dnt_b_nlve demiş ki:iyi cok güzel basarilar da ayni grup icin neden iki baslik acilmis anlamadım..
macha demiş ki:sayemde kapanmayan bı sayfanız oldu gule gule kullanın artık
tuni demiş ki:Ayrıca macha hala unutmadım biran hazır!!!!
teşekkürlerimin devamını ise bizi kabul eden jan' a ve anasona gönderiyorum destek ve yaptıklarınız için teşekkürler!!!
(her çarşamba sahne almaktadır..ulan ne zaman öğrenecem yazmayı hehehehe)
anason demiş ki:tuni demiş ki:Ayrıca macha hala unutmadım biran hazır!!!!
teşekkürlerimin devamını ise bizi kabul eden jan' a ve anasona gönderiyorum destek ve yaptıklarınız için teşekkürler!!!
(her çarşamba sahne almaktadır..ulan ne zaman öğrenecem yazmayı hehehehe)
Ne demek baba her zaman arkanızdayım.Bu akşam Guardianda'yım sırf sizin için...Önce sizinle kopmayı,delirmeyi daha sonra da yine İzmir'i en beğendiğim gruplardan biri olan Kanca ile sakinleşmeyi düşünüyorum.Doğrusunu söylemek gerekirse çok iyi gruplar bakımından mükkenmel bir seçim yapılmış.Bunu düşünen her kimse aklı hep böyle sağlıklı düşünsün dileklerimle.Bu arada sayın İn-san grubunun gitaristi o kadar küçük sahnede de sahne şovun var ya ..helal be sana..Orda böyle yapıyorsan büyük bir sahnede seni düşünmek bile
istemiyorum.Sahnede baya karizma durmaktasın...Bu akşam delirme zamanıdır
Firewall demiş ki:Bu çocukları seviyorum.Bence ileride çok başarılı olacaklar.Ayrıca grubun ismide gayet güzel.İsminiz gibi kalın arkadaşlar.., şartlar ne olursa olsun. Bol şans....
anason demiş ki:Ben size ne desem bilemiyorum ki?!!!! Yılbaşı gecesi dışarıda kalmayı göze alarak sizleri izlemek için Ta Bostanlıdan geldik.Gerçekten çok başarılıydınız,bizleride çok eğlendirdiniz hele sahne performansınız, yine zirve yaptınız.EEE sizlerede zirve yakışır.Sağolun vaar olun arkadaşlar.Gelecek sefere kadar kendinize dikkat edin!!! by
Sizden aldığımız enerjiyle dahada coşuyoruzz...bilki siz bize katıldıkça daha da uçacağızz...reconun da dediği gibi..atlayın gerekirse kaynaştıkça daha da coşalımm..IbanezRB demiş ki:anason demiş ki:Ben size ne desem bilemiyorum ki?!!!! Yılbaşı gecesi dışarıda kalmayı göze alarak sizleri izlemek için Ta Bostanlıdan geldik.Gerçekten çok başarılıydınız,bizleride çok eğlendirdiniz hele sahne performansınız, yine zirve yaptınız.EEE sizlerede zirve yakışır.Sağolun vaar olun arkadaşlar.Gelecek sefere kadar kendinize dikkat edin!!! by
Anasoncuğum !madem oralara kadar geldin bizimle eğlenmeye atlasaydın sahneye be kardeşim..Valla ne yalan söyliyim ben bir ara aranıza tam atlıyordum ki ...bizim Tuni'nin ara veresi tuttu ,2. sefer yapmaya karar verdim ama bu sefer de Tuni'nin ufak bir sağlık sorunu ortaya çıktı.Yani senin de anlaycağın benim sizlerin arasına karışma olayı başka sefere kaldı.Ama söz bir bırakıcam Grubu sahnede sizlerin çalıcam şarkıları,yapmazsam içimde kalır patlar...Tekrar görüşmek üzere.Hoşçakal
![]()
Firewall demiş ki:Bu çocukları seviyorum.Bence ileride çok başarılı olacaklar.Ayrıca grubun ismide gayet güzel.İsminiz gibi kalın arkadaşlar.., şartlar ne olursa olsun. Bol şans....