En iyi gitar ders videoları

Michael Romeo - The Guitar Chapter,,Alexi Laiho - Children Of Bodom - Reap N' Roll Licks berbat videolar tamamen ego tatmini gibi birşey olmuş yeni başlayanlar hiç öğrenemez iyi çalanlarında işine yaramaz marty friedman gerçekten çok güzel bir video emuleden hem video yu hemde tablarını indirebiliyosun.başka neler var acabaa :roll:
 
bandito demiş ki:
Michael Romeo - The Guitar Chapter,,Alexi Laiho - Children Of Bodom - Reap N' Roll Licks berbat videolar tamamen ego tatmini gibi birşey olmuş yeni başlayanlar hiç öğrenemez iyi çalanlarında işine yaramaz marty friedman gerçekten çok güzel bir video emuleden hem video yu hemde tablarını indirebiliyosun.başka neler var acabaa :roll:

Michael romeo konusunda sana katilmiyorum maalesef. herseyden once cok efendi bir adam ve o videoyu izledikten sonra symphony X e karsi olan sempatim bir kat daha artti. Videonun yeni baslayan birisi icin pek bir degeri yok, ama diger gitaristlerin bahsetmedigi birkac onemli konuya deginiyor. ayrica adamin kendine has cok ilginc sweep+tapping teknigi var. uzerinde calismaya deger oldugunu dusunuyorum
 
kaanengin haklı olabilirsin ama izlerken hiç bi zevk alamadım bilibilibili sweep yapmak gitar çalmakla aynı şey gibi gelmiyor.zevk meselesi adam çok iyi çalıyo ama duygu olayı pek bir garip yada ben anlamıyorum öyle şeylerden (6 yıldır gitar çalıyorum hala anlamadım:D) tabi onları yapabilmekte ayrı bi yetenek..nediyimm
 
en anlaşılır ve eğitici olanlar bence Marty Friedman-Melodic Control ve Paul Gilbert videoları. (rock discipline henüz izlemediğimden birşey söyleyemeyeceğim)
bunun yanında özellikle Y.J.Malmsteen, Alexi Laiho (Passage to The Reaper), Zakk Wylde (Pentatonic Hardcore) gibi gitaristlerin videoları ne kadar keyifli olsa da, daha çok öğretici değil, şov amaçlıdır :LOL:
 
Troy Stetina - Speed Mechanics For Lead Guitar da baya iyi..teknikler farklı uygulamalarla 1,2 kez gösterilmiş ve her teknik var gibi tabi herşey içinde olunca çok detaylı değil ama yinede iyi bişi...troy stetina nın daha çok eğtim cd si var ama bence bu fena değil....
 
Benim deneyip iyi bulduklarım:

Al di Meola - Reh Video : Biraz ileri düzey. Özellikle emprovizasyon ve ritmik fikirler konusunda iyi.

Brett Garsed - Rock Fusion : Çok ayrıntılı değil ama rock fusion konusunda çeşitli fikirler veriyor.

Frank Gambale - Chop Builder : Bu inanılmaz bir video! Bir fitness çalışması gibi yapmış Frank amcam. Önde FG arkada 2 arkadaş, "hiç durmaksızın" sıra ile alıştırmaların üzerinden gidiyorlar..1..2..3..ve..4...ve...5...evet daha canlı...6..7...ve son..durmuyoruz, haydii... :p çok eğlenceli olmuş, alıştırmalar da melodik, sıkmıyor.

Frank Gambale - Modes No More Mystery : Daha önce de söylendiği gibi modlar konusunda en iyi videolardan biri. Modların içini dışını anlıyorsunuz...

John Petrucci - Rock Discipline : Özellikle zamanlama (timing) konusunda elleri iyice madara edip öğretiyor. Sağ-sol el tekniği ağırlıklı ve teoriye girmiyor ama hızlı bir şekilde elleri hızlandırıyor.

Joe Beck - Jazz Chord Workouts : Caz akorları için iyi bir öğretici kaynak. Biraz ileri seviye.
 
scott henderson: 4 tane nota ile nasıl cümleler kurarak solo atabileceğinizi anlatıyo :D teknik olarak başarısız bi adam ama armoni ve melodi konusunda izleyin de görün.

ayrıca ;
petrucci, paul gilbert, marty friedman, ve en önemlisi vinnie moore(speed picking'e önem verenlere)
 
micheal angelo nun speed kills i yeni başlayanlar için de iyi olabilir. ileri seviyede malmsteen'in videosunu öneririm. ayrıca caz öğrenenler mutlaka jimmy bruno'nun no nonsense jazz guitar videolarını takip etmelidir. yine caz öğrenenlere joe pass guitar lessons önerimdir.
 
Herkese iyi günler,paylaşımınız beni manyak etti,çok teşekkürler,25 tane cd not aldım ama asıl önemli olan bu cdleri nasıl temin edebileceğim?
Hnagi rrogramlar iyi sizce ve paylaşm olayını artırmamız lazım bana p2p trend oldu gibi geliyor...
 
Steve Morse kesinlikle . adam aşmış biritmiş olayı . derslerini indir gör diyorum. emule'dan rahatlıkla indirebilirsin.
 
zakk wylde-pentatonic hardcore metal calanlarin kesinlikle izlemesi gereken bi video... yeni baslayanlar icin gereksiz bi video olmasina karsin metal calanlarin iyi izlerlerse cok sey kapabilecekleri bi video... teknik disinda bisiler ogrenmek isteyenler icin siddetle tavsiye ettigim bi video..

rock dicipline felan yeterince aciklanmis zaten soylenecek bisi kalmamis on numara ;)

en cok merak ettigim adam troy stetina.. cok metediolar ama daha izleyemedim bi turlu :(
 
bende de var walla 100 yakın eğitim cdsi gitar ağırlıklı (isteyen bakabilirde sitemden-www.yazan yerde) ama bass,davul ve klavyede az sayıda değil baya var
ama insan kafayı kırar walla adamları gördükçe hırs yapıyon duruyon :)
 
Alexi Laiho - Passage to the reaper'da adam şov yapıyor hem de yavaş çalıyor önemli kısımları.
zaten şov olması kötü bişey değil , insanın vizyonu gelişiyor :) çalıştıktan sonra hepsi, yapılabilecek şeyler. hem tabları var GP4 olarak internette. ama izleyerek de çıkartılabilir.

zaten hepsi aynı şeyi yapmıyor mu? hem yavaş çalıyorlar hem de çalabildikleri kadar hızlı çalıyorlar. Hızlı çalmak onların prestiji zaten.

ayrıca troy stetina gerçekten çok faydalı. zaten her gitaristin elinden geçmiştir speed mechanics for lead guitar.ama troy stetinanın videolarından bi rhytm guitar videosunu gördüm. bir de heavy metal lead guitarı emuleden indirdim o da fake çıktı (porno çıktı 3 haftadır indirmeye çalıştığım video)
 
xlcool demiş ki:
Herkese iyi günler,paylaşımınız beni manyak etti,çok teşekkürler,25 tane cd not aldım ama asıl önemli olan bu cdleri nasıl temin edebileceğim?
Hnagi rrogramlar iyi sizce ve paylaşm olayını artırmamız lazım bana p2p trend oldu gibi geliyor...

emuleyi tavisye ederim burda sozu geçen derslerin neredeyse hepsi var ben çok memunum (umarım bu kopya muhabbetine girmiyordur):) kolaygelsin
 
Geri
Üst