Emre Aydın

ogunkolik demiş ki:
panik_431 demiş ki:
bura magazin sitesi değilde ondan
sana soran oldu mu,ben silene sordum. ayrıca merak etme senden daha fazla biliyorum neresi magazin sitesi,neresi değil. sizde bu zihniyet oldukça çok daha sömürülürsünüz. devam edin devam. daha neler çıkacak yakında şaşırınca ben size diycem burası magazin sitesi değil diye.

Kusra bakma ama...

:LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

ahuheuheuhuhejafkasfksksafk
 
arkadaslar burası forum degılmı magazınde tartısılır sanatta FOrum yani..

Emre aydının yorumunu beenıorum...;)
 
nuwanda demiş ki:
Magazin icerikli yazilarinizin silinme sebebi sudur;

Bahsi geçen olan gerçekten magazindir ve yalan dolandan öteye gitmemektedir. Konuyla ilgili olarak o haberi yayınlayan site ile de iletişime geçilmiş, fotoğrafların kimden aldıkları sorulmuş ve neye güvenerek bunları yayınladıklarını istenmiştir. Ancak dilerseniz sizde arayabilirsiniz ki orada sizinle iletişim kurmaya çalışan arkadaş bu yalan gibi gayet boş bir insan. Kesinlikle iletişim kuramıyorsunuz.

"Fotoğraftaki bir emre aydın hayranı ve bunlardan ea forumda bir ton bulursunuz dediğimde bana "onları da gönderin yayınlayalım" diye cevap veren uçankuş medya adlı kuruluştur bunları yayınlayan.

Bu durumda, buraya eklenen linki silmekten başka yapacak hiçbirşey yoktur. Siz açıklama beklerken, haberi henüz duymayan ve ulaşması zor insanlara açıklama şansı olmamaktadır.

Uçan Kuş 'a dilerseniz sizlerde telefon açıp konuşmayı deneyebilirsiniz. Kaldı ki o şahıs yada bir başka şahıs emreaydın'ı sevgilisi, arkadaşı v.s olabilir ve bizi bir zerre ilgilendirmez bu. Eğer emre aydın bu güne kadar böyle şeylerle gündeme gelmemişse, bu günden sonrada gelmeyecektir ve bizler sevenleri olarka bunlara asla fırsat vermemeliyiz!.

Samimiyetle söylüyorum ki, fotoğraftaki emreaydın'ı kız arkadaşı değildir. Kim olduğu da bizi esasında alakadar etmez.

Bu açıklamadan sonra mevzu bahis linkler umarım tekrar tekrar buraya eklenmez ve silinmeleri gurur meselesi yapılmaz.


Son birşey söylemek gerekirse, eğer varolan kitleyi forum linki siliniyor diye kaybedecekse emreaydın, henüz nasıl bir kitle oluşturduğunun veya onu neden sevdiğinizin farkına varmamışsınız demektir.


Sevgiler

bu cevabı yazdıklarımız silinir silinmez verseydiniz keşke, gerçekten. Sorun emrenin yanındaki kız kimdir, necidir değildi zaten. sorun o tarz "özel" fotoğrafların neden, bunu söylemekte bir beis görmüyorum, adi bir magazin sitesinde yayınlandığı ve buna karşılık o fotoların kaldırılması için neden herhangi bir şeyin yapılmadığıydı. emre eğer hiçbir şekilde magazinel olmak istemiyorsa doğru yada yanlış bu tarz haberlerin de yayınlanmaması yayınlansa bile hemen bir yolunun bulunup kaldırılması gerekir diye düşündüm ben. Yoksa emrenin samimiyetine gölge düşmeye başlıyor. işte var olan kitlenin kaybedilmesi de o zaman ortaya çıkıyor. mesaj silindi diye kitle kaybedilecek olsa ben emreyi hala dinliyor olmazdım zaten :LOL: :LOL: her neyse. saol açıklamaların için nuwanda, yine iyi kötü anlaşabiliyoruz ya, buna da şükür, anlamayanları da gördükçe ;)
 
ayrıca ne bu lakayıt hareketler saçma sapan gülücükler. yazdıklarınız bir mesaj versin bari de adam yerine konun. mulkiyeli haklısın anlayan insanla anlamayanın cevabı meydanda zaten.
 
kişisel tartışmalarınızı özel mesaj yolu ile yapın bir zahmet... emreaydın başlığı altında ya emreaydın'ı konuşun ya susun... fotoğrafmış, kızmış, sevgilisiymiş değilmiş cartmış curtmuş... adamın albümünü konuştunuz bitirdiniz sıra yanındaki kızlara geldi... gerçi herkesin müzik üstadı olduğunu düşünürsek ve albümü yarım yamalak bir dinlemeyle eleştiri bombardımanına tuttuğunu hesaba katarsak, adamın yaptığı işten çok s harfiyle, saçıyla bilmem neresiyle ilgilenildiği düşünülür, giydiği ceket niye hep aynı diye dert edenleri ele alırsak evet sıra yanındaki kızları konuşmaya geldi. hadi hep birlikte yanındaki kız kimmiş nerde çekilmiş o fotoğraflar neden internete düşmüş nasıl düşmüş oturup tartışalım cümbür cemaat. emreaydın'ın konuşulacak başka bir şeyi yok çünkü. (!)
 
Yönetici Notu: Lütfen kişisel konuşmalarınızı özel mesaj yoluyla hallediniz.Aksi taktirde başlık altındaki bütün kişisel içerikli tartışma ve konuşmalar silinecektir.
 
Epey takip etmeyince konulardan ciddi anlamda kopmuşum. Neyi neden tartıştığınızı bile algılayamadım açıkçası.
En son birisi bana cevaben "emreaydın türünde sanat yapan herkes onu eleştirebilir." demiş. Evet, ben de tam bundan bahsediyordum zaten, emreaydın türünde sanat yapmayan bir kişinin onu eleştirmesine hele ki böyle lakayıt ve gereksiz bir dille eleştirmesine kesinlikle karşıyım. Ha ben onu niye bu kadar çok savunuyorum konusuna gelince, kişisel tercih, kimse onu savunduğum için bana para vermiyor, bu sadece sevdiğin bir insanı savunma içgüdüsü olabilir, yani bunu aynı şekilde Placebo için de yapıyorum ve bundan hiç gocunmuyorum. Bir miktar sonra emreaydın için de eleştirel bir yan kalmayacağından benim de işim bitecektir tabii. Ama şimdilik zannediyorum ki kimseyi nasıl savunacağım, kime ne diyeceğim beni ilgilendirir. Yani o arkadaşa "Sen kim oluyorsun?" demem o şahısla da benim aramdadır zaten. Normal gelen, dozajını bilen, adam gibi olan bütün eleştirilere hepimiz eyvallah deriz ama ben bunu bir türlü anlatamadım kimselere...
Tartışılan konunun dışında kaldı biraz mesajım ama en azından yerini bulsun istedim. Kabul buyurmak lazımdır şimdi emreaydın "Afili Yalnızlık" albümü iyi bir albümdür. Bu bir yılın sonrasında su götürmez bir gerçektir. Şimdi itirazı olanlar bir el kaldırsın görmek istiyorum! bunun dışında kalkıp üç günde yazdım beş günde yazdım alsın bunu da görsün üç akorla şarkı yapan adam falan diye dalan bir adama da ben "sen kimsin" derim. Böyleyken böyledir yani. Her neyse, konulara Fransız kaldım ama içimde kalcağına yazayım dökeyim dedim. ;)
 
_tuce_ demiş ki:
hande bırak boşver yaa hala bunun gibilere cvp veriomusunzz eğlenioo resmen yaa:| dnlemiosa beenmiosa beenmesnn yaa foruma bişe yazıp insanları cvp vermekle oyalamakta niye bu kdr ısrarcı anlamadıkk takmaynnn şunu yaa cvp yazdıkça iice saçmalıo(arkadaşın teki [madxcan_die] çarpıtmakta usta olduu için sona koyduum gülücükleri sildim arkdaslar hoş çokta önemli değil ya ne demek istediimin anlaşıldını biliorm amacım gülücük saçarak madxcan_die yi desteklemek deildi..ztn böle anlaması bile saçma)
 
hande_sh demiş ki:
Kabul buyurmak lazımdır şimdi emreaydın "Afili Yalnızlık" albümü iyi bir albümdür. Bu bir yılın sonrasında su götürmez bir gerçektir. Şimdi itirazı olanlar bir el kaldırsın görmek istiyorum!

El kaldırıyorum...

İtirazım var... Afilli Yanlızlık bana göre iyi bir albüm değildir. Hatta kötü bir albümdür. Bu benim fikrim olduğu için de kimse de birşey diyemez...

Ayrıca Tatar ramazan edasında "kimmiş lan afilli yanlızlığı sevmeyen?" tarzı laflar sarfadip, seviyenizi düşürmeniz yetmiyormuş gibi kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz onun da farkında olunuz...

Sevgiler...
 
Clickboy demiş ki:
hande_sh demiş ki:
Kabul buyurmak lazımdır şimdi emreaydın "Afili Yalnızlık" albümü iyi bir albümdür. Bu bir yılın sonrasında su götürmez bir gerçektir. Şimdi itirazı olanlar bir el kaldırsın görmek istiyorum!

El kaldırıyorum...

İtirazım var... Afilli Yanlızlık bana göre iyi bir albüm değildir. Hatta kötü bir albümdür. Bu benim fikrim olduğu için de kimse de birşey diyemez...

Ayrıca Tatar ramazan edasında "kimmiş lan afilli yanlızlığı sevmeyen?" tarzı laflar sarfadip, seviyenizi düşürmeniz yetmiyormuş gibi kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz onun da farkında olunuz...

Sevgiler...

Sana gore iyi olmamasi, iyi oldugu gercegini degistirmez.
Iyi oldugunu tek bir birey degil, topluluklar belirler.
Ha bu topluluklar Ajdar da dinledi dersen, onu nasil dinledi derim ben de.
130 konserden bahsediyoruz, itirazi olan var mi
cok ciddi bir album satisindan bahsediyoruz, itirazi olan var mi
heryerde olmayacak bir fan site uyesinden bahsediyoruz, itirazi olan var mi
kimin ve niye verdigi hic umrumda degil, bu kadar insan bu kadar vatandas destekledi diye verildigi de asikarken ustelik bunu sizin gormezden gelmenize de saygi duyarak ama ortada oldugu icin soyluyoru, bakin bir iki degil onlarca odulu aldi bu adam itirazi olan var mi
bir magazin sitesinde haberi cikti yalan yanlis, bunun ustune gidip cok guzel reklam malzemesi yapardi di mi, yaptilar sahidim. yapmadi, itirazi olan var mi
sebnem donmez ile ben uc klip ceksem yetmis defa iliski yasiyorlar haberi cikardi, deli gibide gundemde dururudum, oldu mu yaptirildi mi, yaptirilmadi. itirazi olan var mi.
peki sayfalar dolusu tartistigimiz bu adam simitci mi ee neyi tartisiyoruz albumu, neden cunku basarmis yada basarisini kabul etmesek dahi bize batmis. itirazi olan var mi, mutlaka olacka ve bu da basarisini kanitladiginin bir gostergesi olacak.
Olaya suradan yaklasin, MEDS albumu iyi bir albumdur ama ev arkadasim hic sevmedi, onun sevmedigi bir albuimdur ama iyi albumdur. umarim anlatabilmisimdir. ne kimseyi savunacak, ne de kimseye saldiracak degilim, sayfalarca sustum lakin araya girilmesi gerekiyor diye dusundum umarim yanlis anlasilmayiz her konuda oldugu gibi.

Gelelim bu bitmek tukenmek bilmeyen magazin iddalarina, sahneye alkokllu hatta esrar eroin hashas kokain alip cikiyor iddalarina.

Magazinel bir olay`in ustune gitmesenizde gelir sizi bulur ancak magazin degeri tasimayan bir olaya itiraz ederseniz siz onu magazinsel bir hale sokarsiniz, kimse salak degil. o sitenin amacini anlamakta zor degil, olcun ve siz tartin.

Alkol, esrar, eroin meselesi de nerden ciktiysa anlamis degilim. neymis bir konserde ayakta duramayacak kadar icmis falan. Simdi eskiden emre neden hareketsiz duruyor derlerdi adam sahnede durdurak bilmeden dolanmaya baslayinca da ulan bu hap atiyodur masallari cikti. arkadaslar emreaydin in konserlerine mumkun mertebe kardesi ve ailesi gelir, sizin ailenizle munasebetinizi bilmem ama ailesinin onunde bira sisesi bile acamaz. HAAAAA gunluk hayatinda, ailesi olmadan bira turu 70 tane icsen bir tek sik sik iseten efes, marmara, miller falan iciyordur zaten helali hos olsun, yarasin :D diger maddelerinde yanindan gecmemistir, bende bunlari emreaydin in web sitesinin webmasteri sifatiyla yaziyorsam onun bir calisani vs si degilimdir, bilenler bilir, kardesimdir.

Sevgiler bizden

Not = i harfini mecburen kullandim cunku klavyemde turkce karakter yok kusura bakilmasin ve bazi kelimeler yanlis anlasilmasin :D
 
Clickboy demiş ki:
hande_sh demiş ki:
Kabul buyurmak lazımdır şimdi emreaydın "Afili Yalnızlık" albümü iyi bir albümdür. Bu bir yılın sonrasında su götürmez bir gerçektir. Şimdi itirazı olanlar bir el kaldırsın görmek istiyorum!

El kaldırıyorum...

İtirazım var... Afilli Yanlızlık bana göre iyi bir albüm değildir. Hatta kötü bir albümdür. Bu benim fikrim olduğu için de kimse de birşey diyemez...

Ayrıca Tatar ramazan edasında "kimmiş lan afilli yanlızlığı sevmeyen?" tarzı laflar sarfadip, seviyenizi düşürmeniz yetmiyormuş gibi kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz onun da farkında olunuz...

Sevgiler...

tmm snde fikrini belirtiyosun bizde... beenmio olabilirlisn saygımız sonsuz biz albümü beenndk ve şuan emre aydın ın takipçisiyzz dinleyicileriyiz..ancak şu var ki sn veya bi başkası dinlemiosunz die szde dinlemein gibi şeler yazamazsınızki ztn yorumunda böle ifadeler yok.. sevmediini belirttine göre dinlemiosundrda e dinlemediin içide artık emre aydın bölümüne yazmassan sevinirz çnkü onu takip edenler burda..ve sevdiimz içinde ters bişe yazanlara bi anlık sevunma olarak cvp yazmak zorunda kalıyorz bu sonradan '' aslında bana ne yzarlarsa yazsınlar bn dinliorum'' dememize neden oluo belkide.. bu hem vakit kaybı hem emre aydının takip edilmesini geciktiren hmde tartışma ortamı yratp insanlarn birbirne olmszz ve ii olmayn şeler yazmasna neden olan bi duurm.. nese çok uzatmak istemiorm kısacası sevmediini belirttin saygımız sonsz dedik(-m) dnlemediine göre artk buraya yazmazsan(?) mutlu olucaz !!(ki gerçekten dnlemiosan..)
 
İyi olduğu gerçeği diye birşey yoktur. Bana göre kötüdür. sana göre iyidir. Birşeye kesin şekilde iyi ya da kötü diyemezsiniz...

Bir sanatçıyı iyi ya da kötü yapan kriterleri verdiği konserler, yok şebnem dönmezle 3 klip çekti hiç haber çıkmadı oh bebek falan değildir... Topluluklar belirliyorsa. şunu da diyeyim. Türkiye'de emre aydın'ı sevmeyen dinleyici kitleyicisinin emre aydın'ı seven kitleden daha fazla olduğuna her türlü kalıbımı basarım... Ne oldu kötü o zaman emre aydın. Hani kitleler belirliyordu ya...

Müzikten anlamayan insanlar olduğunuz için iyi müzik kriterlerinden bahsetmiyorum. Bahsetmeyeceğim, yine "emre aydın iyi hadi ordan" diyeceksiniz biliyorum çünkü...
 
hande_sh demiş ki:
Kabul buyurmak lazımdır şimdi emreaydın "Afili Yalnızlık" albümü iyi bir albümdür. Bu bir yılın sonrasında su götürmez bir gerçektir. Şimdi itirazı olanlar bir el kaldırsın görmek istiyorum!


sadece el kaldırmak yeter mi die düşünüorum :D bir de su götürmez gerçek meselesine takıldım bu gerçek neye göre yada kime göre değerlendirilip kabul gördü biri beni BAYDINlatsın :p hueheuheue :D
 
bazılarının saçma sapan yorumları için parmaklarımı yormaya degmez ama içimde kalmasın söyleyim ''begenmeyen gider!'' desem kimse alınmaz heralde gelip burada emreaydın sevenlerlerle emreaydın sevmeyenler tartışması oluşturmaya gerek yok boşu boşuna çamur atmaya da gerek yok amaç ne anlamadım???
 
Geri
Üst