Well Behaved (Indie,Garagerock,Postpunk) - Ankara

selam arkadaşlar öncelikle çok iyiydiniz tebrik ederim karşılaştığım adaptör sorununu korayın yardımıyla aştık kendisine çok teşekkür ederim..başarılıarınızın devamını diliyorum


gestapo'dan seyfi...
 
Ben çok beyendim beyler. Guzel çalmanız bi yana sahne performansınız şahaneydi. Acıkcası çaldıgınız şarkılara pek alışık deillim ama sizi izlemek bile çok eylendirdi.. Kucuk aksaklıklar olsada herkesin başına gelebilecek turden şeylerdi.. Şahaneydiniz beyler.. Basarılar..
 
Gestapo bu grubu çok seviyor hem arkadaşlıkları hemde müzisyenlikleri beyler çok çok başarılı bir performanstı çok eğlendim gerçekten beni sahne öncesi çok eğlendirdiniz çok teşekkürler umarım birlikte çok daha iyi yerlere geleceğiz sahne duruşunuz mükemmeld özellikle yıldırım ve kerem sahneye çok yakışıyorlar başarılarınızın daim olması dileği ile
Saygılar.....
 
süperdi beyler garage konserini hiç şüphesiz 2ye 3 e katlamışsınız. bu ivmeniz hiç bozulmaz umarım ve birlikte daha nice konserler veririz.
tebrikler
 
Ne diyim , böyle vokaller gerçekten zor bulunuyor.. Sahne Performansınız doruklardaydı bugün, hiç bir sorun yoktu performansınızda, ve çok eğlendirdiniz

Tebrik ederim efendim..... ;)
 
tebrik ederim güzel konserdi
bidaa bidaa dinlemek isterim
zati yok ankarada başka bööle repertuarı olan dooru dürüst grup...
başarılaaarrr

daha cok rock'n'roll daha cooooooook....
 
Well Behaved in en iyi konseriydi hepiniz süperdiniz tüm şarkıları hakettiği gibi hissedrek çaldınız. bu da sahne performansınızın mükemmel olmasını sağladı. gün geçtikçe daha iyi işler başarıyosunuz umarım devam edersinizzzzz (ORGA)
 
Gelip dinleyenlere tesekkurler. Gestapo ve Hunkar Bile Begendi gruplariyla ayni sahneyi paylasmak bizi de mutlu etti. Umarim tekrar calariz.Burada iyi dusuncelerini bizle paylasan bu iki grubun uyelerine ve diger arkadaslarimiza da ayrica tesekkurler.
Yakin zamanda baska konserlerde gorusmek uzere..
saol itp ;)
 
Konsere gelen ve bize burda bu güzel mesajları yazan herkese çok teşekkürler.22 şubat çarşamba akşamı eğer bir aksilik çıkmassa Garage Barda sahne alıcaz ama şuanda konserle ilgili çok kesin bir bilgim yok.En kısa zamanda detayları burdan açıklarız....
 
selaaammm Well Behaved! Kerem bey tavır yapıyorsunuz gelmedim konsere diye ama siz de bize gelmediniz aşkolsun! Hem de ilk konserimizee :( Kırıldım ama hala Well Behaved'i seviyorum :)
 
koray avatarını yirim senin :) ayrıca beyler konser gerçekten çok başarılıydı tebrik ederim gayet güzel eğlendik çoştuk hopladık zıpladık :) konserlerin devamını bekler forever well behaved diyerek ayrılırım huzurlarınızdan 8)
 
Geri
Üst