40.000 prosesör

Headrush Core'da 5 tane switch var A/B olayi ile kullanırsanız 10 switch de olur. Her pedalı açıp kapatabilirsiniz. Scene yapıp 2-3 pedalı birden açıp kapatabilirsiniz. Ayni anda amfileri de değiştirebilirsiniz. Forumda çok güzel bir Headrush başlığı var.

GE300 kullanmadım bir şey diyemem. Core kullandım. Core güzel alet. Dünyanın en basit en rahat arayüzüne sahip prosesorü Headrush olabilir. Dediğim gibi Headrush başlığında çok fazla bilgi var oturup buraya yazmak istesem 5 saatimi alır.

1-1.5 senedir ge300 kullanıyorum.kaliteli IR ler ile desteklediğimde -ki tüm cihazlarda bunu yapacaksın- seviye atlıyor alet.yine dışardan indirdiğim amfileri kullanıyorum şuan. baya kükrüyor.sahnede kullanım kolaylığı da gayet iyi.asla pişman etmedi.(headrush kullanmadım kıyaslama yapamam)

ama bütçe 40k diyorsan ; ikinci el 25-30k bandına bir nano cortex + midi footswitch(uyumlu olup olmadığını mutlaka araştır forumda illaki konuşulmuştur) seçeneğini de bi düşün araştır derim.son güncelleme ile ciddi seviye atladı o da.ton konusunda olumsuz konuşan 1 kişi bile görmedim.

Ge 300 kullandım fiyatına göre iyi bir cihaz ancak demode oldu,headrush prime kullanıyorum,core ile aynı yazılım donanım tarafı farklı,ikisi çok farklı ,kıyas bile olmaz desem yeridir.

Core al,uzun yıllar kullanırsın.
doğrudur piyasaya çıkalı 6-7 sene oldu sanırım ancak demode olmaktan kastınız nedir?eski teknolojilere IR ekleyemiyoruz mesela ve demode oldular.ge300de ne gibi bir eksiklik var yazılım veya donanım açısından?

doğrudur piyasaya çıkalı 6-7 sene oldu sanırım ancak demode olmaktan kastınız nedir?eski teknolojilere IR ekleyemiyoruz mesela ve demode oldular.ge300de ne gibi bir eksiklik var yazılım veya donanım açısından?

Güncel cihazlarda artık Bluetooth,WiFi,looper (yüksek depolu) practice tool ,dokunmatik ekran ve yazılımsal olarak opsiyonlar var

Ayrıcali iki cihazı kullanmış birisi olarak ton kalite ve zenginlik Headrush da daha baskın.

Burda ge300 ü yermek için söylemiyorum kırmızı çizgi limitler varsa finans olarak alınabilir bir ürün,ama biraz daha yükseliyorsa finans core ve flex çok daha iyi seçim,bana göre.

Günümüz teknolojisine uygun kısa bir check list gibi düşünürsek processor alırken içine IR dosyası atılabilen(wav vb formatta), capture&klon teknlojisine sahip, bluetooth özelliği olan, PC&mobil senkranizayonu olan, iyi bir looper barındıran bir alete yönelmenizi tavsiye ederim.

Core'un GE300'e göre bir artısıda içinde vokal proserörü barındırması. Vokal kaydı gibi bir işe girişecekseniz bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz. Headrush'ta yeni yazılımla beraber Core-Prime-Flex gibi yeni cihazlarında Dropbox, bulut yükleme/indirme, web arayüzü de bulunuyor.

Geçen gün DoRe müziğe uğradım pena almak için. Oradaki çocuk ile Neural DSP üzerine konuştuk. Yeni parti Nano Cortexlerde indirim olacakmış. Takip et istersen. Belki işine yarar.

Geri