Canneerr demiş ki:arkadaşlar melodic control tablarının olduğu dosya çok büyük değilse birisi upload edip buraya koyabilir mi yav indiremedim bir türlü
bandito demiş ki:Michael Romeo - The Guitar Chapter,,Alexi Laiho - Children Of Bodom - Reap N' Roll Licks berbat videolar tamamen ego tatmini gibi birşey olmuş yeni başlayanlar hiç öğrenemez iyi çalanlarında işine yaramaz marty friedman gerçekten çok güzel bir video emuleden hem video yu hemde tablarını indirebiliyosun.başka neler var acabaa :roll:
serdar_secme demiş ki:hikaye abicim o yaa oyle ögrenilmez gitar otur calıs
shangri_la demiş ki:forumda bulunan ve bulunmayan tum cd ler icin emule den basladım ındırmeye gunde 8 gb ındırdıgıme gore 15 gun ıcınde hepsı elımde olur. aslında 3 gunde de olur ama 150 tane de film 100 kadar da konser kaydı var sırada 🙂 ankarada olan arkadaslara temın ederim istediklerini 6-7 tanesi bir dvd ediyo zaten. om ile bana ulasın. 2-3 hafta sonra gorusuruz.
Türkçe Altyazılımı izledin?Aytekcan demiş ki:Marty Friedman - Melodic Control , kesinlikle izlenilmesi gereken bir video diye düşünüyorum . Marty Friedman'ın rahat bi adam olması ve anlatabileceği herşeyi anlatmaya çalışmış olması ayrıca çokta kafa karıştırmamaya dikkat etmiş olması güzel olmuş özellikle 🙂 Yani 1 saatlik videoda bakın bu alternatif , ahanda sweep aa bi konu daha var string skiping falan diyen bir video degil .