headrush taksitle 50 ye çıkıyor malesefHeadrush prime da olabilir.
Evet var forumdaki başlığı inceleyebilirsin. Ve forumda ilanlarda satılık bir core'da var.headrush taksitle 50 ye çıkıyor malesef
peki headrush core 4 tane switch var g300 deki gibi her pedalı ayrı ayrı sahnede açıp kapatma imkanım var mı
teşekkür ederim efendimEvet var forumdaki başlığı inceleyebilirsin. Ve forumda ilanlarda satılık bir core'da var.
teşekkürler bakıyorum peki öneriniz core mu g300 müHeadrush Core'da 5 tane switch var A/B olayi ile kullanırsanız 10 switch de olur. Her pedalı açıp kapatabilirsiniz. Scene yapıp 2-3 pedalı birden açıp kapatabilirsiniz. Ayni anda amfileri de değiştirebilirsiniz. Forumda çok güzel bir Headrush başlığı var.
Ge 300 kullandım fiyatına göre iyi bir cihaz ancak demode oldu,headrush prime kullanıyorum,core ile aynı yazılım donanım tarafı farklı,ikisi çok farklı ,kıyas bile olmaz desem yeridir.teşekkürler bakıyorum peki öneriniz core mu g300 mü
doğrudur piyasaya çıkalı 6-7 sene oldu sanırım ancak demode olmaktan kastınız nedir?eski teknolojilere IR ekleyemiyoruz mesela ve demode oldular.ge300de ne gibi bir eksiklik var yazılım veya donanım açısından?Ge 300 kullandım fiyatına göre iyi bir cihaz ancak demode oldu,headrush prime kullanıyorum,core ile aynı yazılım donanım tarafı farklı,ikisi çok farklı ,kıyas bile olmaz desem yeridir.
Core al,uzun yıllar kullanırsın.
doğrudur piyasaya çıkalı 6-7 sene oldu sanırım ancak demode olmaktan kastınız nedir?eski teknolojilere IR ekleyemiyoruz mesela ve demode oldular.ge300de ne gibi bir eksiklik var yazılım veya donanım açısından?
İmkanı yok abi Quad' da olur Nano' da olmaz, inanılmaz popüler gidiyor ürün. 🙂 Bu dolar kurunda imkansız. Quad' da olur bak ona kabulüm.Geçen gün DoRe müziğe uğradım pena almak için. Oradaki çocuk ile Neural DSP üzerine konuştuk. Yeni parti Nano Cortexlerde indirim olacakmış. Takip et istersen. Belki işine yarar.
Vallahi ben de adamları yalancısıyım 😀İmkanı yok abi Quad' da olur Nano' da olmaz, inanılmaz popüler gidiyor ürün. 🙂 Bu dolar kurunda imkansız. Quad' da olur bak ona kabulüm.