John Malkovich Olmak

başlıkları epey bir aradım taradım ama yok gibi..umarım yanılmamışmdır!
John Cusak,Cameron Diaz ve elbette John Malkovich gibi pek çok ünlünün oynadığı bu filmi herhalde izlemişsinizdir?
tekrar izlemek isteyenler ya da merak edenler yeniler için bu gece tv8'de izlenebilitesi var.ilgililere duyurulur!
karakterlerin,başkalarının beynine(içine) girdiği bu filmde özellikle cameron diaz'ın bilindik pıtı pıtı kız rollerinden uzakta olması şaşırtıcı!
güzel,güzel..izleyin valla :>
 
Bir gizli kapısı olan bir film...Çok iyiydi.Bu kadar özgün bir film yaratılır.Kurgusu ile görüntüleri ile bir hayli ilginç bir film.Spike Jonze'dan da bu beklenirdi zaten.Tersyüz filminide beğenmiştim.John Cusack ayrıca bu filmde çok iyi oynamış.Tavsiye olunur. ;)
 
Bu başlığı görmek sevindirdi beni.Çok beğenerek izledim.Gerçekten de özgün bir filmdi.Ama şimdiye kadar izlettiğim kimse beğenmedi.:( .Ama ben çok sevdim.
 
Being John Malkovich... Spike Jonze`un ilke uzun metrajli filmi ve Charlie Kaufman`in ilk uzun film metrajli senaryosu. Bu iki adam ve Michael Gondry cok yakin arkadas olarak Amerika`da fantezi ve duyguyu cok iyi birlestirmeyi basaran 3 insan su an. Ilerde de beraber calismaya devam ediyorlar.

John Malkovich olmak senaryosu aslinda sadece bir eglendirme turu olmaktan cok, ne kadar mutlu olursak olalim baska bir insan olabilme istegimize cok guzel bir örnek olmus, 15 dakikaligina olsa bile. Kendi göruntumuz ve daha degerli olabilme cabamizi cok degisik bir sekilde yazmis Charlie Kaufman ve Spike Jonze cok guzel sinemaya aktarmis. Filmin aslinda görundugunden cok daha derindir ve bazilarinin kafasinda degisik soru isaretleri birakmistir. Donnie Darko ile ne kadar karsilastirilsa karsilastirilsin bu filmin icinde gercek mutsuzlugunu gulerek hissedebiliyorsun. Derinligi konusunda bir karsilastirma olabilir ama bu filmi en azindan izleyerek anliyorsun onca yere girip okumadan.

Oyuncular yerine cok guzel uymus ve John Malkovich yine ayni hareketlerde. John Cusack bu filmde ilk defa hosuma gitmisti ve Cameron Diaz`i guzelligi disinda oyuncu olabilecegini gösterdigi bir film. Diaz`i zaten bu film ve There Is Something About Mary tum dunyaya tanistirmis. En cok sevdigim ise Catherine Keener oldu. Rolune cok iyi uymus ve ne zaman ne yapacagi belli olmayan bir karakteri cok guzel tasimis.

Bu filmi izlemek ve derinligine gömulmek aslinda sonsuza kadar yasamak istememiz yada yasarken ne kadar mutlu oldugunu cok dusunduruyor insana...
 
Geçtiğimiz günlerde tv8'de gösterdiler. Bir daha ilgi ile izledim filmi. Oldukça güzel bir film.Kurgusu ve oyuncuları sizi direk filmin içine çekiyor. Modern bir masal anlatımı da cabası.
 
malkovich malkovich malkovich.
malkovich malkovich, malkovich malkovich malkovich :)

malkovich.

----
Meali:
super bi film.
daha baska, diyecek birsey bulamiyorum :)

sevgiler.
 
Sıra dışı bir senaryosu var "John Malkovich Olmak" filminin. Anlatılmak istenenlere önceki yapımlardan çok farklı bir şekilde yaklaşılmış. Cedrix'in de deiği gibi "içimizdeki kısa süreliğine de olsa başka biri olma isteği"ni gerçekten çok güzel anlatmış.

Ben debu filmi beğenenlerdenim. :)

Saygılar...
 
sürrealist bir başyapıt.bastırılmış tüm eğilimlere gönderme yapan,başaka başka biri olamayı istemenin cazibesine,çekiciliğine iğne batıran,kaufman gibi bir ustanın senaryosunun farklılığını gözler önüne seren,çıldırtan bi film bence.
herkes j.molkovich olmak istio hatta j.molkovich bile...
 
Söylenecek hemen her şey söylenmiş. Ben biraz geç izledim filmi ama gerçekten çok özgün bir yapım ve hassas noktalara oldukça iyi değinilmiş. İşte yukarıda da dendiği gibi bir başkası olma isteğinden tutun da bilinçaltımızda kendimizi nasıl yorumladığımıza, takıntı haline getirdiğimiz amaçlarımız ve insanlar uğruna ne kadar ileri gidebileceğimize kadar.. Oyunculuğa da ayrıyetten dikkat çekmek gerek. John Cusack ve John Malkovich zaten resmen inanılmaz oynamış. Cameron Diaz bile süper bi' performans sunmuş. Ama benim adamım Charlie Sheen'in repliği en iyisi:

That's even better! Hot lesbian witches! Think about it, it's fucking genius!
 
Geri
Üst