Aslı

kadını gördüğümde zaten bir sürü grubun türemesine sebep olan rashit'in bu piyasadaki adamları etkileyip değiştirdiklerine bir kez daha emin oldum... mor ve ötesi'ni döve döve politik yaptı, bu kadıncaz da punk tribine (trip tabii sadece punk olmak öle kolay bişi değil, bunu bildiğim için punk falan da değilim) girdi! sırada neler var bakalım :)
 
İlk Albümü süperdi..Sessizce, ölüm kapımı çalmasada,neresindeyim....Ancak bu albümde oldukça güzel ..Aslı çok soft çok sade ve süper bir kız bence ona sesinden ve müziğinden ziyade farklıda bir sempatim var ve bu yüzdende aslı çk özel benim gönlümde...Saçları harika ayrıca... :eek:
 
kesf-i alemden bu yana takipte sayılırım.

su gibi de ii parca ama nedense ben cabuk unuttum.albumu tam manasıyla dinledigimi soylemem ama esra kahramandan ii oldugu kesin.

en azından bence ne yaptıgı bellii
 
albümde güzel parçalar var ama ben yeteri kadar güzel bulmadım.özellikle ironik parçası hiç hoşuma gitmedi.sözler çok saçma eleştiri yapmaya çalışmış belki ama hiç yakışmamış parçaya.zaten genel olarak biraz lirik eksikliği var albümde bence.
 
bence mukemmel bır album son albumu..ve eskısı kadar guzel.aslıyı ,tarzını ve yorumunu cok begenıyorum..zatem selım ve serkanla calıstı albumde..kargonun ayrıcalıgı albumdede konusuldu..
özellıklede tüm sehir agladı sarkısı cok guzel..
 
ya bu ironik şarkısında ıq sundan bahsetmiş sözde ıcq fln yazıo şarkı sözleri şeyinde... ben dedimm aa yanlış yazmışlar falan sölerkende ıcq diyor... dalgaya mı almış napmış ?;) gerçi ironiğin alay olduğunu düşünürsek dalgaya almış ama almamışta olabilir ?:=
 
detone bir ses kötü bir şebnem ferah takliti özenti rockçı berbat!!!! çok kötü bence rock yaptığını sanıyo saçmasapan bir insan sinir oluyorum ona!ehahha :evil: :twisted:
 
Geri
Üst