Marshall amfiler: dsl, avt, tsl ve Mg amfilerin farkı?

ya arkadaşlar ben daha orta düzeydeyim marshall avt-100 alsam boşuna mı almış olurum çünkü daha orta düzeydeyim de o yüzden.
 
sen amfiyi çalmicaksın ki gitarı çalıcaksın :) istersen yeni başla , paranın yettiği en iyi amfiyi almak en mantıklısıdır. tabiki bunun yanında evde kullanabileceğin bir amfide olmalı. yani full lambalı 100 watt birşey alın demiyorum :D ama sırf orta düzeydesin diye iyi amfi almamak gibi birşey olmaz.ben avt leri sevmem o ayrı :D
 
abi evde kullanacağınız gidin 50 wattlık bir amfi alın bende 10 wattlık var daha hiç sesini sonuna getirmedim müstakil evde kalıyorum diyosan o ayrı :D bi kafa kabin kombinasyonu alabilirsin :LOL:
 
bende avt20 var 700 ytl ye almıştım sanırım:S, sesini sonuna kadar açmak mümkün olmuyor, ev yıkılcak gibi oluyor çünkü:):)

onu alırken aklımda mg100 vardı(yanlış olmasın, öyle hatırlıyorum şimdi). mg100 ile avt 20 aynı fiyata denk geliyordu, ama lambalı olması(preamp) yüzünden avt 20 yi tercih ettim:)(genede tam emin değilim mg100 olup olmadığından:S)
 
bende marshall ın kücük bir amfisi var ev amfisi seyahatlerde kullanıyorum bu amfiyi onun dısında kafa kabin olarak engl powerball kafa ve standart kabin var. marshall mg serileri beş para etmez diyemeyecegim amfiler insanların 5 para etmez deme sebebi drive tonları low volume de çalması sesi azcık kökleyince ortaya getirince(ki bu cok ses cıkarır bina sakinleri icin kötü) ton gayet güzel oluyor zaten.sevemedigim tek avt ler var onlarla cok rezillik cektim konserlerde fln.
 
ben tonlarını mglere göre kötü buluyorum benim fikrim bu ayrıca konser içinde cok ideal degil gibiler.bu arada watt ın yüksek olmasıyla tonun alakası yok hatta mg 15 dfx marshallın tonu 100 watlık mg lerden iyidir yanyana denedim :)
 
MG serisinden hiç hazzetmiyorum şahsen. Hint malı olduklarından mıdır nedir? Çok garip amfiler. Hemde aşırı pahalı MG100 falan. Aynı fiyata çok daha süper amfiler alabilirsiniz. Takılmayın Marshall diye yani... Çok paran varsa Marshall alıcaksın.
 
Çok param varsa ENGL veya Mesa alırım :p Marshallın MG serisinden tut da TSL100 üne kadar hep ton karakteri aynı (kalitesi demiyorum, ben Marshall'ım diye bağıran ses karakterinden bahsediyorum) ve Marshall'ın ton karakterinden hiç mi hiç haz etmiyorum :LOL:
 
Hayır yani çok paran var = marshall al diye birşey değil. Eğer aklında marshall almak varsa kıyıda köşede belli bi paran olacak illa ki... adam 300 lira bütçesiyle marshall alıcam diye kasıyor :D
 
Valla arkadaşlar ben valvestate30R kullandım, daha ziyade metal çaldığım için beni tatmin etmedi çünkü overdrivei higain değil. Tabi kullanılan gitarda önemli ama sağlam bir amfi olduğunu garanti ederim. Tabi birde sesini adamakıllı açmak lazım düzgün tonlar elde etmek için.. :)
 
bence 1000 ytl bütçe bile fazla. elinde black panel yada jcm900 / 800 tarzı bir amfi alıcak paran varsa marshall alınır.ama avt100 1000 ytl. şahsen bende şimdi hararetli bir şekilde engl için kasıyorum kendimi.
 
Geri
Üst