Çirkef (Alternatif Rock) - İzmir

haayyyyttt. neler oluyor böyle buralarda. harbiden eğlenceli olmuş. neyse eger bi aksilik olmazsa bu cuma 2 yeni şarkımızı ve 2 yeni duzenlememizi gorucuye cıkartacagız. umarım guzel olmuslardır.
 
arkadaslar alsancakta calıp calmıyacagımıza dair bir kac soru gonderilmiş. evet kemancı ile konusmustuk ama anlasamadık zaten de bu sezon da barı acmamaya karar vermişler. punta'dan da bios'tan da boyle bir teklif gelmedi.su an için bar proglarımız sadece bornovada.
 
nonsleeper demiş ki:
aYriS demiş ki:
Cumartesi Felix'te dinledik sizleri. Kızkıza takıldık ve inanılmaz eğlendik. Kimsecikler rahatsız etmedi. Yan masada kulağımızın zarını patlatırcasına cırlayan kızlar haricinde tabi :)
Afilli Yalnızlık süperdi. Sağolunuz varolunuz 2 kere çalarak bizleri mest ettiniz. Ayrıca daha önce çaldınız mı, repertuarınızda var mı bilmiyorum ama Mor ve Ötesi-Küçük Sevgilim'i de çalarsanız çok memnun olurum. Sevgiler.

beğendiğinize sevindim, mor ve ötesi "küçük sevgilim" repertuarda mevcut ama çalmıyoruz, şu anda bildiğim kadarıyla anemi bu şarkıyı çalıyor (ki güzelde çalıyor), aynı barda çaldığımız için genelde bu tip şeylere çok dikkat ederiz, bu yüzden "küçük sevgilim"i eklemekten vazgeçtik

Anemi'den de dinledim o şarkıyı. güzel söylüyorlar. Ama sizden de dinlemek isterdim.Felix'te çaldığınız akşamlar çalabilseniz keşke, sonuçta Anemi çıkmıyo sizden sonra.
 
cirkefinbascisi demiş ki:
arkadaşlar bayramın 1. ve 2. günü ooze barda çalıyoruz.haberiniz olsun.ailelerimizden topladığımız paraları içkiye yatırcaz.ramazanda bitti koparız artık. :)

Çok sevindirik oldum bu haberi duyunca :D

Tatil programıma uymadığı için çaldığınız günner sizi izleyemeden Ankara'ya dönücem diye üzülüyordum :roll:

Benim kadar sevinen başkaları da varmıdır acep bu habere :p
 
grup elemanlarıyla daha onceden muhabbetim var Ooze un kulisinde konsmuslugumuzda var hem vokal hem de basciyi tanirim bilirim
ama seni tanimam etmem sen uzerine alinma aciklama yapim o zaman
edit : emreydi yamulmuyorsam bascı emreye ve yine yamulmuyorsam vokal yigitti , selamlar
 
çağdaş istersen imza bölümündeki "çirkefin herşeyi" yazısını değiştir, çünkü insanlar seni dinleyici sanıyor, gitaristimiz olduğun belli olsun bence, yanlış anlaşılıyor :LOL:
 
cirkefinbascisi demiş ki:
maresalx sanada selam olsun.göremiyoruz seni izmirde bu aralar.bu aralar yeni şarkılar var düzenlediğimiz.gel de dinle bakalım beyencek misin?....
valla izmire belgelsel cekimi icin gelmistim zaten ilk gelisimdi o arada tanidim grubu zaten..
bi teklif var eger proce gerceklesirse 1-2 haftaya gelebilirim muhakkak ugricam felix'e tabi hala felix'de caliyosaniz :roll:

saygilar & sevgiler
 
Geri
Üst