Çamur

"KONSER @ MECAZ

Çamur 24 Ocak Çarşamba Beyoğlu Mecaz’da. Mecaz, Beyoğlu Bekar Sokak’ta.

KONSER @ İstanbul GÖLGE

Çamur 16 Şubat Cuma İstanbul GÖLGE’de.

KONSER @ Ankara GÖLGE

Çamur 17 Şubat Cumartesi Ankara GÖLGE’de." :D
 
geçenlerde trt fm de çıkmışlardı. tam komediydi o gün=) çağatay özellikle=) albümleri hakkında anadolu rock deilde doğu ezgilerini çokça barındıran bi albüm demişlerdi. öylede. çoook başarılı ve özenti olmayan bi grup.
 
grupta eleman değişiklikleri oldu. konserler devam ediyo siteden takip edebilirsiniz. şöyle bi güzellikte yapmışlar sitede klipler izleyebiliyosunuz en güzelide albümn tamanını ücretsiz indirebiliyorsunuz..
hiç dinlemeyenler, dinleyemeyenler, sadece 2 şarkısını dinyelenler
ahanda adres
http://www.camur.org

sömürün gari...
 
endless_ossqee demiş ki:
geçenlerde trt fm de çıkmışlardı. tam komediydi o gün=) çağatay özellikle=) albümleri hakkında anadolu rock deilde doğu ezgilerini çokça barındıran bi albüm demişlerdi. öylede. çoook başarılı ve özenti olmayan bi grup.

evet kardeş sen kımsenın hakkında boyle bı gorus ortaya koyamazsın bence sen oncelıkle kendı sesıne bakmalısın sonra başkasına laf atmalısın tamam mı canım
camura gelınce de bence ıı bı grup kımsenınde laf soylemesıne ızın vermem helekı 2 sarkısı var hara ve yara ınsanın dınledıkce dınleyesı gelıyo beaa
 
nereye kayboldu çamur ya mekanlarda çıkıyorlarmış ama çanakkaleye de uğrasalar keşke tv de falan hiç göremiyoruz bence albümleri çok iyi yeterince ilgiyi görmedi sanırım
 
Valla seviyorum ben bu rock müzikteki toprağım kokusunu, tabi yüzüne gözüne bulaştırmadan "anadolurock" maskesi arkasında arabesk yapmadan yapabilen tek tük isim var bunların biridir çamur. meliha şahane olmuş yine.

Ayrıca gelemediler bi Ankara'ya iptal ola ola deli ettiler bizi.
 
ofhh diorum ne şarkıdır buuuuu!!!!

kayıt yapmaya gidiorum tutmayın beniii:!!!!

müzik yapası gelior insanın bööle güsel şarkıları duyunca

süper süper süper
 
ilk albümlerindeki şarkılar birbirinden güzeldi zaten.. insan düşünmeden edemiyor ikinci albüm nasıl olur diye.. ki tek şarkısı yetti mübarek.. Çamur'un en sevdiğim yanlarından biri bol enstrümanlı bir grup olmaları.. dolayısıyla müzikleri kısır değil.. çok zenginler ve tüm enstrümanların tadına her şarkına varabiliyorsunuz üstüne doyuyorsunuz hani.. "Ayrılamıyoruz Meliha'yla" isimli şarkılarında ilk kısım saksafon -Erbil'i burdan tebrik edelim- ikinci kısımda elektronik gitar -ve tabi ki Çağatay Kadı- + darbuka ve tefe -Akın ve Güney'e de selamlar saygılar:)- ayrılan bölümler çok güzel şarkıda.. söz müzik yorum için Murat Ak'ı da tebrik etmek lazım.. zira çok başarılı kendisi beste ve müzik yapımında.. biz daha çok böyle güzel besteler dinleriz inşallah:)

ayrıca ilk albümden -ki ikinci albüm çıkmadı zaten henüz- "yok" isimli şarkılarını da herkese tavsiye ederim..

ben ne zaman bu şarkıyı dinlesem aklıma ebabil kuşları gelir.. bildiğiniz üzere Yemen valisi Ebrehe Kabe'yi yıkmak üzere yola çıktığında, bir kuş ordusu -ki kuşlar ebabildi- avuçlarında her biri nohut tanesi kadar büyüklüğünde taşlarla orduya saldırırlar.. bu taşlar küçüktür ama bir tanesi bir kişiyi öldürebilecek niteliğe sahiptir çünkü değdiği yerden giderek büyüyen oyuklar açarak ilerleyen cinsten taşlardır.. işte bu şarkıda o ufacık taşlar gibi.. delip geçiyor hani.. o yüzden sık sık dinlemeyin ama dinleyin:)
 
yine herzamnki gibi kendimde gecirdi camur beni..1 haftadir dinliorum sarkiyi ve birak bikmayi gittikcede dinleyesim gelio..canli perfprmans diye ötenler görsünler canli söylemek nasil oluomus...murat ak harika bi solist ya...helal olsun..albümü 4 gözle bekliorum
 
camurun sarkı sozlerı cok guzel solıst murat ak hakıkaten guzel yazmıs tebrıkler ya konserler sadece ıstanbullamı sınırlı adanaya ugramayı dusunmuyolarmı???
 
Benim bu adamlardan haberim yoktu, kimseden duymamıştım. TVda izlemem ama şans işte geçen tv programı veya tekrarı vardı, "Derviş" şarkısını çalıyorlardı, dinledim ve beğendim. TV nadiren de olsa faydalı oluyo bana. Şimdi dinlemeyenlerin dinlemesini sağlamaya çalışıyorum :D Böyle devam ederler umarım hep. Müziği ve anlattıklarını yüreğinde hissedenler için diyorum ben.

bana yine gül yüzünle gel, tek sözümle gel
gözüm yolda, gönlüm sende kaldı al da gel
yana yana yaz oldu kışım, kor oldu düşüm
can yürekte, yürek sen de kaldı al da gel...
 
SERGÜZEŞT

Bırak anlatayım sarhoşum öyle
Sarhoşu da geçtim n'olacak böyle
Hayatlar içinden hayat seçmişim
Hiç bi şey fark etmez kendimden geçmişim

Şair giden geminin ardından bakar ya
Bakar da kendini zora sokar ya
Bazen bi itin duası tutar ya
Çok uzaklarda o gemi batar ya

Ah beni unut bitir beni gidiyorum
Ya unuttum ya vazgeçtim bilmiyorum

Yarim ateş olmuş içinden geçmişim
Kim ektiyse ekmiş ama ben biçmişim
Hiç boşalmadıki bardak hep dolu
Her şeyin bi sonu yok başka yolu

Söz-Müzik:Murat AK

bu parcanın sozlerı hakıkaten cok guzel tavsıyemdır...
 
Geri
Üst