Emre Aydın

büyük bir beklenti içerisine girip parçalarını dinlediğim şarkıcı. parçaları gayet sıradan geldi. yeni bir çığır açmamış pek. bildiğin albüm işte..benim hala bir türlü sevemediğim kişi.şarkısını beğenmeme özgürlüğümü kullanmak istediğim, fakat etrafımdakilerin tecavüz edercesine bana zorla dinlettikleri, içimi bayan şarkıcı. o kadar başarılı da bulmuyorum.zaten yaptığı tam olarak rock falan olmadığı için olabilir.bana biraz hafif geliyor.şarkıyı havalı söylemek adına olsa gerek, s ve z harflerini patlatma ve cızırtılı çıkarma ile genel olarak seçilen bazı kelimeleri yayma ekolünden olan yeni şarkıcımız. (ölseeeeem, ölseeeem, ölseeeem kısmında özellikle farkedilir.) ama benim beğenmediğim başarısız anlamına gelmez tabii. yolu açık olsun
 
Türkiye'nin heryerinde konser vermesi ne güzelll..Konya konseri haberini bekliyordum..Sonunda.. :)

Konser: 11 Aralık Pazartesi İzmit, Sabancı Kültür Merkezi, Saat: 20.00
Konser: 12 Aralık Salı Bursa, Barış Manço Kültür Merkezi, Saat: 19.30
Konser: 14 Aralık Perşembe İstanbul, Maltepe Yayla Sanat Evi
Konser: 15 Aralık Cuma Balıkesir, Balıkesir Lisesi tiyatro salonu, Saat: 19.00
Konser: 16 Aralık Cumartesi Aydın, Aydın spor salonu, Saat: 19.00
Konser: 17 Aralık Pazar Manisa, Kültür Sitesi, Lale salonu, Saat: 19.00
Konser: 19 Aralık Salı Denizli, Belediye Sineması, Saat: 20.30
Konser: 20 Aralık Çarşamba Isparta, Kongre Salonu, Saat: 20.30
Konser: 21 Aralık Perşembe Konya, Atatürk Kapalı Spor Salonu, Saat: 19.00
Konser: 22 Aralık Cuma Antalya, Jolly Joker Pub, Saat: 21.00
Konser: 31 Aralık Pazar İstanbul, Studio Live, Saat: 22.30, New Year Party (emreaydın, vega, gripin)

21 Aralık Konya..Yaşasın çok sevindim !!! :p
 
belkı bı gun ozlersını herkes dınlesın arkadaslar emınım hepınız ıcınızde bıseyler bulacaksnz...adam yapms muzıgını populerlıgı bırdden kazandı sanmaın bu adam 6. caddeden berı bu ılgıye yakın bı ılgı goruodu zaten sadece basında sozu edılmıodu cok fazla...
 
valla arkadaşlar albüm tek kelimeyle mükemmel. "kim dokunduysa sana ona git" "hareket vakti" bence süper çalışmalar haa... bir de unutmadan "git" parçasını daoldukça beğeniyorum. konserler de bayaa varmış gördüğüm kadarıyla hadi bakalım sizlere iyi seyirler... iyi eğlenceler. ;)
 
emre aydın bence son yıllardaki en kaliteli albümlerden birine imzasını attı. müzikleriyle, şarkı sözleriyle bence dört dörtlük bir albüm hepsinde müthiş bir emek var bir şarkısını beğenmeyip de harcanacak bir albüm değil! şiddetle tavsiye edilir!
 
seni hakettiğin yerde görmek gercekten cok güzel emre umarım daha büyük basarılar yakalarsın ilk albumde beri seni destekleyen bir arkadas olarak başarına cok sevindiğimi yazmak istedim sadece..
süper olmus...Türkiyeye geldiğim gibi alıcam albümü..
selcen..[/b]
 
denizli konseri muhteşem di...tek kelimeyle .mizansen süperdi. izmir de ooze da alamadığımkadar keyif aldım. piyano..mumlar..attila ilhan..emre aydın..

çok büyük keyif seni sahnede izlemek ..albümünü yalnız dinlemek kadar keyifli.yapayalnız bırakıyosun okadar kalabalığın içinde kendimle başbaşa..çok iyisin sen ve bize gereken sevgi ,aşk sende var...

bu arada konser öncesi mustafa ya, serkan a ,ahmet ağabey e ve tüm ekibe teşekkürler gösterdikleri yakınlık içtenlik için..

sevgi saygı aşşşkkkk ... daha ne olsun ..
 
Konser: 21 Aralık Perşembe Konya, Atatürk Kapalı Spor Salonu, Saat: 19.00

Konser: 22 Aralık Cuma Antalya, Jolly Joker Pub, Saat: 21.00

Konser: 25 Aralık Pazartesi Kahramanmaraş, Yimpaş Otel, Saat: 20.00

Konser: 26 Aralık Salı Gaziantep, Belediye Tiyatro Salonu, Saat: 20.00

Konser: 31 Aralık Pazar İstanbul, Studio Live, Saat: 22.30, New Year Party (emreaydın, vega, gripin)
 
Geri
Üst