400 liraya elektro gitar alınır mı?

Şuanda 350 liram var daha önce hiç gitar çalmadım bütçem 400 liraya kadar çıkabilir çok fazla gitara hevesim var gitarı rock türünde çalmak istiyorum bandlara örnek vermek gerekirse: metallica, aerosmith, guns n roses, deep purple, nirvana, ac/dc, queen
Dediğim gibi bu fiyatlara bir gitar almam mümkün mü? İkinci el de olabilir

İlk gitarımı 300 liraya almıştım. Çok mutsuzdum severek almadım ancak şöyle bir şey var. Elektro gitarı almakla bitmiyor olay daha amfi olayı var. Ona da bütçeniz yok galiba. Biraz daha biriktirmeniz gerek.

valla ben ilk elektro gitarimi aldigimda yillarca amfisiz kullandim. daha sonra aldigim amfi de evin bir kosesinde durdu ben yine amfisiz kullanmaya devam ettim. Bence once gitara daha fazla bir butce ayir ilerleyen zamanlarda amfiyi alirsin. Eger ben amfisiz yapamam demiyorsan tabi ki.

Bir gelirim olmadığı için biriktirmem çok uzun sürüyor şuan elimdeki parayı 1000 liraya çıkartmam minimum 2 3 yıl sürer

Şuanda 350 liram var daha önce hiç gitar çalmadım bütçem 400 liraya kadar çıkabilir çok fazla gitara hevesim var gitarı rock türünde çalmak istiyorum bandlara örnek vermek gerekirse: metallica, aerosmith, guns n roses, deep purple, nirvana, ac/dc, queen
Dediğim gibi bu fiyatlara bir gitar almam mümkün mü? İkinci el de olabilir
Ametist Stratocaster Elektro Gitar HH - En Uygun SX Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 872247844 istediğin alternatiflerde bu gitarı buldum işini görür bu. amfiyide daha sonra biriktirip alırsın. şuan benimde elektro gitarım var ama amfisiz çalıyorum

Amfiyi ve sıfır gitarı unut derim. İkinci el olarak almadan önce de bir bilene danış, bu forumda olabilir etrafında böyle biri yoksa. Ben 2 yıl amfisiz çaldım, başkalarını da tanıyorum amsifiz çalan.

@THEkadrein Dediğim gibi daha gitardan çok anlamıyorum ama 3 kalın tel ile "metallica, aerosmith, guns n roses, deep purple, nirvana, ac/dc, queen" gibi grupları çalabilir miyim

Bir gelirim olmadığı için biriktirmem çok uzun sürüyor şuan elimdeki parayı 1000 liraya çıkartmam minimum 2 3 yıl sürer
400 lirayı 1000 liraya çıkartmak için 2-3 sene beklemene gerek yok, dolar veya euro al daha erken ulaşır o rakama ama gitar fiyatları da artar tabii. Ufak paralar kazanmak zor değil, tabii günümüzde herkes instagram ünlüsü ve zengini olduğu için çoğu şeye burun kıvırıyor. Ben çocukken (90'lar) arkadaşlarla pazarlara gidip "buuuz gibi soğuuuk sudan içeeen?" diye bağırıp su satardık, para kazanırdık, sonra tüm parayı dondurmaya basıp 1 hafta hasta gezerdik. 🙂

Şu an herhangi bir yerde getir götür işine bile girsen bu bahsettiğin paraları çok rahat kazanırsın. Yaşın 17 gözüküyor, pandemi ile lise öğretimi şu an nasıl bilmiyorum ama çıkabiliyorsan sokağa çık, para ve iş orada.

Geri