Kanca (Rock) - İzmir

bi ay mı :D yok artık kanca kurulalı baya oluyor zaten elemanların müzikal geçmişi sağlam olmasa kanca olmazdı neyse bizde hasretle demo bekliyoruz bakalım yiğit bey sağlığına kavuşsun da dinleyelim artık. yakınlarda izmire gelebilirim izlemeyi dinlemeyi özledim. görüşmek üzere...
 
eyfallah, şu ameliyatın biran önce olup mbitmesini ben de çok istiyorum. şu anda beni engelleyen bişiy yok tam gaz devam ediyoruz ama malum biraz kafa meşgul oluyor tabi.
bu arada dün gece serkan'ın hastalığından dolayı beri de biz çaldık, ve fakat özgün'ün nöbeti olması dolayısıyla bize onur gitarıyla eşlik etti. tüm aksiliklere rağmen fena bi program diildi onur kardeşime ellerine sağlık demek isterim. bizi yalnız bırakmadığı için de teşekkür ederim.
biz yine tam kadro bu akşam (perş) ve pazar günleri berideyiz bekleriz efenim....
 
kanca

sonunda sizi dinleme fırsatı buldum dün akşam :D çok doğal, çok eğlenceli ,ve iyi müzik yapan bir grup; gerçekten çok keyifliydi! ellerinize-ağzınıza sağlık :)
 
merabayın arkadaşlar,
ilginize tekrar teşekkür ederiz.
walla ne yalan söyliim, böyle etrafıma bakındıkça kendimi çok iyi hissediyorum.
sebebi ise şu, bugüne kadar rock tarihinde çok önemli yeri olan parçaları repertuarımıza katıp sizlerle paylaşmamızın yanısıra, bu parçaları piyasaya da kazandırmış olmamız. mesela bir whitesnake olsun, bir iron maiden olsun, deep purple, dio v.s. bunların hepsinin yavaş yavaş diğer müzisyen arkadaşlar tarafından hatırlanmaları ve repertuarlarına eklenmeleri beni çok gururlandırıyor. bu müzik toplulukları ve şarkılarının insanlar tarafından yeniden hatırlanmasına bir vesile olmaktan KANCA olarak mutluluk duyuyoruz. :)
bundan sonra da, dinlediğinizde, "aaa ben bu şarkıyı biyerlerden hatırlıyorum..." diyeceğiniz şarkıları repertuarımızda bulacaksınız, hakkatten iyi sürprizler yapmayı planlıyoruz.. 8)
umarım dinleyicilerimiz de hem eski hem yeni KALİTELİ müzik dinlemekten mutludurlar. ;)
bir sonraki sahnemizi iple çekiyorum.. (perşembe-pazar beri blues bar)
herkese saygılar sevgiler...
 
Olm yico sanki bundan önce çalmıyordunuz.Birşeyler oluyor ! Doğrudur.Yoksa eskiye bir özlem mi var ??!! Eğer böyle bir şey olacaksa bir an önce etkilerini göstermeye başlasa fena olmaz çünkü ben ESKİ yi çok özledim ! Şimdi bunun üstüne senin söylemek istediğin bir şarkı vardır.Başla o zaman, Stand up and shooout :) Gerisi senden,ben biyolojik olarak şarkı söylemeye programlanmış bir kişilik değilim :D
 
başlamam mı be reco, sen merak etme yukarıda yazdıım gibi deli güzel şarkılar yapacaz.. siz merak etmeyin..
ama sen de bi gelmedin be birader bizi dinnemeye şöyle aaz tadıynan!!! 8)
neyse yakında görüşürüz...
 
yico demiş ki:
başlamam mı be reco, sen merak etme yukarıda yazdıım gibi deli güzel şarkılar yapacaz.. siz merak etmeyin..
ama sen de bi gelmedin be birader bizi dinnemeye şöyle aaz tadıynan!!! 8)
neyse yakında görüşürüz...


Sen öyle san .3 defa geldim sizi izliycem diye 2 sinde Dam muhabbeti yaptılar (sanki ben şimdiye kadar hep damla bara gitmişim gibi :) ) 3. sünde baktım aynı Body kapıda.Karizmayı çizdirmiyim yine,ben geri döneyim dedim.Ama yarın bir daha deniycem,hem sınavlar da bitmiş olur .Görüşürüzz ;)
 
hihooooyt sevgili kanca!
perşembe nedense ben çok zevk alamadım (aslında neden aramaya gerek yok ertesi gün mukavemet finalim olması yeterli bir neden)
işte şimdi finaller bitti ve kafam güzel dinleyeceğim kancayı!

buakşam saat 10da berideyim çok geç kalmayın beklemeyelim demi faza :D

hocam bu akşam için jimi - purple haze çalsanız ne küsel olur demi :D
haydi akşam grşrs !
PS: satriani belly dancer isimli şarkıyı istiyorus :D(2002 strange beautiful music albümünden ;))
 
çalarız, çalmaz mıyız?
siz isteyin yeter!
işşallah ii geçmiştir o sınav, walla ben ilkinde kurtulmuştum o dersten, düşün bi de atıldım sonra okuldan...
reco erken gel, ara beni!
akşama grşrz..
 
slm
türkçe rock sizde ne uyandırıyor arkadaşlar :?: yani sizce türkçe rock var mı :?: bana kalırsa yok.ve ben kanca yı türkçe parçaların çogunda dinleyemiyorum.bir cem karaca parçası oturuyorken athena cok sıradan kalıyor bu grupta. :arrow: ki bence kanca bu parçaları yorumlarken de pek mutlu değil.
 
hıııı bu arada BandRoll,kanca epeydir var
biliyorum ,lakin solist yiğit olduktan sonra onları dinleme fırsatım oldu.bundandırki 1 ay dedim.keske önceden de dinleyebilseydim.lakin çalışmak zor şey...
 
yaw türkçe rock var mıdır yok mudur bilemem, bu karar otoritelerindir, ama ben yabancı parçaları söylemekten çok daha fazla zevk aldığımı söyleyeyim.
bu sakın bizim rock gruplarımızı küçümsüyorum anlamına falan gelmesin, aman ha! gerçekten türk rock grupları arasında çok çok iyi işler yapanlar var, ama ben biraz klasik çiyim galiba neapayım? :)
bu arada doorudur ben KANCA'ya katılalı yaklaşık 1,5-2 ay oluyor. eh tabi doal olarak repertuar felan da deişti (ve değişmeye devam ediyor, edecek).. haklısınız KANCA ben katılmadan önce de başarılı bi gruptu, öyle olmaya devam etmesi için de elimden geleni yapacağım..önemli olan bireysel olarak yiğit, özgün, tuna, özgür, yetkin diil KANCA grubunun birlikteliğidir...iyi bir beraberlik yakaladık, bunu da sürdüreceğiz....bizim yanımızda olursanız da bizi acaip mutlu edersiniz...
perşembe-pazar beri blues bar diyor ve de kaçıyorum, herkese selam ve sevgi.....
 
MechEng demiş ki:
hihooooyt sevgili kanca!

işte şimdi finaller bitti ve kafam güzel dinleyeceğim kancayı!

dedim ve yaptım!
kafam güzelkende harika bir grupsunuz :) :D
umarım kimseye bir rahatsızlık vermemişizdir!
ayrıca purple haze de çalmadınız!!!!

bideeeee önemli not!!!

KANCA grubu demosunu yapacakmış herkes bekliyormuş ve white snake kaydedeceklermiş galiba!!!

gidip dinleyen arkadaşlar var mı bilemeyecem (bissürü var :D)
arkadaşlar deep purple sometimes i feel like screaming'i
kanca'dan dinledinizmi?
dinlediyseniz bi orcinalini dinleyin bide kancadan dinleyin!
deep purple'ın bir şarkısını onlardan daha iyi çalıp söylediklerini aralara ne aksiyonlar katıp şarkıyı nasıl manyak yaptıklarını göreceksiniz ;)
buraya takılan kancacılar bana hak verip vermediğinizi yazarsanız sevinirim ;)
görüşürüs kanca :)
 
MechEng, sen ne deli bi adammışsın da bizim haberimiz yokmuş?
Eh iyi çalıyoruzdur belki de abartmayalım, bahsettiin grup da Deep Purple yani!
Arkadaşlar bu Perşembe, süper güzel bi Audioslave parçasıynan (show me how to live, eğer çocuklara şarkının tonuyla ilgili bi arıza çıkarmazsam :p )bi dene de eskilerden, Rainbow'dan Temple of the King ismi latifli şarkıyı meşketmeye çalışiciiz...:)
Bizimle beraber olup da, kulaklarınızı teslim ederseniz onlara itina ile bakıp gece sonunda pürneş'e evlerinize dağılmanızı sağlayacağız...:D
şimdiden teşekkürler ederiz efenim...
perşembe pazar beri blues bar diyorum vızlıyorum........ 8)
 
yok ilk deildi, daha önce birkaç kere daha çaldık dönenceyi, üzerinde biraz daha çalışmamız gerek galiba onun... :p
beğenildiğine sevindim..:)
perşembe-pazar beri blues bar

kaçtım ben!
 
Hakkaten çok abartmışsınız yahu... . Siz böyle devam ederseniz vücudumuzda ki bazı organların kontrolünü kaybedebiliriz. :) Dönence'yi beyendiğinize de çok sevindim. Yeni parçalar, yorumlar da gelecek. Türkçe şarkılardan bizden istediklerinizi de lütfen yazın. Herkese çok teşekkürler ve sevgiler.
 
Geri
Üst