Well Behaved (Indie,Garagerock,Postpunk) - Ankara

vay be ne çok seveniniz varmış sizin böyle well behaved.. pazar günü özellikle deprem için gelicektim ama sizi bir kere daha dinlemiş olucam umarım bu sefer çok daha başarılı olursunuz..
 
kendılerı benim cok yakın arkadaslarım olmaktadır.bu nasıl bır gazdır kı ve ardı ardına bıtmeyen bır konserler zıncırıdır? ıste adamlarım bu ısı basarıyor cıtaları yukselmeye basladı en kısa zamanda daha gusel yerlerde daha buyuk bır potansıyelle hep bırlıkte! pai!
 
yeni sayfaya geçmişiz bi kere daha yapıştırıyım sunu hepinizi konsere bekliyoruz...
58cv.jpg
 
Well Behaved dikkat edilmesi gereken bi grup..Grubun özelliği elemanların farklı müzik zevklerini ve ilginç kişiliklerini bu grupta sentezleyerek değişik bi tarz oluşturabilmiş olmaları bence.Bu adamlar büyük düşünüyolar ve büyük işler yapıcaklar gibi..Her konser sürprizle dolu bakalım bu sefer neler olucak,başarılar dilerim
 
Well Behaved slm dostlarım bu ne hızdır para yetiştiremiyoruz konserlerinize gerçekten :D Neyse bu pazar ordayım yine eğlencez yine müziğe doyacaz şimdiden başarılar diliyorum...(Bu arada afiş gerçekten harika hele gitar pek ala ;) )
 
Yarin konserde gorusmek uzere.Herkesi bekleriz.Ama eger diyosaniz ki yok ben pazar gunleri evde oturmayi severim, 7 ytl cok pahali vs. sorun degil! 1 Nisan'da Golge Pub'da (ssk) Indie Party 2'de sahne alicaz ona gelirsiniz.
 
bolahenkg demiş ki:
16 Mart Persembe aksami Saat:20:00-22:00 arasi SSK Ishanindaki yeni acilan Yolcu barda (eski Baraka) Well Behaved 2 saatlik bir performans sergileyecek.Konserin amaci deneme programi.Bu nedenle hepinizin gelip bizi desteklemesini cok isteriz.. :roll: deja bu :)
başarılar arhadaşlar artık stajım perşembeleri değil yani artık takım elbiseyle dolaşmıycam ortalıkta ama yine ben gelip yanınıza beyler kimlikler diye bir soru soraiblirim

grubun ilk konseri olan Rock The Baskent 2'deki (onceki sayfada afisini gorebilirsiniz) kadromuzda bas gitari cok sevdigimiz Ayhan arkadasimiz caldi. bi hatirlatma yapayim dedim.

Beremiver demiş ki:
beyler cok sevindim ya böyle güzel bi grup olmanıza. ama üzüldüm haberim olmadı konserden neyim. bi ihtiyacınız olduu an söleyin. lan koray yıldırım kerem özledim laaaaaaaaan

yine ayni sekilde ilk konserimizde davulu serdar arkadasimiz caldi.biz de seni ozledik serdar :)

daha sonra davul ve bas gitarda degisiklik oldu.davulda Dogu, bas gitarda da Onur arkadaslarimiz yerlerini aldilar. iki arkadasimiza da buradan cok cok tesekkur ederiz ilk tohumlar onlarla beraber atildi,unutmayiz,sevgiler ;)


*ufak bi hatirlatma: Well Behaved 26 Mart Pazar gunu Garage Bar'da ilk grup olarak saat 17:00 civari sahne alacaktir!
bekleriz..
 
HADİ HADİ hadii oturmayın miskin miskin kalkın KONSERE saat 4 olmamışsa fırlayınn pazar sendromunu yıkmaya WELL BEHAVED le gene süper bi konsere.. :D
 
Evet konserden sonra ilk yorumu yapma görevini üstlenmiş bulunmaktayım :D Arkadaşlar gerçekten müthiş bir konserdi,baya eğlendik.Sahne şovunuz,duruşunuz her zaman ki gibi süperdi. Ayrıca Yıldırım'ın vokal dışındaki 2. görevini de ne kadar başarılı yaptığına şahit olmak da güzeldi. Nice konserlere,nice başarılara well behaved... Hakkediyosunuz çünkü ;)
 
bende çok eğlendim ve şunu anladım siz yolcudaki ses sisteminin gazabina uğramiisiniz sizi ilk izlediğimde.bu konserde herşey çok iyiydi.özellikle ışıklar kapandığında verdiğiniz efektler falan çok güzeldi.ama biraz daha bilindik şeyler çalsanız iyi olur.başarılarınızın devamını dilerim saygılar.
 
little_dreamer demiş ki:
bende çok eğlendim ve şunu anladım siz yolcudaki ses sisteminin gazabina uğramiisiniz sizi ilk izlediğimde.bu konserde herşey çok iyiydi.özellikle ışıklar kapandığında verdiğiniz efektler falan çok güzeldi.ama biraz daha bilindik şeyler çalsanız iyi olur.başarılarınızın devamını dilerim saygılar.
yorumun icin tesekkur ederim, goruslerinin degismesine hem kendim hem de grupca sevindik. umarim baska zaman tekrar dinler ve eglenirsin.saygilar ;)

diger arkadaslara da tesekkurler geldikleri icin ve yorumlarindan dolayi :)
 
güzeldi abiler çok iyiydi biliyorum parçasını çok beğendim :) ehuehu ya evet bu arada biraz daha böyle bilindik şeyler olsa iyi olcak bide ben sizden olmazsa olmaz radiohead dan national anthem yada idioteque adlı parçalarını da istiyorum hazır aletiniz varkene
 
well behaved severek ve beğenerek izlediğim bi grup ama bi sorun var
yaw kardeşim şu konserleri hem daha erkene hem de cumartesi günlerine falan alın da bizde gelelim ya :D şuna bak yeni konser 9 da başlayıp 4 de bitiyomuş.bizde insanız kardeşim acıyın bize :D saygılar sevgiler
 
Geri
Üst