorum grupça , görüşmek üzere!

bu arada 5 sene dediğime bakmayın gerçekten yaşlanmamış yiğit:)
ii çalışmalar...
özcan
 
Yiğit, seni tekrar dinleyebilmek çok zevk verecek, hele böyle güzel bir grupla beraber. Çok mutlu oldum. Umarım herşey güzel gider. En yakın zamanda görüşürüz kardeşim, hayırlı olsun!
 
herkese çok teşekkür...içimi açtınız walla..senelerdir kuşadasına gitmekten izmir piyasasının ne güzel izmir dinleyicisinin ne keyifli olduunu untmuşum sanki..beni burda noolur eleştirin, deyin ki şunu yap bunu yap, bu sana yakışır, yahut yakışmaz. Ne biliim, çok özledim ben sahneyi...ayrıca özcan kardeşime ayrıca teşekkür ederim. neyse yakında görüşmek üzre. buralardayım.


GOD SAVE ROCK 'N ROLL
:twisted:
 
Yiğit cim hoşgeldin henüz dinleme fırsatı bulamadık ama allah kerim inşallah denk geliriz de darkside olayı bozmasın yanlız.Gel jedi yapak seni köyden de bi kız alırız bizim takılırsın mis ne öyle kara kara. Neyse force be with you diyim ben uzayım itina ile...
 
geçen gece dicem ama olmıcak..her neyse kafa kalmadıki bu sınavlardan falan....bir kaç şarkılık beri blues da dinledik yiğit i....çok özlemişim yahu.....
hem yiğit, hem en sevdiğim şarkılar..çok keyifliydi arkadaşlar,yüreğinize sağlık....
çok güzel bi ekip olmuşsunuz..bahsettiğiniz tarza gelince, o zaten hepimizin özleyipte bulamadığı değil mi......

not: yiğit bıktım senden..seni dinleyerek büyüdüm,ben yaşlandım sen yaşlanmadın valla...
şaka bi yana izmir in en iyi solisti diyebilirim senin için..yok böyle başka bi ses..ya da kulak alışkanlığı ne biliim..bi şekilde dinlemeden olmuyo..
abimden yadigarsın bana,ben yokken sen vardın oğlum bizim ailede....aman kendini daha fazla özletme de, hemen başlayın şu işe...

cengo'nun kardeşi......

puhahahah bugüne kadar forumda yazdığım en acayip mesaj olmuş bu.napalım hoş görün artık.....
 
sevgili jedi master, coruscanttaki akademinizi dağıtalı uzun zaman oldu, artık çektim elimi ayaamı bu işlerden ehehe! Kendimi force'tan alıp müzie vericem, lightsaber yerine mikrofon takılacam, ikisinin de düümesi var! Teşekkür ederim, hoşbulduk. işşallah birbirimizi bigün dinneriz.Kolay gelsin Serhat abi ve Özkan'a slms.
Sana gelince Roxanne kişisi, bıktıysan dinnemiycen kardeşim ne o ööle? bissürü laf etmişsin, insanlar bu siteyi ufak ufak geyikler var die okuyolar, sen abartmışsın. Bak bana hiç suyunu çıkarıyomuyum? Cengo'ya yine slm sylemezsen bu sefer dövecem seni walla. Saol Roxanne böyle sözleri duymak herkesin hoşuna gider yannız hani abinin arkadaşı olduumu söylemeseydin daa inandırıcı olurdu bu izmirdeki en iyi solist muhabbeti, nihohahaha! Herkese sevgiler.
 
Yiğit raslantı zamanlarında "İzmirin en iyi vokalisti kim?" diye soranlara ben 2.yim dermiş. Hala geçerlimi acaba o zamanlarda 1. kimdi ve şuanda 1. kim? :D not: bu sadece bi duyum aslı olmayabilir
 
yok be "ays eyc", yalan olmasın ama ben ööle bişiy dediimi hatırlamıorum. Ben hep "Bir numero benim derdim"..

eheoeheoeheeoeh!!!! :LOL:
Neyse geyik bi yana en iyi solist die bişey yoktur bana göre. önemli olan tarzdır. ben hiç brutal vokal yapamam mesela, veya türkçerock söyleyişimi de pek beğenmem.
Ama ver bana seksenler hardrock bak neler yapıyom? Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Bu arada çağlarcım o akşam kafa bi milyon, biradan ses nefes kalmamıştı işşallah rezil etmedik sizi sahnede. Bütün Alive'a selam, yakın zamanda mutlaka görüşmek üzre.
 
yico demiş ki:
yok be "ays eyc", yalan olmasın ama ben ööle bişiy dediimi hatırlamıorum. Ben hep "Bir numero benim derdim"..

eheoeheoeheeoeh!!!! :LOL:
Neyse geyik bi yana en iyi solist die bişey yoktur bana göre. önemli olan tarzdır. ben hiç brutal vokal yapamam mesela, veya türkçerock söyleyişimi de pek beğenmem.
Ama ver bana seksenler hardrock bak neler yapıyom? Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Bu arada çağlarcım o akşam kafa bi milyon, biradan ses nefes kalmamıştı işşallah rezil etmedik sizi sahnede. Bütün Alive'a selam, yakın zamanda mutlaka görüşmek üzre.

:D :D :D ..Türkçe rock deyince bir anım depreşti .Ooze'da Sarı Çizmeli çalıyordunuz Rastlantıyla .Birden şarkının bir yerinde öyle bir name yaptın ki hemen Burçin'e baktım .Suratındaki ifadeyi hiç unutamıycam :D :D :D
 
Oooooo bizim vokalist forumu ele geçirmiş. :) Nede çok hayranı varmış Yiğit'in kıskandım doğrusu. Neyse Cuma günü Yiğit'le ilk programımızı yapıcaz. Herkese duyurulur.
 
Sizle gurur duyuyorum

Kanca gurubunun bassçısı Özgür ve gitaristi Tuna benim elimde büyüdüler. Çocukluklarından bu yana ikisinin de tüm müzikal gelişim evrelerini takip ettim. Kanca gurubunuda demolarını yeni dinledim. dinlemeye de devam ediyorum. Çok iyi bir gurup. Plak kaydı gibi bir "Bad girls" çalmışlar. beklediğimin çok üstünde bir performans. Vokalde çok iyi. Bu çocuklar artık olmuşlar. Ustalık dönemine gelmişler. Özellikle gitarist özgün ve bassçı özgür kırmışlar iyice. Türkiye çapında enstrümantiz olmuşlar. İzmir onlara dar gelir artık. İstanbul biletlerini alayım ben en iyisi.
 
Geri
Üst