Star Wars

_RiveRwind_ demiş ki:
Ulan ben mi yanlış filmi izledim dedim yorumları okuyunca, çok komik Star Wars ya da ben mi aşağılıyorum anlamadım. Deynek bir film yani ben izlerken "oeehh" dedim. Pek tabi ki Dünyayı Kurtaran Adam'dan iyidir kat kat ama ne bileyim işte. Fason bence.

"Komik" derken mizahi bir yönünün olduğunu belirtmeye çalıştıysan, ona katılırım. Ama öyle bir yazmışsın ki, bence sen film klasikleri arasına giren bir filmi "komik" diye nitelendirmişsin. Bu durumda, JediMaster'ıma katılıyor, ve iyi bir Padawan olduğumu gösteriyorum.
 
Daha 3 gun önce falan yeni cikan fragmana bir link bende istiyorum. The O.C`nin Amerika da yayinlandigi yeni bölumunde adamlar filme reklam yapmanin reklamini yapiyorlardi. 37 dakika sonra Star Wars`dan yeni fragman diye :) Bu arada yeni Star Wars Cannes film festivalinin acilis filmi...
 
millet direk link bilmiyorum ama emulede oc star wars final trailer olarak aratın var 67 mb civari . yakında beyazperde.com a düşer belkide düşmüştür bile.
 
_RiveRwind_ demiş ki:
Ulan ben mi yanlış filmi izledim dedim yorumları okuyunca, çok komik Star Wars ya da ben mi aşağılıyorum anlamadım. Deynek bir film yani ben izlerken "oeehh" dedim. Pek tabi ki Dünyayı Kurtaran Adam'dan iyidir kat kat ama ne bileyim işte. Fason bence.
JediMaster demiş ki:
"Eşek Ne Anlar Hoşaftan ! " :D
Kount demiş ki:
"Komik" derken mizahi bir yönünün olduğunu belirtmeye çalıştıysan, ona katılırım. Ama öyle bir yazmışsın ki, bence sen film klasikleri arasına giren bir filmi "komik" diye nitelendirmişsin. Bu durumda, JediMaster'ıma katılıyor, ve iyi bir Padawan olduğumu gösteriyorum.
Eheuhe bunun olacağını biliyordum gerçi güzel bir dille olmuş o yüzden helal diyorum. ("Bu" derken kastım karşılık geleceğiydi :D)

Şimdi şöyle bir şey var:
Filmi açıkcası tam olarak izlemedim ben ama gerek replikler, gerek roller komik geldi bana. Ha, komik derken Dünyayı Kurtaran Adam'daki gibi komik değil yanlış anlaşılmasın. Yani çok büyütülecek bir film değil bana göre. Pek tabi ki zevk renk muhabbeti de baskın burda. İlgimi de pek çekmedi StarWars bu yana kadar.

Bazı insanlara fantastik edebiyat ürünleri nasıl komik gelebiliyorsa bu da bana komik geldi... ehehe ama film komikti :D
 
Valla filmin şov teve versiyonunu savunamayacağım, ama filmi bu kadarcık bir halle yorumlamak yanlış bence de.

Fragmanı az önce izledim. 19 Mayıs nasıl gelecek bilemiyorum. Sayılı gün çabuk geçer umarım :)

Nutkum tutuldu ;)
 
insanlar bazı şeyleri sadece şöle göz ucuyla bakıp değerlendirirse tabiki garip sonuçlar ortaya çıkabilir. Var olan tüm filmlerde hatta herşeyde bu geçerlidir Ki bence insanların tam olarak bilip tanımadığı ve anlamadığı şeyler hakkında yorum yapmasıda çok komiktir hatta var olduğu iddia edilen star wars komikliğinden de ötedir bu arada komik gelen 1979 da yapılan star wars sa o zaman yapılan çoğu film günümüz pop gençliğine komik gelecektir. Hem görsel hemde sinemasal anlatım arasında çok büyük farklar vardır.
 
Sahsen ben 2002 yilina kadar bunlar ne ya Star Wars falan nerd filmi dedikleri sey hayatta izlemem diyordum. Sonra Isvec`te baktim öyle bir film degilmis ve 2. bölumu istememe ragmen arkadaslarin zoru ile sinemada izlemistim. Sonrasi ise malum butun filmleri tek tek ikiser defa izledim :) Sinemada Star Wars izlemek cok ayri bir sey. O göruntulerin o muziklerin sana islemesi ayri bir duygu. Ben nedense 1. bölumden sonra en kötu ikinci bölum Attack Of The Clones en cok sevdigimdir ve bunda kesinlikle sinemada izlemis olmamin cok buyuk bir payi var. Ha burda ki cogu arkadasin da ilk 3 filmi sinemada izleme sansi olmamistir ama tabi filmi normal dvdde sevilebilir :) Sacmalamaya basliyorum gibi hissediyorum o yuzden susuyorum simdi :)
 
sidious yoda yı ham yapacak

37hb8ut.jpg

226fv9yu.jpg


01512.jpg

01497.jpg

01453.jpg
 
CedriX demiş ki:
Ha burda ki cogu arkadasin da ilk 3 filmi sinemada izleme sansi olmamistir ama tabi filmi normal dvdde sevilebilir :)
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace'den önce ilk üç bölüm(4-5-6 yani) Türkiye'de vizyona girmişti, sanırım buradakiler özellikle filmin fanları tüm bölümleri sinemada izleme şansı bulmuştur.

RiveRwind'a katıldığım konularda var aslında, fantazi türü genel olarak biraz garip (komikte gelebilir bazı insanlara, zaman zaman bende komik buluyorum star wars, star trek, lotr vb fantazi türü ürünleri) star wars evreni türü açısından kusursuz hatta mükemmeldir ama bu türü sevmeyenler için iyi olmayı bile beceremeyebilir, her ne kadar içeriğinde özlü sözler ve önemli karakter yapılarıyla ciddi şeyler söylemeyi başarsa da sonuçta milenyum masalı tarzının başarılı bir örneği o kadar, ayrıca günümüz mizahında dejenere edilmiş kalıpları da içinde barındırınca (ışın kılıcı, güç kalkanı vb.) birine komik gelmesi garip birşey değil, hiçbir filmi veya kişiyi fanatizm derecesinde sevmeyi anlayamamışımdır zaten ama yine de hakkını vermek kaydıyla sinema tarihinde önemli bir yeri olduğunu belirtmek isterim, resmi fragman yayınlandı, yeni ve maalesef çoooooooooook büyük ihtimalle serinin son filmini dört gözle bekliyoruz :D
 
komik bulanlar uzak durur bu kadar kolay. insanın hayalgücü bu; komik gelmesi bana aşırı derecede saçma geliyor yani o zaman bissürü edebi eser film vesayire hepsi komik . komiklikden kasıt eğer filmdeki bazı karekterlerin tasarımında yakalanmak istenen espirili havaysa tamamda bunu bütün filmle bağdaştırmak ne kadar doğru yani koca alderan adlı gezegenin bir anda parçalara ayrılması ne derece komik . Garip gelmesi neysede komik denmesini çok gülünç ve çocukça buluyorum. Yahu o zaman adamın biri geir ya bu spor türleri ne komik birileri topu yakalıyor vs vs milyarlarca şey üretilebilir bu forumun bu kısmı cidden filme değer veren ve bilgilerini paylaşmak isteyenlerin yeri lütfen gereksiz yazılarla meşgul etmeyelim insanları.
 
arkadaşlar , hiç boşuna birbirimizi kırmayalım .

sene 1978 , daha yedi yaşında bir veledim ve yalvar yakar amcamla kiel den hamburg a gittik. sadece episode 4.ü izlemek için(bu yaklaşık 2 saatlik bir yol). ancak yaş sınırı varmış ve almadılar . bu hayalkırıklığını yaşamamış hiç kimse star wars AŞKINI anlayamaz.

saatlerce oyuncakcı vitrininin önünde durup , biriktirmiş harçlığı ile hangi kahramanını alması gerektiğine karar verememiş olan anlayamaz.:)

new hope a , arkadaşları ile günlerce dublaj yapmaya çalışıp sadece giriş bölümünü bitirebilmiş biri olmayan anlayamaz.:)

haftada bir a new hope u izlemeyen anlayamaz.:)

80 de çıkan hasbro collection posterini , kaza ile yırtmış olan kardeşini asla affetmeyen biri anlayamaz.:)

tuvaletinin duvarında en sevdiği star wars kahramanlarının figurleri olmayan anlayamaz.:)

her gittiği ülkede önce oyuncakcılara uğrayıp , burda acaba ne varmış deyip , iş arkadaşlarının sorgulayan bakışlarına "ben bunları oğluma alıyom" demeyen anlayamaz.:)

98 de new editionları 6 saat hiç kalmadan izlemeyen , bu arada 8 litre cola ve bilimum abur cubur tüketip akıl sağlığı yanında , vücut sağlığınıda yıpratmayan anlayamaz.:)

96 da , en yakın kankaları ile gece saat 1 de , kafa lar iyi "empire strikes back" izlerken hoth daki asi üssünün duvarlarının stüropor olduğunu anlayıp , içten ağlamayan anlayamaz.(bu arada ayni gecenin sabahı , kankasına gördünmü deyip , oda evet deyince sarılıp ağlama faslı var) :)

ve ve ve aklıma gelmeyen başka bir sürü şey.

o nedenle bırakın komik bulsunlar.......
 
thesuspect çok güzel yazmışsın, sonuna kadarda haklısın ama nedense yazıyı okuyunca aklıma bilmemkaç metreden ipliği atarak iğne deliğine sokan adam geldi, padişahın huzuruna çıkmış vakt-i zamanında, padişah şaşkın tabii adam yıllarca çalışmış, çabalamış o mesafeden ipi atıyor tak iğnenin deliğinden geçiriyor, padişah adama bakmış sonra yanındakilere buna 100 altın ve 100 falaka demiş, 100 altın yaptığın şey için 100 falaka da bunun için bu kadar uğraşacağına daha yararlı birşey bulsaydın diye :) :D :LOL:
thesuspect üzerine alınma sakın, söylediklerinin çoğu tanıdık geldi bana, bir kısmını yapmışlığımda var, sadece aklıma geldi kıssadan hisse misali meclis dışı bir söylem olsun bu.
 
çok iyi açılamışsın thesuspect e3 için de zaman sanki yerde yüyüyen (ya da yüzen) sümüklüböcek kadar yavaş geçiyo sanki...
bekliyoruz....
bekliyoruz...
19 mayıs gelmiyor
 
Geri
Üst