Haylaz(Grunge) - Ankara

rattle demiş ki:
benıııııııım bascım benıııııııııııım davulcum boluda basarılar anasını sıkersınız ınsallah

:( biz BOLU'ya müzik yapmaya gideceğiz.MÜZİK BİR DİNDİR DİN KARDEŞİM.Ve bu olayın annelerle pek alakası yoktur .Ayrıca onlar kimsenin davulcusu yada bascısı değiller.Babalar gibi keyfe çalarlar. ;) Mesaja yangi açıdan baksamda pozitif bir anlam yüklesem:)Hah buldum :abi saol düşünmüş mesaj atmışsın eyvallah :roll:
 
otobusle Bolu'ya Konsere Gelmek İsteyen Arkadaşlar .. Bolu Şehir Merkezinde Bankalar caddesinde Antik pub .. Vakıfbank'ın hemen Yanı ( zaten bi tane vakıfbank var )


zaten kime sorsan gösterir :)
 
Şu an iş yerinde bu satırları yazıyor olmaktansa yerime çalışacak birini bulmuş ve Bolu'ya gelmiş olmayı çok isterdim. Sizi ilk deplasmanınızda yalnız bırakmak taraftarlığa sığmaz biliyorum ama hayat şartları işte, affedin. Önümüzdeki hafta olsaydı oradaydım! Neyse artık, bir dahakine. Şu an hiçbirinize telefon yoluyla ulaşamamaktan ötürü Sayın Alexander(ki bir bakıma İskender'ciğimle adaş sayılırlar)Graham Bell'e ettiğim küfürleri bir kenara koyarsak Haylaz'a olan inancım tam, Bolu daha uzunca bir süre Haylaz'ı konuşacak eminim.
Devam beyler, yolunuz açık :D

Bu arada sevgili "Benim Davulcum" ve "Benim Basçım", bizimki yapmış yine yapacağını, mazur görün :D
 
Abi konserle ilgili yorum yapmıcam .. Gelen Arkadaşlar Anlatır size .. ama bütün bolu konuşucak hemde çoooook uzunca bir süre ..

Elinize , ayağınıza , yüreğinize sağlık ...

( Güray )
 
Bolu kafilesilesi ile birlikte birkaç saat önce Ankara'ya dönüp mesaiye başlayan bir Haylaz hayranı olarak diyorum ki: HER DAKİKASI BU YORGUNLUÐA DEÐERDİ.İyiki kaçıp gitmişim.Unutulmayacak bir gece oldu :D Bolu seyircisine ve organizasyona da hakkını vermek lazım. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık :alkıs

Bir sonraki konser ne zaman? ve nerde?
 
Konser organize etmek bilet satmak grup getirmek of yazarken bunaldım dünyanın en zor işi bence GÜRAY ' a herşey için çok teşekkür ederim grubum ve kendi adıma sağolasın Güray...Bolu'da aldığımız tepki çok güzeldi beklediğimizden daha canlı ve eğlenceli bir kitleyle karşılaştık bazı aksaklıklar vardı ama hiç biri aklımızda kalmadı...Emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim. Sağol bolu :)
 
Sizin Sıcaklığınız Ve iyi niyetiniz bu organizasyonu bu kadar keyifli hale getirdi emin olun ..

Tepkiler O kadar olumlu ki .. Yakın Zamanda Tekrar görüşücez :)

Bolu Sizi Çok Sevdi ..
 
umarım ankara'dan gelen herkes (basta haylaz olmak üzere) memnun kalmıştır. hepinizle tekrar gorusmek dileği ile.

hep beraber cok güsel bir gece gecirdiğmizi düşünüyorum.
umarım herkes benimle hem fikirdir.
 
Arkadaşlar başarılar sizleri canlı olarak sadece studyoda takip edebilme fırsatım oldu ama, şunu söyleyimki güzel işler yapıyorsunuz, umarım herşey dileğiniz gibi olur, bir gün hep beraber de konserlerde çalarız, hoşçakalın, başarılar tekrar
 
Bolu gerçekten çok güzel geçti. organizasyon sorumlularına, Mecburiy@ Caddesi'ne ve tüm gelen izleyicilere çok teşekkürler. en kısa zamanda Bolu'ya tekrar gideceğiz.
 
Şansal'dan aldığım haberi aktarıyorum:
Haylaz 21.03 2006 Salı günü (haftaya Salı olmakta) saay 18.00 de sahne alarak Ankara'daki 2. konserin gerçekleştirecek. Herkesi eğlenmeye bekliyoruz...:)
 
Tebrikler Haylaz.Boluda sizleri dinlemek gerçekten de çok güzeldi.Benimle birlikte o akşam konsere gelen arkadaşlarım adına konuşuyorum gerçekten de sizleri dinlerken çok eğlendik ve coştuk.Şarkılarınızı yayınlarımda da kullanıyodum zaten,dinleyici arkadaşlar beğenerek dinliyolardı.

En kısa zamanda tekrar bekliyoruz sizleri.Güray da gerçekten de bu işte en çok yorulan kişilerdendi.Ne de olsa myibu organizator;görevini layığıyla yaptı.
 
Geri
Üst