Elinize sağlık hocam takipteyiz🙂
Absürd ...
Böyle saçma sapan bir gam/mod/makam anlatımı? Bravo.
Deniz kardeşim, siz grup işlerine bakın ... takdirlerdeyiz ama bu işlere ... lütfen ...
Elinize sağlik, kendi başına gitarla uğraşan, çalmaya çalışanlar için havada kalan noktaları oturtuyor. Teşekkürler.
Elektrodan çok bas gitarla hasır neşir oldugumdan soruyorum, Madcap'den Erman Erkilinc da bu tip teorik ve pratik videolar cekmeyi düşünüyor mudur acaba? 😀 Merak ettim de.
MadcapRocks /w\
Ya arkadaş bırakın da memlekette birileri de heavy metal ile yürüsün parayı bulsun arkadan gelenlere yolları açsın, keşke blackstar reklam verse diyeceğimize neler yapıyoruz bunu gören reklam vereceği varsa vermez be...başlığı baltaladıysam kusura bakmayın...
Süper, faydası oluyorsa ne mutlu 🙂Pşşşş, sakin hocam, o tartışma bitti gitti, hortlatmayalım 😀
Ben aşırı derecede üşenirdim mod çalışmaya, youtube'da hep aha şu mod şöyle bu mod böyle 10 dk'lık videolara tüm modları sıralıyorlar. Bu video serisi çok hoşuma gitti. Hem her moda ayrı vakit ayrılıyor hem de egzersizlerle destekleniyor, mod çalışmaya başladım sayesinde 🙂
Muhteşem olur bence bu fikir. Hatta çok bilinen Tornado Of Souls gibi bir solo üzerine konuşulabilir.Deniz Hocam acaba bir şarkının solo incelemesini yapabilir misiniz? Yani nasıl çalınır şeklinde değil de teorik olarak nasıl oluşturulduğu hakkında.Atıyorum altta ritim gitar C basarken solo gitar hangi notalara ve neden basmış gibi 🙂