Kanca (Rock) - İzmir

Az önce elime geçen bilgilere göre :) bugün ki beri programımız parti dolayısıyla iptal olmuştur,bu gün yani 26.12.06 salı günü beride çalmıyoruz. Onun dışında Çarşamba - Guardian programı geçerliliğini bu hafta da korumaktadır :D Son bi değişiklik: bu haftalık perşembe Opus-Alsancak'ta çalınıyor,, ve cuma da haftasonu/yılbaşı/bayram organizasyonlarına dinlenmek için çalmıyoruz (bu haftalık) Özetlemek gerekirse:

Bu hafta:
Çarşamba - Guardian Bar
Perşembe - Opus Bar
Cumartesi - Opus Bar
Yılbaşı - Opus Bar
 
Özgün'üm küçük bir düzeltme yapayım. Perşembe günü Opus Bar'da değil de Opus Bar'ın düzenlediği bir etkinlik çerçevesinde Le Meyhane'de yapılacak olan partide çalacağız. Herkesi bekleriz efem...
 
Bu dolu program arasında belki yazmaya fırsat bulamazsınız. Gelmek (eğlenmek :dans ) isteyenler de mekanı ararken fazla yorulmasın istedim. :zipla Hafızam beni yanıltmıyorsa :roll: ve kısaca anlatmak gerekirse: Le Meyhane, Alsancak Limanının karşısında, kordonda yer almakta. :) Şimdiden herkese iyi eğlenceler!:)
 
walla tam olarak le meyhane değil artıkın orası, soho diye biyer olmuş.. ayrıca galiba bu perşembe günkü olay başka bi etkinlik.. sadece biz olmıycaz, konuşmalar dj falan filan bissürü şey olucak. biz sadece 2 saat kadar sahne aliciiz. ilgilenenlere duyurulur.
bu arada Beri de yılbaşı gecesi ön grup olma dururmumuz söz konusu ama henüz belli diil, nedir ne deildir bu akşam fikretle konuşunca ortaya çıkacak arkadaşlar..
walla yılan hikayesine döndü bizim bu çalma işleri yemin ederim, cuma ctesi opus ve çarşamba gardiyan kesin, gerisini ben de bilmiyorum artık.. rüzgara doğru gidiyoruz
Allah sonumuzu hayır etsin :D
kendinize ii bakın müzikle kalın..
 
Geri
Üst