Genele yönelik olması açısından başlık düzenlenmiştir.
cavo demiş ki:ben cok memnunum amfimden.ama tüplü bir fender almayı düşünüyorum.para buldum da biraz![]()
cavo demiş ki:mg serisi nasıl beş para etmezwalla ben 300 küsüre almıştım 2 yıldır kullanıyorum gayette memnunum.zaten iyi bir amfi için 800 900 doları gözden cıkaracaksın.eğer o akdarın yoksa bir tane mg30dfx çakıp rahat edeceksin.ben cok memnunum.unutmayın herkesin o kadar cok parası yok.ayrıca ev kullanıcılarına öyle kocaman amfiler önermiyorum.sesini açamadıktan sonra delirirsiniz walla
ya komsular dava açar yada koms katili olursunuz
ben cok memnunum amfimden.ama tüplü bir fender almayı düşünüyorum.para buldum da biraz![]()
jpetrucci demiş ki:avt50 kullanıyorum ve gayet tatmin edici.. fender usa strat ile kullanıyorum(bridge manyetiği seymour duncan hot rails) ve drive tonlar tok, mükemmel geliyor. clean tonlarda zaten sorunum yoktu ama daha bi güzel gelmeye başladılar .) Ben bu amfiyi alırken mg 100dfx vardı birde.. ikiside aynı paraydı ama, denedikten sonra bu daha bi güzel bence.. sonuçta herkesin zevki farklı ama ben avt derim ikisini kıyaslarsak![]()