Çirkef (Alternatif Rock) - İzmir

StickmasteR demiş ki:
Birgün programın ilk setinde bas çalma bakalım,o çok sevilen gitarlar tonlarının cızırtı gibi kulak tırmaladığı bomboş sound'u kaç kişi dinlicek... :LOL: Bence en güzel ders bu olur eheheh...Ya da ilk sete yetişemeyiver kazayla.Programa geç kalıver.otobüsün lastiği patlayıversin ya da körüğü yarılıversin.Kaza ya bu,olur arada... :LOL: Bak ikinci sette nasıl tezahurat alıyorsun... :LOL:

Bu arada forumunuza da hoşbulmuş olayım..Kolay gelsin arkadaşlar...

kardeşim sen ne güzel şeyler söylüyosun öyle ya.bazen program olduğu günlerde okulda çalışırken şeytan bu düşünceleri sokuyo aklıma vallaha ne yalan söyleyim.düşünmüyo değilim
ya bunlar işin şakası.yaptığım işe fazlasıyla aşığım.bu söylediklerinde hiç başıma gelmesin de programlarımı aksatmayım.

hoşgeldin foruma burda biz çok hoş muhabbetler yapıyoruz.seninde muhabbete dahil olmanı isterim.kendine iyi bak.görüşmek üzere..
 
son yazılanları okudumm da bıktınızz belki ama ters etki de ypablir ve çalarsınızz die umuoruuum.anathema istioruuz. flying özelliklee.
sevgilerrr..
 
düşündüm, taşındım, 3. şarkı olarakta anathemaya karar verdim, bakalım gruptan elemanlar ne diycek, bakalım güzel tepki alcaz mı, yani şu anda
1 pearl jam black
2 depeche mode I feel you
3 anathema'dan bi şarkı

biz 50 ye yakın şarkı eklemeyi düşünüyorduk bu 6 ocak tan itibaren, 3ü belli ne güzel :)
 
allah razı olsun yiğit bu kadar ısrara karşın anathema koyman güzel. ayrıca basçı anathema hayranıymış. isterler isterler...ya bide bişey istesem felixin full programını bilen varmı hangi gün kimler cıkıyo?
 
bu aralar biraz ilgilenemiycem forumla ev taşıyorum, forum size emanet, kablonetin yeni eve gelmesi tahminen 1 hafta sürer, tabi bi tek ben taşınıyorum grup elemanları girer inşallah ben yokken, umarım geri geldiğimde 10. sayfada bulmam forumu, iyi bakın kendinize :)
 
oley anathema, halk oylamasıyla birinci geldi, ve repertuara girmeye hak kazandı demek....böyle demokrat ve işin içine hile karıştırmadan bir seçim kampanyası düzenledikleri için çirkef elemanlarını canı yürekten kutluyor, daha nice güzel şarkılara diyerek başarılarının devamını diliyoruz.....

eheheheheh......
 
(ekşi sözlükten)

çirkef

1. igrenc ve bulaskan sey veya kimse

2. bireyselliğin dibine vurulduğu* zamanlarda akla gelen kelime.

3. adilik, pislik yapan kişi.

4. çirkef: is. far. çirk-ab, cirk = kir, ab = su.

1. pis ve bulanık su.

2. s. mec. > igrenç ve bulaşkan şey veya kimse.

****

çirk, f. i. : kir, murdarlık.

çirkâb, çirkâbe: çirkef.

çirkâbe efşan: f. s. çirkef saçan.

çirkâlûd: f. s. : murdar, bulaşık.

çirkin: f. s. : güzel olmayan.

çirknak: f. s. kirli, kir içinde.

f. : farsça.

5. çirkef.

kendisine usluplu sata$ildiginda, ya da kendisine herhangi bir nedenle sata$ildigini du$unen, varsayan, bir kimsenin uslup yoksunu olarak kufure varabilecek denli duzeysiz ve cogun kininsiz deve'kinî sitmali zincirleme kar$i saldirilar.

6. (bkz: çirkefe taş atma üstüne sıçrar)

7. şirret.

8. bu özelliğe sahip kişiye asla vicahen söylenmeyen, gıyabında kendisinden bahsedilirken kullanılan nahoş kelimelerden bir tanesi.
(bkz: densiz)
zira "sen çok çirkef bir insansın" şeklinde bir cümle yoktur. tıpkı "lütfen denli ol" denilmediği gibi.

9. dilini dili ile zıvanadan çıkarana denir.


10. muzik uzerine dusunen, ugrasan (en azından caldıkları sarkıları calısıyorlar, bunu yapmayanlarda var) yaptıgı işi cok seven ve hisseden bir grup adam. su sıralar carsamba cuma gunleri izmir dungeon da, pazartesi, pesembe ve cumartesi gunleride beri barda sahne alıyorlar. ben olmeden once yorumları ozellikle dikkate alınmalıdır.
(ehemehem, 12.02.2005 13:40 ~ 01.07.2005 03:26)


11. ilk defa kıskanmadan,eleştirmeden dinlediğim vokal hatuna sahip olan,az önce canlı performanslarına tanık olduğum izmirli grup.hatunun dansları dısında süperdiler.senelerdir kendime böle müzik yapacak adamlar arıyordum böhühü o vokalde ben olmalıydım dedirten,çirkefleştiren,performansı sağlam insan topluluğu
(depresifmor, 15.02.2005 00:58 )
:?:

12. çılgın kedim.uzun ve tutam tutam tüyleri yüzünden bu ismi almıştır.
o kadar güzel bişeyki, yavruları olursa çok güzel olur,kimselere vermez evde 4-5 kediyle yaşamaya başlarız diye kısır olmuştur yavrum. *
mutluyken gurul gurul motor gibi gezer,odaya sokmazsan küser çatı katına çıkar,mıcır mıncır salak bişey * * * *
(allevote, 08.03.2005 00:26)

13. sicrayabilen $ey.

14. bir aralar okşayalım,sevelim, oyun oynatalım üzerine kurulu yaşantısını çatı katının keşfiyle değiştirmiş,şimdilerde kendine ait atölyesinde*, postmodern kolaj çalışmaları* * * * yapan sanatçı ruhlu geveze * * kedim
(allevote, 18.05.2005 03:53 ~ 03:56)

15. (bkz: çamur)

16. en klasik bar şarkılarını çalmalarına rağmen yeni fikirler ve bambaşka düzenlemelerle çaldıklarını büyük keyifle dinleten acayip şugar bir gruptur. fikirleri de metronomları da tuşeleri de düzgündür. yolları açık olsun.

17. çaldıkları yerlere göre repartuar hazırlamaktan bıkmış, ulan bu bölümde de paso türkçe paso pop diye ağlayan, dinleyen olsa kimbilir neler çalacak (şahsen tanıyorum adamların hepsi çok sağlam) belki de bornavanın en kafa grubu.
(kufluekmek, 07.07.2005 13:47)

18. "nabza göre şerbet" moduna biraz fazla girmiş olan ve bu moddan en kısa sürede çıkmalarını dilediğim grup..
(nacadonis, 07.07.2005 19:27)

19. şu sıralar felix ve ooze da çıkıyorlar. pazartesi, çarşamba, cumartesi felix. cuma günleri ooze.
(kufluekmek, 06.12.2005 09:48 )

20. bu yılbaşı felix'te çıkıyorlar. izmir'liler kaçırmamalı!..
(kufluekmek, 26.12.2005 19:22)
 
ylba.jpg
 
bu aralar biraz ilgilenemiycem forumla ev taşıyorum, forum size emanet, kablonetin yeni eve gelmesi tahminen 1 hafta sürer, tabi bi tek ben taşınıyorum grup elemanları girer inşallah ben yokken, umarım geri geldiğimde 10. sayfada bulmam forumu, iyi bakın kendinize Smile
kimsecikler yok, bune ilgisizlik bu nasıl sorumsuzluk, bu nasıl.. :D
ben yazayım bari, ne yazayım yazcak bişeyde yok...
buakşamda yılbaşı akşamı ne yazıkki sizi dinlemeye gelemiyorum.
iyi eğlenceler.
:beer :kustum
benim için bi anlamı yok ama olanlar için, mutlu yıllar.
 
çirkef dinleyicileri ve elemanlarının yeni yılı kutlu olsun...
güzelce eğlenin arkadaşlar, ben uzakayım çok görüşürüz yeni yılda....öhühüöhühü.....
 
Geri
Üst