Rol

Hayırlı olsun :)

Da yanlış yere dükkan açmışsınız, yada biraz gecikmiş bir başlık.

Yani albüm malbüm, size profesyonel gözüyle bakmak lazım ;)
 
başarılı işlere imza atacaklarına inandığım,albüm arifesinde heyacanlarına ortak olmaktan mutluluk duyduğum izmir-uşak karması güzel grup!
"e hadi artık nerde kaldı şu albüm" dedirtecek kadar beklettiniz bizi.. en kısa zamanda çıkması dileğiyle..
 
istanbuldakiler uyumayın!! eğlenmek istiyosanız gidip mutlaka bi kez rolle tanışın eminim çok seviceksiniz ..ee bencede hadi artık çıksın şu albüm :evil: umarım herşey dilediğiniz gibi olur.. kolay gelsin ;)
 
cumartesi taksim pulp one da pin up çıkmayacağını belirtti.. ana grup olarak sahnede ROL olacak tüm gece.. bekleriz sevenleri
(internet sitemiz çok yakında açılıyor!!) rolgrup.com
eyvallah
 
özellikle radiohead - just'ı baya sağlam çaldıklarını duydum, bu akşam pulp one'a gidip izlemeli ... kendi parçalarını da merak ettim.
 
walla sertanı yani basçılarını çok yakından bilirim....ama rolü dinleme fırsatım olmadı izmirde bulunmam dan dolay...Ancak bişiden eminim sertanın olduğu grup her zaman başarılıdır!!!!!!!selamlar dostum ve rol...........!!!!!!!!!
 
14 aralık çarşamba kadıköy shaft club ta peri (jazz&fusion) konseri var ve ardından rol sahnede olacak... dinleyicilerimize duyurulur...

23.00 peri
01.00 rol
 
Kardeşlerim benim artık albümünüz çıktığı zaman turkrock tarafında gormeyi sabırsızlıkla bekliyorum sizleri..Umarım bunca ugrasınız bosuna gitmez hersey istediginiz gibi olur..
Tanımayanlarada buradan mesaj istanbulda olupta bu adamları dinlememek gibi bi hata da bulunmayın şiddetle tavsiye etmekteyim.Tarz belirtemiycem bu adamlar hep1şeyi mi çalar ya :LOL: Samur:seni kendime sakladım.sertan:istanbula gelirsem denize atlamazsın deil mi yoksa dayanamam atlarım biliyorsun.Hakan:Hadi oynayalım ya
(nee 80lerin disco dansı mı) :D
 
Geri
Üst