The Doors Tribute Albüm Hazırlığında

The Doors'un klavyecisi Ray Manzarek'in ölümü, grup elemanlarından John Densmore ve Robbie Krieger'ın yeniden bir araya gelmesine sebep oldu. İkili, 20 Mayıs 2013'te 74 yaşında hayatını kaybetmiş olan Ray için bir 'all-star tribute' albümü yapmaya hazırlanıyor.

John Densmore ve grubun geri kalan üyeleri geçtiğimiz 10 sene içerisinde The Doors'un anısı üzerinden çeşitli işler yapıyorlardı, özellikle müziklerinin reklamlarda kullanılması için çeşitli lisans anlaşmaları yapıyorlardı. Buradan elde edilen gelir ise Densmore'un yeni kitabı 'The Doors: Unhinged (Dengesiz)' için kullanılıyor.

Neyse ki, Manzarek ölmeden önce Densmore ile aralarındaki uzun süreli kavgayı bir kenara bırakmışlardı. Densmore'un Rolling Stone'a yaptığı açıklamada; 'Yakın çevre Ray'in bir süredir kanser olduğunu biliyordu. Ardından hastalığının son derece ciddi olduğunu duydum ve aradım. O da tüm dileklerim için bana teşekkür etti ve kemoterapinin işe yaramadığını söyledi. Yine de bu bir kapanıştı, Tanrı'ya şükürler olsun.'

Henüz kesinleşmiş planlar olmamakla birlikte, yeniden bir araya gelen Densmore ve Robbie Krieger şimdi Manzarek'i onurlandırmak için müzikal birşeyler yapmayı ciddi ciddi düşünüyorlar. 'Whisky veya Wiltern'de Doors şarkıları çalarız, Los Angeles'ta tanıdığımız, sevdiğimiz ve gruba hayranlık duyan birçok harika müzisyen var. Şimdi engelleri bu yolla aşmak istiyorum'.

slider.jpg


Kaynak: http://www.music-news.com/shownews....-Densmore-plan-Manzarek-tribute&nItemID=67379
 
Bence M. Jackson vefat ettikten sonra evinde menajerinin yaptığı hayalet numarasını yapsınlar . Ordan talkshow'du falan ; parayı öyle kırarlar ancak.
 
Geri
Üst