Well Behaved (Indie,Garagerock,Postpunk) - Ankara

ben gittim üzldüm biraz çünkü sahnede az kaldılar ama gelecek hafta daha uzun kalacaklar sanırım o da sevinç verici bişey.. hakikaten yine çok güzel bir performanstı ellerinize sesinize sağlık arkadaşlar..
 
grubun bascisi Onur'a İstanbul Taksim Meydanı'nda travestiler saldirmiş...Kendisine cok geçmiş olsun diliyorum umarım en yakın zamanda aramıza geri doner..
 
khizadrull demiş ki:
Cicatriz kayıt yapmak gibi bi planınız yokmu???

Bu arada Çayyolu Şenliklerinde çok başarılıydınız.Şenlik Programı sıkışıktı sanırım biraz daha uzun kalabilseydiniz çok iyi olurdu...!Sitenizi çok başarılı buldum.Hayırlı olsun.
http://www.wellbehaved.net/

Internette bir kac tane videomuz var.
Bunlarin disinda Koray, Kerem ve ben besteyle ugrasiyo gibiyiz.Umarim yakinda bisiler kaydedip linklerinide buraya koyariz...

Ayrica alin size konser afisi.Cok farkli bi performans olcak bu sefer.Istanbul'da olan herkesi bekleriz.

droppkonser2zp.jpg
 
İstanbula neyle gitmeyi düşünüyosunuz tren falan mı?Aslında bizde nicedir gitmeyi planlıyoruz tekrar ama ....
...
...
...
Aklıma takıldı sormadan edemicem Çayyolu Şenliklerinde synth i niçin kullanmadınız?
 
Evet trenle gidiyoruz :D
O kadar esya var yanimizda bide gunubirlik olmuycak.Gelirsen bekleriz, cok da iyi olur...
...
...
...
Cayyolunda synth kullanmadim cunku hem bize verilen zaman kisitliydi onu kurmanin pek manasi yoktu, hemde sure az oldugu icin genelde daha eglenceli ve hizli sarkilar caldik.Bunlarinda bir cogunda benim vokal disinda partim yoktu.Bide sahnenin arkasindan veletler bisiler atip duruyomus diye duyduk.Hic riske sokmak istemedim ensturmanimi :D
 
beyler istanbulda başarılar dilerim sizlere,ankaradaki başarınızıda orada tekrarlayacağınızdan şüphem yok. bar sahibine üzülüyorum çünkü sizi pek bırakmak isteyeceğini düşünmüyorum :)
iyi yolculuklar arkadaşlarım,dikkat edin kendinize orda :)
 
Well Behaved'e iyi yolculuklar dilerim,umarım yeterince keyifli geçer turneniz..Yıldırım'a cuma yolcuda gösterdiği performanstan ötürü sonsuz teşekkürler,kerem çok şey kaçırdın moruk..:)
hepinize ayrı ayrı sevgiler saygılar..
 
Geri
Üst