Jackson king v-1 hakkında

arkadaşlar
Usa, Seymour Duncan Hum. Abanoz Klavye, Yekpare Gövde, Dave Mustaine Signature gitarı $1250 ye buldum bir yerden...almayı ciddi düşünüyorum ama soru işaretleri var kafamda...
1-bu gitarda vibrato mekanizması yok kabul edilebilir fiyattaki usa jackson için vibratolu sololara güle güle....
neden böyle canavar alette böyle bir eksiklik var akıl almıyor....
Mustaine in vibrato kullandığı sololar var yani...
benzer durumda arkadaşların yorumları bekliyorum sevgiler...
sizce alınır mı bu gitar???
 
o gitar alınır yani alınmazmı :D o gitarda bence en iyi sabit eşik var (kahler)fiyatıda uygunmuş,

illa vibrato istersen kerry king gibi öttürüyom ben olmazsa olmaz dersen kv2 al bence :D

ama kafanda soru işareti fln olmasın gitar temizse direk al :D rengi ne gitarın bu arada,natural korinaysa tadından yenmez bu kv1ler
 
hoşuna gitmediyse parayı ver ben alıyım abi sorun olmaz yani :) abicim bir vibrato kolu için mi almıyorsun atlarım aşşağıya yahu kv1 diyoruz kv1 ahh ahh o para bende olcak :)
 
KV1 değil KV2 en iyisidir ama tremolo olmasa da KV1 alınır. Bulsam ben de alırım 1250 ye. Tabi benim içinm alternatif gitar oluyor bu. İlk gitarı olacaklar için tremolo ihtiyca varsa bu güzel gitar yine ytaramayacaktır. Ne gıcık bir ikilem... :)
 
Srvmüzikteki gitarı diyosun heralde. bence o fiyata gayet uygun vibratoyu elinle bastırarak falan bi şekilde yaparsın , kolla yapıcağın kadar iyi olmaz tabi ama bence o fiyatı tamamen hakeden bi gitar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
rengi sarı aletin ama aldıkmı 1 kere alınıyo alet ....Mustaine gibi müspet bir amcanın böyle bir yanlışa düşmesi ne büyük faşizm.... :x
 
jackson_kv1.jpg


Resmi budur arkadaslar, Alana hayirli olsun bence o kadar paran varsa Usa danda getirebilirsin
 
ben de yeni slsmg almamış olsam bunu kesin alırdım.


tremolo kolu olmaması bir eksiklik değil.sen yanlış anlamışsın.vibrato için kol gerekmez ki? dave'in de kol kullandığı hiçbir şarkı yok kayıtlarda.holy wars'u eskiden sapu esneterek çalardı twnah turunda ise floydlu y2kv kullandı.ama şimdi yine sapı esneterek yapıyor.tremololu bir gitar alsan da o kolu kullanacağın zaman çaldığın zamanında 1000 de biri bile değil.ancak ara sıra denemek için oynarsın biraz o kolla o kadar.



yalnız bence alma.çünkü ben almak istiyorum :D





bu gitar da sarı falan değildir korina kv1'dir.hatta dave mustaine'in bununla arizona çölünde çekilmiş promo shoot'u vardır:)(arizona olduğunu tahmine diyorum çünkü geçen seneye kadar evi ve at çiftliği oradaydı)
 
Geri
Üst