Kanca (Rock) - İzmir

HOOOOYYYYTTT!!! Bu hafta sonu Opus'ta canazor kibin program yapacaz, ayrıca Özgün'ün de dediği gibi, ben ilaçlarımı 2 haftada bir Salı günleri alıyorum, o yüzden Çarşamba günleri dinlenmek zorunda oluyorum. Bu Salı yani 17 Nisan'da aldım ilacımı, bir dahaki uygulama 1 Mayıs'ta yani 2Mayıs çarşamba akşamı Guardian'da olmayacağım onun dışında full program devam arkadaşlar, zaten ben olmasam da show must go on...
Herkesi her zaman bekleriz.. Kendinize ii bakın
Müzikle kalın..
 
Hemen takvimde işaretleme olayına gireyim. Bu iki hafta bilgisini verdiğin iyi oldu:) Show must go on tabi de, seninle o show çok daha güzel. Hep sağlıklı olman dileğiyle..
 
Geçtiğimiz çarşamba bizim yerimize sahne alan Frekans'a çok teşekkür ederiz, ellerine yüreklerine sağlık.. Ewet bu hafta hem ptesi hemi de çarş guardian'dayım arkadaşlar bi aksilik olmazsa..Herkesi bekleriz efendim..Kendinize iyi bakınız, müzikle kalınız.
 
geçen çarşamba geldim, frekans dinledim... ne umdum ne buldum diyemicem onlarda gayet iyi bi grup... ama özledim sizi yahu çok.....
bu hafta da benim sınavlar var, mutsuzum:( ...geçmiş olsun ne yapalım....
 
Olsun Roxanne, daha bayağı uzun zaman müzik yapmayı düşünüyoruz, biir iki hafta nedir ki?
Cumartesi Opus'ta olan herkese çok teşekkür ederiz, program neredeyse saat 4'te bitti ve inanılmaz keyifli bir program oldu. Haftaya tekrarlamak üzere herkesi bekliyoruz..
Müzikle kalın...
 
Yiğitcm süpersiniz mutlu oluyorum walla sizi izlerken sağolasın... İlaç giib böyle müzikten yoksun ortamlarda....
 
Walla bize ayaklı endorfin deyin bundan sonra :D, eywallah saolasın, tek derdiniz müzik olsun hocam biz merhem oluruz her zaman..
bu haftaki yeni şarkılarla gurur duyuyoruz arkadaşlar bu akşamki provamızda...
Led Zeppelin - Rock 'n Roll
Deep Purple - Perfect Strangers
Pink Floyd - Hey You
var, yanısıra cure ve blues brothers da eklemeyi düşünüyoruz bakalım..
Müzikseverleri bekliyoruz efendim..
Müzikle kalınız.
 
Özellikle; Led Zeppelin - Rock 'n Roll
Deep Purple - Perfect Strangers çok güzel olur efenimmm:) Seviyoruz sizi deep purple ve led zeppelin çaldığınız için daha cok seviyoruz sizi:)
 
Yigit bey,carsamba konustugumuz herseyi hatirliorm(o kdr ickiye ragmen)Ufak cevremde bunu konusucam,planli programli hareket etmek sanirim en iyisi :)
Buarada hepiniz cok iyidiniz guardian da ..ellere,emege saglik!

cumartesi de pesindeim Kanca..gorusmek uzere


black icin ayrica tsk :LOL:
 
Walla biz her programda eğlence için elimizden geleni yapıyoruz, yanlış anlamayın sadece bizi izlemeye gelenleri değil kendimizi de eğlendirmeye çalışıyoruz, zaten sahnedeki adamın keyfi yerinde olmazsa izleyicilere de yansır bu her zaman.. Bizler de seviyoruz hem sizi hem de müzisyenliği, zaten sevmiyo olsak sahnede işimiz ne di mi yaw?
Çağlar kardeş o akşam keşke kendimi biraz daha toparlamış olsaydım da Skid Row'da söyleseydim, artık inşallah başka bi programa.. Öbür iş de biliyorsun benim için çooooook önemli deil; olursa olur olmazsa can sağlığı hertürlü başımın üstünde yeriniz var.. Bana şu hastalıktan biran önce kurtulmam için dua edin yeter.. Hepinize sevgiler, en yakın zamanda görüşmek üzere, bu akşam Opus akşamı, herkesi bekleriz..
Kendinize ii bakın, müzikle kalın..!
 
herzamanki gibi çarşamba çok güzeldi.. :taptim çok eğlendik hatta en çok biz eğlendik :LOL:
bugunde opus da olmak vardı ama ahh ahh..emeğinize yüreğinize sağlık.. ;)
 
Geri
Üst