Moribund Oblivion

ravenwoods: bu tamamen atlantis müzikle ilgili bir durum. grubun yapabilecegi birsey malesef yok. yakinda firmadan bu konuyla ilgili resmi bir aciklama yapilacak. normal sartlarda albüm herseyiyle hazir ve bekliyor.
 
ayrica eylül konusu kesinlesirse daha bu zamana 5 ay gibi bir süre oldugu için grup acilen bir ep cikartabilir. bu konular konusuluyor suan. atlantis müzik suanda moribund oblivion'un yan proje grubu exile'in albümünü çikardi. dagitimina haftaya baslaniyor. sanirim bu albümün cikmis olmasida moribund oblivion albümünü eylülde basmak isteyislerinin nedeni olabilir.
 
hayir tüm albümler degil. exile albümü suan cikti. pazartesi gününden itibaren dagitiimna baslanacak. groza albümüde fabrikadan cikti. bu albümde haftaici dagitima girecek. bu iki albüm cikti denebilir yani. sadece moribund oblivion albümü eylülde basilacak gibi ama öncesinde bir ep projesi var simdi o 5 aylik süreci degerlendirmek üzere. bunun içinde resmi bi aciklama yapilir bugün yarin ve bende eklerim buraya.
 
dvk'dan alinti:

Moribund Oblivion'un yan proje grubu Exile'in debut albümü raflardaki yerini aldi. Cuma günü Groza'da piyasada olacak ve sonrasinda da Moribund Oblivion albümü geliyor...

exileilan.jpg
 
teşekkür ederiz..fotolar fena değil..savaş khan çok eğlemişe benziyor :) can yanlız piyanist şantörler e dönmüş bee abii hayattan bezdirdiniz adamı :)
 
Moribund Oblivion'un bir süre önce katildigi fakat yayini prodüksiyon firmasi tarafindan cikan nedenlerden dolayi ertelenen Rock Market programinin yayin tarih ve saati belli oldu.

Tarih: 9 Haziran Cumartesi
Saat: 22.40
Kanal: TV8
 
dagitim hizlica devam ediyor. istanbul, ankara, izmir ve bursa'ya ulasti diye biliyorum albüm. d&r gibi yerlere olan dagitimlar daha komplike ve bu nedenle sanirim en son oralara gidecek.

istanbul: akmar / atlantis, hammer müzik, besiktas / köstebek ve pena müzik, taksim / köstebek müzik

ankara: kızılay / hayri plak, zid müzik

gibi yerlerde suan için mevcut. (benim %100 var oldugnuu bildigim yerleri özellikle yazayim dedim)

dedigim gibi diger satis noktalarinada dagitim devam ediyor.
 
Geri
Üst