Kanca (Rock) - İzmir

shape44 demiş ki:
Vaaaaay ne güzel forum 40. sayfalara gelmiş. :) Ne mutlu bana ve tüm Kanca severlere. :LOL: Açtığım en hayırlı başlık oldu bu güne kadar :) :LOL:


Bizi sen yarattın shape44! :) Çok teşekkürler sana. Bu akşam hepbirlikte Punta'da start alıyoruz. Duyan duymayan herkes davetlidir. Saygılarımla...
 
Kadir Gecesi münasebetiyle Perşembe akşamı Beri BLues bardaki programımız iptal olduğundan, KANCA severleri ve bizi merak edenleri Cuma akşamı Alsancak Punta (eski Etap Passion) pazar Beri Blues, ve pazar, p.tesi yine Punta'ya bekleriz efeem...Saygılar sevgiler!!
 
sevgili kanca;

bize bu bembeyaz sayfayı ayırdığınız için size çok teşekkür ederiz.. bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, hayatta başarılarınızın daimi olmasını dileriz...

anemi ailesi.
 
aneminingitaristi demiş ki:
sevgili kanca;

bize bu bembeyaz sayfayı ayırdığınız için size çok teşekkür ederiz.. bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, hayatta başarılarınızın daimi olmasını dileriz...

anemi ailesi.
Çok teşekkür ederiz efem, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle... Sizin de bayramınız kutlu olsun,herkesin de bayramı kutlu olsun... Bize gerçi hergün bayram gibi bi his var içimde ama hadi bakalım.... :D:D
 
kancaya kaliteli müzikleri ile o tuhaf gruplar arasında can simidi gibi imdadımıza yetiştiği için teşekkürler...
 
merhaba Ey Kanca!

geçmiş bayramınız kutlu vede mutlu olsun!
umarım bu akşam(perşembe akşamı yani!)
bayramlaşabiliriz!
berry blues da görüşmek dileğiyle
sevgiler kolay gelsin!
 
oh be yine normale dönüyoruz..!
bayram telaşı falan derken ne olduumuzu şaşırmıştık..
herkesin bayramını kutlarız..
daha nice iyi bayramlarda beraber olmak dileğiyle bu akşam beriye bekleriz efeem...
sevgiler saygılar..
 
ne afişmiş arkadaş

sevgili kanca grubu perşembe günü yapmış olduğunuz müthiş programdan ve bize katlandığınızdan ötürü çok teşekkür ederiz :)
bu arada afiş süper olmuş ama yico nereye bakmışın öle hacım duvar deler o bakışlar. ama afişte ben en karizma olarak özgürü gördüm kusura bakmayın kanca üyeleri :)
bu arada özgün kardeşim ya şu belly dancer i çal lütfeeeenn :)
 
Afişi beğendiğinize sevindik...
Arkadaşlar, bayramla beraber KANCA'nın etrafını sarmış olan kaos bulutları dağılmaya başlıyor. Artık nerelerde çalacağımızı biliyoruz biz de..
Bu haftanın beklenen programını yazıyorum..
Salı- Beri Blues
Çarşamba - Beri Blues
Cuma - Opus (Alsancak)
Cumartesi - Guardian

Eğer bir problem olmazsa bu haftalık program budur.. Müziksever herkesi bekleriz efendim..
Görüşmek üzere..
 
yiit kardeşim msjını aldık mastiyle beraber gördük bizde sizin bayramınızı kutluyoruz çalar saat olarak bornovada şu an keyif aldığım tek grupsunuz bütün grup elemanlarının bayramını (geçmiş olan ramazan ve cumhuriyet) kutla yanaklarından öp bizim için en kısa zamanda görüşmek üzere esen kalın.
 
Geri
Üst