Emre Aydın

Antibiyotik demiş ki:
hasi demiş ki:
NASİL İNDİRCEZ BUNU YAAAA
kardeşim mu-yap diyorum mp3 yok korsan yok diyoruz.orjinalini almazsan bi daha böyle şarkıları b.k dinleriz diyoruz adam hala nasıl indircez diyo ya. :twisted:
indirenlerin ip logları tutuluyo sonra mu-yap dava açıyo polis evine gelip kelepçeyi basıyo haberin olsun.bu yaraşır sana.
eh yani,,yetrlidir herlde?:D
3.klip bu kezzzz anladim a plsss :D
 
Yeniuye demiş ki:
Bu adam neden şarkıları öyle söylüyor? telefuzdamı problem var yoksa peltek falanmı anlayamadım çşokk şaşşııırdımm işallah sonunda özendiği Teoman gibi olmazzz..

öle konuşunca ingilizce konuşuomuş gibi oluyor ya, daha havalı oluyor. Çok ingilizce konuşan insanların ağzı yalama yapar öle, ya da onlar yalama olur. olay bundan ibaret
 
Hot_KoRn demiş ki:
Yeniuye demiş ki:
Bu adam neden şarkıları öyle söylüyor? telefuzdamı problem var yoksa peltek falanmı anlayamadım çşokk şaşşııırdımm işallah sonunda özendiği Teoman gibi olmazzz..

öle konuşunca ingilizce konuşuomuş gibi oluyor ya, daha havalı oluyor. Çok ingilizce konuşan insanların ağzı yalama yapar öle, ya da onlar yalama olur. olay bundan ibaret

www.nuwandatr.com/rad.mp3
al burda seninde var karın ağrının ilacı
 
Haşmet Babaoğlu köşe yazısında bahsetmiş emreaydın`dan.Bu kez anladım favorim demiş :)


şu emrenin telaffuzunu kendilerine sıkıntı eden arkadaşlar Türkiye`de yaşamıyor olmalılar.Buralı değiller yani.Buralı olsalar Nejat Yavaşoğulları,Murat Yılmazyıldırım,Teoman gibi telaffuzu bozuk isimleri de dinlemiş olurlardı daha önce,duymus olurlardı ve emre yi duyunca "aaaa cok şaşırdım acıkcası"
olamazdı tepkileri.Evet evet,bu şaşıran arkadaşlar Türkiye`nin diksiniyonu aşırı derece düzgün olan özerk bir bölgesinden geliyorlar,o yüzden şaşkınlar şimdi.
Allah akıl fikir versin.
 
eğer haşmet babaoğlu diksiyonunda bir problem var çocuğun o nedenle böyle söylüyor, kasıtlı değil deseydi katılacaktım ama bu "salak" resmen böle yalama ağızlı konuşanları savunmuş. kardeşim diksiyonu çok düzgün bir bölgeden gelsek nolcak gelmesek nolcak? burası türkiye ve türkiye türkçesi bellidir. şiveler ayrı bir olay onları katmıyorum işin içine. ama bir şarkıcının hiç bir mazereti yokken çıkıp , bitiyorum eerr nefesşte, ne halim varsşa görrüm demesini nasıl destekliyor anlamıyorum!!
 
sen okuduğunu anlamıyorsun

.haşmet babaoğlu nun hiçbir ilgisi yok konuyla.Onu ayrica belirttim,bu kez anladım`ı sevmiş diye.Dikkat edersen paragraf yaptım.


.kimsenin bozuk diksiyonu savunduğu filan yok,kimsenin bir şeyi savunduğu da yok,ilk defa böyle bir şeye şahit olmuş gibi şaşırılmasına ve büyütülmesine anlam veremedim.

.okuduğunu gerçekten oku,bir de salak gibi yakıştırmaları dikkatli kullan eğer illa kullanıcaksan.
 
hot_korn abi boşuna uğraşma bunların eleştiriye falan karşı bu müzikle yakından uzaktan alakası olmayan tipler boşveeer dinleyin gençşzler harika manyjak süper telafuzş şsözsler şarkı müzjik yüürrüüü beeaaa!!! ehhhehehe
 
bunlar snn fikrindi yani misspain. köşe yazısı gibi yazmışsın başına da haşmet babaoğlunu koymuşsun ben ne yapayım? 2. olarak, sen ne duyuyorsun şarkıda peki? ben türk sanat musikisi tadında bir telaffuz duyamıyorum. sen duyduğunu yaz bi ok? ayrıca kimse bişeye şaşırmadı. adam peltek dersin olur biter. ama haksızı haksızla savunuyorsun. bravo süpersin devam et!
 
emre aydın ın röportajında emre diyor ki
_dagıldık.elemanımızdan biri vazgeçti.ünlü olmaktan korkmuş(çok güzel sallarım).
ama bunun gibi bişiler.emre aydın ın yazdıgı ayrılık sonrası duygular mükemmel.klipteki kızı babam tanıdı ben tanıyamadım.hala ismini bilmiyorum.bu kız sabah sekerlerinden miydi?

neyse.klip çok iyi.sözler mükemmel.yürü be emre kim tutar seni,kesseler acımaz valla.

izmire gelsin.ne zamn gelcek?ooze a gelsin.sonra dungeon sonra beri sonra blues sonra beri blues sonra felix sonra 33 sonra izmirin tepesinde bir daga çıksın ordan söylesin sonra da daha yukarı...en son allah katı!ehüehü he!
 
Geri
Üst