eva

sevgili eva'ya amatör gruplar belgeseli projemde yer aldıkları ve bi ton aksiliğe ragmen yılmadıkları icin,sıcakkanlı içten misafirliği için çok çok teşekkür ederim saygılar ve sevgiler Eva'ya.
 
rethink demiş ki:
arkadaşlar merhaba, dün ilk defa izledim sizi yeterince iyi buldum soundunuzu özellikle, repertuar iyi oturmuş bence gruba, gözle görünen tek eksik bence diğer bayan gruplarında ilk zamanlarda ki sahnedeki çekingenlik ve sahne şovuydu ama zamanla olacağına inanıyorum, yakın zamanda tekrar gelip izlimek dileğiyle..

Kazıma tamamen katılıyorum. Bence çok yapıcı bi eleştiri olmuş sahnede ki durşları amatör ruhlarını yansıtıyo ama çok iyi amatör olucaklarının sinyalide var tabi bende çook beğendim. Çok eğlenceli bi grup..

imza : limonda üst katta altta kalan :) :)
 
EN YAKIN ZAMANDA DAHA BÜYÜK BİR MEKANDA GÖRÜŞECEÐİZ...

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTE...

AYRICA BU BOKTAN GÜNLERİMİZDE YANIMIZDA SÜREKLİ OLAN SÜPER ARKADAŞLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜR...
 
arakdaşlar ekşi limon un mekan sahibinin attığı kazıktan dolayı artık orada çalmıyoruz. bu iğrençliği yapanları kınıyor Salim ve ekibinin arkasında olduğumuzu vurgulamak istiyoruz.
 
tamm kötü laflardı kabul ediorm ayıp ettm ya işin gerçei iisinz ama gerçekten dawulda biras hareket olsa süper olacak bu arada hiç bi grubun
üeside diilim yani :? ;)
allah önünüsü açık etsn başarılar diliorm :LOL: ;) ;)
 
Ayıptır bu yaptığınız yazıktır bu insanlar emek veriyorlar müziğe o kadar severek yapıolar işlerini biraz saygı duyaacağınız yerde gelmiş saçma sapan yorumlar yapıosunuz=((

Beğenmek zorunda diilsin kimse döverek izletmio size Eva yı.Hakaret ediosunuz bi de kalkmış...
 
sevgili pinkdevil ve punchline bari farklı şeyler yazsaydınız da farklı eleştiriler duysaydık.


"abi yaaa mütişsiiz yane pes dorusu "

tamam beğenmeyebilirsiniz ama bari düzgün Türkçe kullanın şu hale bak ya. Şimdi ben böyle konuşan,yazan bi insanı nasıl kale alıyım.

Yazdıklarınızda müzikal bi eleştiri göremedim kusura bakmayın. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz kimse ciddi durmak ya da çok ince ses çıkarmak için kasmıyo haberiniz olsun.
 
ben herkesın baktıgı gıbı estetıge bakarım sahnedekı durusunuz herseyden onemlıdır müzıkal bakıstan da onemlıdır bı grubu ıslemek ıcın konserwatuar bıtırmek gerekmez.. ayrıca kendı kurdugun cümlelerı gözden gecır. bence yorumlara cwp werdıgın zamanı calısmalarına harcarsan bole kotü elestırıler almassın.
 
bir insan bir grubu begenmeyebilir.

ki bende çoğu grubu beğenmem.

hatta "bı grubu ıslemek ıcın konserwatuar bıtırmek gerekmez" fikrini sonuna kadar destekliyorum pinkdevil.

estetik olayında da kesinlikle haklısın...

peki estetik olmayan bu grubu neden binlerce kişi biliyor? defalarca izlemeye gidiyor? sitelerde olumlu düşüncelerini yazıyorlar ve destekliyorlar? ki o estetiğini beğenmediğin grubu ilk izlediğimde farkettiğim şey seyirciyle iç içe oluşuydu. Sahnenin en önünde de öyle Abaza erkekler değilde kızlı erkekli gayet modern bir öğrenci grubu vardı. (Tarihi tam olarak anımsamıyorum ama mekan Trend’di)

gelelim davulcu yani sevgili Gökçe’ye yönelik yaptıgın kendince eleştiri adını verdiğin saçmalıklara.
bir müzisyenden önce beklenecek şey ensturmanına hakim olmasıdır bence. önce estetik diyosun ama kıçı başı oynayıpta sürekli ritm kaçıran çok davulcu gördüm ben. öyle artistik hareketler yapmaktansa kendince cool bir imaj yaratma durumuysa tamamen onun tercihidir.ki benimde tercihim bu yöndedir. ha sana göre hoş olmayabilir saygı duyarız.izlemezsin olur biter. Kimseye tercihlerinden ötürü hakaret edemezsin.

Gayette iyi çalıyor valla.

Vokale gelince; hiç kimse senin tarif ettiğin gibi bir vokale tahammül edemez. Ben hiçbir Eva programı duymadım öyle seyircileri kaçışan eden. Ankara’dakiler de pek bi eğlenmişler. Sonuçlar eleştirilerini başarısız kılıyor üzgünüm :)

Gayret şaşırdım doğrusu Duygu için kötü bir şey yazmamışsın. Bir basçı olarak söylüyorum ki gayet başarılı bir basçıdır.

ama böyle rezil bir eleştiri (ki bu eleştri bile değil) yazmak beğenmemenin ötesinde psikolojik bir sorunu açığa çıkartıyor. Bu insanların tek amacı siz dinleyicilere keyifli zaman geçirtebilmek. Az ya da çok. Bunun için birçok şeyden, ve her şeyden değerlisi, zamanlarından geçiyorlar. “Eva’dan kimseye yazılmıyorum!”. Sadece müzisyenim ve aynı ortamda bizde onlar gibi bir şeyler yapmaya birilerine bir şeyler sunmaya çalışıyoruz. Sen ya da senin gibi birkaç sorunlu insan aynı şeyleri bizler içinde yazabilir. Belki bu uzun query sizlerin biraz daha ayrıntılı düşünmenizi sağlar.

Saygılar
Burak
 
ulan pinkdevil ve punchlinee mıdır nedir ! bakın bu yorumlarınızı nasıl silersiniz bilmem ama onlar silenecek kaprisleriniz yüzünden insanların verdikleri emeklere böyle hakaret edemezsiniz ikıinizi de iyi tanıyorum ve çoçukluğunuza veriyorum!
ayrıca bu kızlarda belirli bir sound a sahip ki biz de olsun ve diğer mekanlarda olsun hala başarıyla çalabilmekteler!
ki mekanımız açık olsa çarşamba hala onlarındır kimse unutsasın neyse ...
 
pinkdevil demiş ki:
bence eva dinlediim en irenç gruptu nedenmi çünkü davlcudan başlamak istriorm davulcu tam bir ODUN odun gibi duruo ne bir gaz werio ne bişi sanki silah dayamışlarda kafasına zoraki çalıo bence biras kendinddeen geçmeli gaz wermeli dişnleyenlere uyumasın yani :p 8O

şimdiiiiiiii gelelm wokale offffffffffffff o ne ses öle yaaaaaaaaaa
sanki biri farenn kuyruuna basıomş gibi one bir cırt tır öle :LOL:

abi yaaa mütişsiiz yane pes dorusu
geleliiiiimmmmmmmm bassa
işe yarayan tek grup üesi grubu o kurtarıo
sonuç birbirinisi bulmuşsunus tencere yuwarlanmş kapaını bulmş allah yolunusu açık etsn :x
kesinlikle artniyetli bi yorum...( hangi gruptansın ya da hangi grubun fanısın onu da yaz )
eva'yı eleştrirken hatalarını ve yanlışlarını nasıl düzeltmeleri gerektiğini de yaz ki bari kızlar desinler
- haaa..bizim şu eksigimiz varmış
hakaret etmek kolaydır tabi
ne davulcu odun gibi duruyo nede ezginin sesi iğrenç..onların tarzı o şekilde
punk felan mısın sen ?ne yapmalarını bekliyodun ki :?
eva;
2005 ilkbaharında, music show 2005 kapsamında cnr expoda çıkan , aynı saatte başka bir standda yılların gitaristi bora uslusoy olmasına rağmen şov alanını seyircilerle doldurabilen gruptur.
eleştri yaparken insanları kırmamaya özen gösteriniz lütfen ne de olsa onlar bayanlar senin tahin ettigin gibi metalci ya da punk kitleye benzemezler.
Saygılar & Sevgiler
 
evacik demiş ki:
ben özge ezgi değil:) bu arada porçöz e bayıldım. bize destek veren bütündeğerli arkadaşlarımıza teşekkürler.
abi ben şu an izmirdeyim amatör gruplar belgeselimizin son ayagı izmir :p
ee olucak o kadar yorgunluk işte ya da dalgınlık :cry:
şşşüş..!istanbullular!
Eva dinleyin ülee !! :p
 
Bir türlü izlemek fırsat olmadı en yakın zamanda izlemek dileğiyle.. Salim`ede saygılar sevgiler. Umarım en kısa zamanda işlerin yoluna girer, bi parti daha yaparız.. :) Kolay gelsin herkese..
Gürhan-Sahte Rakı
 
şu an pazar Voodoo da çıkıyoruz. 12.30 da başlıyor program. bu pazar çok güzeldi Rol grubunun davulcusu Samuray'a teşekkür ederiz.

Sahte Rakıyı da bekliyoruz en kısa zamanda. Aynı sahneyi paylaşmayı çok isteriz.

Kısa filmi de sabırsızlıkla bekliyoruz. Ben çok merak ediyorum kendi adıma. Porçöz süperdi bu da süper olur tahminimce
 
Geri
Üst