Kanca (Rock) - İzmir

Selamlar herkese... Evet kanca grubu olarak uzun süren sessizliğimizi bozduk :) Özgür bahsetmiş ben de tekrarlayayım.Bu cuma yiğitle ilk programımızı yapacağız.Daha önce de 1-2 yarım program yapmıştık gerçi :) Yiğit resmi olarak Kanca üyesidir :) Tabi bir değişiklik süreci de başlamış durumdadır.Zaten uzun zamandır repertuarda değişiklik planlıyorduk;artık bu planlara hız katma zamanı...
Fakat şu sıra davulcumuz yetkinin yoğun öss telaşı sebebiyle çalışmalar askıya alınmış durumda...O yüzden biraz sabredin arkadaşlar yavaş yavaş hallolcak herşey,öss den sonra provalar başlıyor :D Şimdilik elimizden geldiince çalcaz bakalım.
Ayrıca buradan serhat ve çare'ye de en iyi dileklerimi sunmak isterim.Kimse kimseyle kavgalı fln deildir zati..Serhat'la çalışmamız,şimdiye kadarki en keyifli müzik çalışmalarımdan biri oldu,bu yüzden ayrıca teşekkür ediyorum.
Ayrıca sıradaki şarkıyı hatayda vatani görevini yapmakta olan.... fln diycekmişim gibi hissettim kendimi yaw amma acaip yazmışım :D:D:):) Neyse işte son haberler böyle...Tüm övgüler için de cümleten teşekkür ederiz...Görüşmek üzre.............
 
Özgün sende paso bişiyler buluyon :D yok senin finallerdi şimdi de yetkinin Öss si...finaller nedir ya :twisted: :twisted: :twisted:

hadi bak can çekiştirmeyin bizi.acil demo istiyorz.1 tane olmasın mümkünse :p :p :p

şaka bi yana demo kaydınız cam gibiydi ki bekliyoruz aynısını Yiğitle de...sweet child of mine olsa güsel olur.size biraz da gaz vermek lazım...YAPAMAZSINIZ NINIHIHIHAhhahahaaaa :idea: :idea: :idea:

Yetkine kolay gelsin.Allah zihin açıklığı versin.(Amin deyin...)
 
sahipsiz mi sandınız siteyi hüleeeaaaynnh! 8O

walla herkesin işi başından aşkın, biz bassman le demo kastırıoruz, yetkin öss ye girio bu arada yeni iş görüşmeleri felan derken siteye uğramaz olduk, haklısın.. ;)

en kısa zamanda güzel bi parça gelicek siteye doya doya dinneyin die.. :)

bu arada felix te cuma akşamki performans hakkındaki düşüncelerinizi de beklioruz.

bu cuma yetkin pazar günü olan öss nedeniyle bizimle beraber olamıycek, özgen'le beraberiz galibea? neyse haberler şimdilik bu kadar...

sevgiler saygılar...
 
demo yavaş yavaş, masterları hazırladık back vokal ve miksaj çalışması yapılması gerekmekte, eh o da bikaç gün daa alır.
n'oooolur mayınlamayın siteyi duyulmaz bey!
en kısa zamanda gelicek walla demo, kızmayınız üzülmeyiniz...
bizim için gösterdiiniz sabra minnettarız...
daa nediim yaw, gelcek işte en kısa zamanda....
sevgiler saygılar
 
neyse hadi hehheheee ya şu sınavlardan dolayı bizde gelemedik izlemeye(her ne kadar laf etsem de özgüne sınav bu pis bişiy)neyse ki yarın bitiyor ve kuş gibi hafifliyoruz... :LOL: 8)

ama dedim ya sizden ricam var,"sweet child of mine" ı da yapınız.önemli parça ki reco dan aldığım duyumlara göre bu parça senin parçan.Kırmazsın bizi dimi??? :idea: :idea: 8)

yoksa malumunuz (bkz:meydan larusss-sweet child of mine)wallaha mayınlarım ona göre 8O :x :twisted: hehheheheee

hadi size kolay gelsin...
 
cuma ya bir gün kaldı...ehehehehe.....
geçen hafta felix e gelip kanca dinleyemeyenlere yarın mutlaka orda olmalarını tavsiye ederim.....
3 hafta sonunda gelmeyenleri de mayınlarsınız siz şimdi.....
 
Herkese selam,yarın yani cuma yine çalacas lakin yetkin kardeşimiz sınavı nedeniyle aramızda bulunamayacak... Yerine sefgili Serkan bize eşlik edecek... Hepbirlikte eğlenmek üzere.Haa bu arada şu yetkinin sınavı hallolduktan sonra yepyeni repertuar için provalar tüm hızıyla başlıyor ona göreee :)
 
Olm sefkili gurunp arkadaşları, bakın millet sivit çayld felan dio bizi stüdyo mesaisine zorluyo....
insanları memnun etmek bizim işimiz bilmem annatabiliomuyum?...
yetkin bitir şu sınavı artıkın baydı walla....
hayde herkeş porovayaaaa!!
 
cuma günü izledim. yau bu ne performans bu ne sahne bu ne enstrüman hakimiyeti bu ne ses. yiğit çok yakışıyor bu gruba. bir Guns and Roses havası hakim gibi. gerçekten herşeyinize sağlık. yarın için yetkine başarılar dileriz :D takıldığı soru olursa biraz double stroke yapsın. zihni açıyormuş babaannem söyledi :D:D ankaradan sevgiler saygılar...
 
Geri
Üst