Emre Aydın

emre aydın rock mı yapıyor ya pop rock yapıyor yani popa daha yakın hatta :S populer olmalısı iyi bi iş yaptıgı anlamına gelmez. bence ondan daha iyisini yapan binlerce rock grubu var.
 
dnledm. sevmiorm. beenmiorm..
kenji.yede katılıorm.. şööleki 16 yaş grubu kızlar dinlio demişya ... ne demek istediini anladm.. bu on6 yaş grubu kızlar müzkten anlamıo.. neden mi? sırf yakışklı die bi elemanı dinlersen ,, o elemanda ben rock yabiorm die pyasaya çıkarsa bu 16lık elemanlarda
'biz rock dnliorzzz abeeee ooooo yeaaahhhhh' die çıkarlar.. bizim kaybımız burda işte... bi kişinin bi grubun kaşına gözüne bakıpta ovvv çok yakışklı buu deypte rock dnlenmez... o kişi ilahlaştırılmaz.o kişi rock müziğin baş köşesine otrtulmaz... ha bide sanki rock müzk hakknda derin bi bilgiye sahpmiş gbi konuşurlarya bu elemanlar... yazık diorm bşka bişi demiorm.
şimdi bu sölediime bi sürü kişi karşı çıkar ve bunların biçouda o bahsettiimiz kızlar olur ama size şölede bişi söleimki,,
fazla duyulmamış bi emre aydın fan sitesine tesadüf eseri girdim.. orda emre aydın ve yanında bi kızn resmini koymuşlar.. başlıkta emre aydının sevgilisiydi yanlş hatrlamıosam.. altndaki yorumları görmelydinz yok bu emre aydının sevgilisi olamaz o kızı yolarım yok emre aydın benm hayr benm hayır benm :D:D yani ben bu yorumları gördkten sonra o kızlara ve emre aydına acırım... yazık ki emre aydın düzgün bi dnlyeci ktlesi elde edememiş. yazık ki bu kızlar karakter sahibi olamamşlar...

saygılar....
 
smyr_ea demiş ki:
Kabul Emre çok yakışıklı. Kesinlikle onu bu özelliği yüzünden seven insanlar da var. Ama Kaliteli bir iş yapmasaydı sizce bu kadar sevilirmiydi. sevilse bile devam edermiydi bu sevgi. Örneğin Murat Boz. Adam yakışıklı. İlk çıktığında acayip sevildi. Herkes murat murat diyordu. Ama şimdi adını bile duymuyoruz. Bu bir örnekti murat boz için söylemiyorum. Mutlaka sevenleri vardır, ama bizim gibi değillerdir doğrusu. Hem çoğu kişi afili yalnızlık'tan sonra sevmeye başladı. O zaman görünmüyordu ki. Neyse fikrimi yazdım sadece. sorun yok yani.
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.

Ayrıca bknz; http://www.turkrock.com/ftopic28283.html
 
ben kendi düşüncemi yazayım o zaman.. renkli gözlü, sarışın, kısa boylu kişileri sevmem .. ama emre'nin müziğini seviyorum.. ve eminim aşk değil bu.. murat boz örn yakışıklılık yönündendi .. anlamamana şaşmadım..
 
anladm ya merak etme.. ... o senin kişisel düşüncendir buda benmki.. saygı duymak zorundayız ve kendimizi ispatlamak gibi bi durumda yok ortada. düşüncem üzerine tartışmaya gerek duymuyorum. hiç bi şekilde değişmicek emin ol...
ha bu arada benim aşık olma olayı örnekti sadece. bu tip kızları anlatmak için yani... ama bu ülkede böyle saçma sapan rock (!) dinleyicileri oldukca,, rock müzik adına çok ilerlenileceğini sanmıyorum.
adamakıllı grup veya kişi sayısı bi elin parmağını geçmeyecek kadar az...
 
Anlamadım neden herkes ortaya atılan bir lafı üzerine alınıyor birde sevgili smyr_ea sana laf atmak gibi bir amacım yok ama rock bir çeşittir senin ki benimki diye birşey yoktur. 16 yaş meseleside o konuda kenjiye katılıyorum millet müziğe bakmıyor artık neden ama neden emre aydın'ın 6. cadde zamanında bu kadar hayranı yoktuda şimdi var geçenlerde bir arkadaşımın zoruyla bu adamın konserine gittim arkadaşıma ben gelmıyım diye nasıl yalvardım ama gittim ve tek kelime rezalet hemde danıskası bütün kızlar sanki şarkılarını dinlemeye gelmemışlerde emre aşkım seni seviyorum sana aşığım diye bağırıyor bu mu müzik neyse ki içlerinde adam gibi 5-6 kişi bulduk :) :) Fotolar konusunda evet ya o resimleri ve yorumları bende gördum çok komikdi harbiden ya moralım bozuk oldumu siteyi açıp o yorumları okuyorum gülüyorum hatta sırf o yorumlar nedeni ile siteyi sık kullanılanlarıma bile ekledım :) :)
 
Eminim ki bütün ünlüleri sadece yakışıklı veya güzel olduğu için sevenler var.. Bu zaten türk milleti için geçerli. Ben kendi adıma ve tanıdığım bir çok kişi adına söylüyorum ki "bu adamın müziğini dinliyorum".. evet ""YAKIŞIKLI OLDUÐU İÇİN SEVENLER VAR"".. ve gerçekten bizde hoşlanmıyoruz ""AŞKUUMM EMREEEM ,, SENİ SEFİORMMM,, BENİMLE EFLEEEN,, MSN Mİ EKLEE"" türünden kızları ama bu sıfatı kendime ve arkadaşlarıma yediremiyorum ... lütfen rica ediyorum genelleme yapmayın..


ayrıca ;

evet rock bi türdür.. sözüm rocku bölenlereydi...!!
 
bende emre aydın sitesine merak edip üye olmuştum :D (1 yıl önce falan) sonra msn değiştirmek zorunda kaldım .. ordaki çoğu üye kız bulmak arkadaş edinmek için orda üstteki yorumları okudum ve katılıyorum sadece yakışıklı ya da tarzından dolayı dinleyen kocaman bir kitlesi var yani emre aydın bög dese yine oo harikaydı siz müzikten anlamıyorsunuz diycekler. ama anlamadıgım bi şey var adam yakışıklı değil hatta o kadar itici geliyor ki bana anlatamam.

ve açık konuşıyım çevremde emre aydın dinleyen tipler kesinlikle rockla alakası olmayan tipler ve sadece emre aydın şarkıalrı dinledikleri için kendilerini rock hakkında çok bi şey biliyor zannedip çilekeşte rock mı yapıyo diyebilen insanlardır.
aslında emre yadın pek umrumda değildi sevmiyodum ve yorum yapmıyordum ama fanlarına buyuk bi nefretim var her yerde dile getiriyorum :D :D

her şeyi geçip objektif bakmaya çalışıyorum yine sevcek yönünü bulamıyorum.. kaliteli müzik yapmıyor bence. (şahsi görüşüm)
 
Görüşüne hiç bir şekilde karşı değilim .. Sevmeyen sevmez.. Ama gerçekten bırtım artık bu genellemeden.. biz yeri gelir guns roses dinleriz,, yeri gelir travis, placebo, ... dinleriz.

Anlatmaya çalıştığın kızları biliyorum,,yakından tanıyorum.. ismail yk (!) dinleyip rockçuyum diye gezerler..

Tekrar rica ediyorum .. Genellemeyin ..


Biz de kurtulalım siz de...
 
Ya ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum...
Bazı insanlar beğenir bazıları beğenmez herkesin kendi sorunudur bu.
Fakat sırf beğenmiyorsunuz diye dinleyici kitlesi hakkında atıp tutamazsınız gelişi güzel...

Mesela yaş olayına gelirsek...

Emre Aydın'ı sadece 16 yaş ve yakını insan grubu dinlemiyor bir zahmet edip konserine gelseydiniz 30-50 yaşına kadar hatta daha üstü insanlarında Emre Aydın şarkılarına eşlik ettiğini görebilirdiniz...
Evet çoğu genç insan yakışıklılığına hayran olabilir ama bunlar sadece onun dinleyici kitlesindeki ufak bir bölümdür...
Onun esas dinleyici kitlesi yani fan kulübü üyeleri ona ABİ sıfatıyla hitap ederken nası aşık olabilirler söyler misiniz ?
Benim 30 yaşındaki dayım ya da 48 yaşındaki annem heralde ona aşık oldukları için ezbere bilmiyorlardır şarkılarını...
Ki insanlar ister aşık olsunlar ister tipinden ötürü beğensinler sonuç olarak müzik eleştirmenleri yada ödül aldığı kuruluşlarda yakışıklılığına ödül vermediler öyle değil mi?

Kısa zamanda birçok ilde konser vererek bu senenin konser rekortmeni olduğu ve 'Afili Yalnızlık' albümüyle onlarca ödül topladığı gerçeği var bunları göz ardı edipte başarısını yakışıklılığına bağlıyorsanız Allah sizin yardımcın olsun ne diyeyim...


Tikky yakıştırması yaptığınız insanlara gelirsekte....

Biraz klişe bir laf olacak ama Emre Aydın konserlerinde din,dil ,ırk ve tarz ayrılıkları yapmıyor...
Çoğu konseride halk konseri olduğundan iti,kopuğu,tikkysi,rockçısı,punkçısı,yaşlısı,genci geliyor...
Bu onun hayran kitlesinin genişliğini ve çeşitliliğinide yeteri kadar anlatıyor olmalı...

Rock konusunda da...

Tarz konusu tartışmaya açık çünkü nası ki üstüne basa basa 'Rock yapıyorum ben' demediyse 'ben 'a' tarzını yapıyorum' diye bir lafta etmedi Emre Aydın...
Ama yalnız Pop Rock tarzını kendine yakıştırdığı söyleniyor o kadar...

Son olarakta

Sevip sevmemek dinleyip dinlememek yada başarılı bulup bulmamak size kalmış...
Ama..
Herşey bir yana müzik piyasasının korsan yüzünden allak bullak olduğu bir zamanda albüm çıkarması ve her ne kadar beğenmesenizde 10 tane beste üretmiş olması bile onun emeğine saygıyı gerektirir...

Sevmeyin,dinlemeyin kimse zorlamıyor sizi ama en azından saygı duymayı bilin...
 
smyr_ea,, sözüm rockı bölenlereydi yazmışsın. eğer benden bahsediyorsan, ben rockı bölmedim.. mesajlarımı tekrar okursan idrak edeceğini düşünüyorum ;) ..birde genelleme yapmayın demişsin.. genelleme yapmak zorundayız.. çünkü geneliniz böyle.. sen belki istisnasın. bilirsin istisnalar kaideyi bozmaz ;)..

gece-fan,, anlatmak istediklerim,, senin anladıkların ve yazdıklarındı..beni anlayan birinin çıkmasına sevindim..

mervebolulu,, sana kendi adıma bazı cevaplar vereyim,,
,
1-gelişigüzel konuşmuyorum.. dediğim gibi kendisini dinledim.. konserinede giden bi arkadaşım konser ortamını anlattı. sanırm bu gelişigüzel konuşmak demek değildir öyle değil mi ?

2-doğrudur,, konserine 30-50 yaş grubu insanlarda gelmiştir. ama bilirsin türk milletinin kültüründe rock müzik yoktur.. belli bir kesim elinden geldiğince dinlemeye calişir..
bu kesimde 17-25 yaş arası dinamk kesimdr.. bunlarda kendi aralarında ayrılırlar..gerçekten ne dinlediğini bilen bi gruptur bi kısmı.. öteki kısmını ise başkalarından görüp özenen,, 'o yaptı bende yapabilirim' diyen,, arkadaş çevresinde rocker gibi görünen ama eve gelince -grup hepsi falan dinleyen bi grup oluşturur.. (hepsi sadece bir örnekti ayrıntılara takılmayın-)

50 yaşındaki teyzem yada amcamda gelir oraya emre aydını dinler .. dinler çünkü emre aydın hafif müzik yapıyordur. çünkü emre onlara hitap ediyordur. çünkü yaptığı iş genel itibariyle pop olmasıdır...

3-peki sen bana söyler misin o benim bahsettiğim sitedeki kızlar niye yok emre benim emre benim die birbirleriyle çekişiyorlar ? onlarda emre fanı işte.. madem kendinden bu kadar eminsin açıkla o zmn bunuda..

4-söylediğim tikky lafınada cevap vermişsinya halk konseri vırt zırt diye,,
güzelim emrenin konserine gelen eleman alişanın konserinede gidiyor.. ehh emre rock yapmıyor muydu ? siz emre dinleyicileri gerçek birer rocker değilmiydiniz? ne işiniz var alişan konserinde ? bu onun hayran kitlesinin genişliğini değil, belirsizliğini gösterir. duyan gelmiş anlamında..

5-ben kendisine saygı duyuyorum her ne olursa olsun ortada bir emek var dediğin gibi.. benim asıl söylemek istediğim şey aslında emre değil. emre dinleyicileri.. emreyi dinleyip beğenmediğimi en başında söyledim. benim kızdığım şey fanlarının tuhaf davranışları.....
 
brcn_ bazı konularda uzlaşmışız sanırım...
senin takıldığın nokta Rockçı diye geçinen insan'cık'lar anladığım kadarıyla...
haklısında ama şunu söylüyorum Emre Aydın dinliyorum ve rockçıyım diyen insan halt etmiş...
Öncelikle Emre Aydın 'ben Rock yapıyorum' diye bas bas bağırsın ondan sonra bu gereksiz tipler rockçıyım diye gezinsinler...
Üzgünüm ki böle tiplerin önüne geçmek imkansız...
Ve Emre Aydın'la ilgili bir konuda değil...
Sanırım bu konuda anlaşabildik seninle...
Zaten bütün yazılanlarda burdan kaynaklı yazılmıştı sanırım...

Ayrıca senin o bahsettiğin siteyi bende gezdim bende gördüm ve bende güldüm... :D
Hatta biri "beni ara numarmıda veriyorum" falan diye yazmıştı komikti hemde bayağı bir komikti...
Orda yazan kişiler sadece dinleyiciler...
Yada kendi çapında fan olduğunu sanan insanlar...
Emre Aydın kimdir desen doğru düzgün cevap veremeyecek yada
"ay geçen tv'de gördüm çok tatlıydı çok yakışıklıydı...Birde Afili Yalnızlık diye şarkısı var onada ailece bayılıyoruz..."
tarzında anca bir kaç şey söyleyebilecek insanlar...
Albümdeki şarkılarını sorsan Afili Yalnızlık der ve tıkanır onlar sadece dinleyici ve tipine bakarak yorum yapan kesim..
(bizimde hoşlanmadığımız hatta lanet olsun dediğimiz kesim)
Dediğim gibi sadece fan olduğunu sanan şahıslardan biz sorumlu değiliz... :)
Ama fanlarla yanı resmi sitesinde bulunanlarla ilgili böyle bir olay varsa yada olursa sorumluluk kabul ederiz ve gerekli uyarıyı yaparız fanları olarak çünkü bizde aramızda öyle aptal saptal tipleri istemiyoruz istemeyizde...
Zaten fanlık konusunda bahsi geçen site kriter alınacak olsaydı zaten o siteyi Resmi sitesi yaparlardı...
emreaydin.org'u ziyaret etmiş olabilirsin ama bir daha gir bak istersen ordada böyle "aşkım ..cart..curt..." yazanlar çizenler (istisnalar ;) )var ama site geneli Abi diye hitap ediyor ve aşktan çok abilik duygularıyla gayet normal şeyler yazıyorlar...

Umarım sorunu yanıtlayabilmişimdir.. ;)
 
Peki sayın brcn_ neye göre genelliyorsunuz? Araştırmanız falan mı var.. "geneliniz böylesiniz" ne demek.

...

<Emre pop yapmıyor>..


Lütfen birazcık zaman ayırıp pop (demet akalın, serdar ortaç, bengü, ....) dinleyin .. Bir de Emre'yi dinleyin..

...

Fanlarıyla Emre'nin yaptığı müziğe saygısızlık edemezsiniz.. Merve'nin de dediği gibi o tür fanları uyarıyoruz kemik kitle olarak..

...


Birebir dinlemeni tavsiye ederim ... Etrafına bakmadan (aman Emre'nin fanları şöyle yapmış şöyle etmiş demeden), kendini müziğe, sözlere verip dinle...

...


Biraz da ropörtajlarını okuyun ve bu kadar mükemmel bir insana neler dediğinizi tekrar düşünün..



...
Ne olursa olsun biz Emre'yi sonuna kadar desteklemeyi düşünüyoruz.. Bu kadar başarılı müzisyenler kolay kolay gelmiyor bu piyasaya...
 
Geri
Üst