Lifelock

dejavu_afis_web.jpg



2004 yılı 9. Roxy Müzik Günleri birincisi DEJA-VU ( www.dejavu.web.tr ), zıpır mı zıpır bir rock grubu. Rock, nu-metal ve ska'nın içine etnik ögeler ekleyerek parçalar yapan DEJA-VU, Türk Rock soundu için yeni, orijinal ve enerjik bir soluk. Aşktan, aldatılmaya, dünyadaki olumsuz politikalara kadar çeşitli konuları pozitif melodilerle birleştiren grup, dinamik ve eğlenceli sahne performanslarıyla her geçen gün artan geniş bir dinleyici kitlesine sahip. Anadolu ve üniversite konserlerinde başarılı performanslar sergileyen, DEJA-VU, ilgi ile takip edilmekte.DEJA-VU, prodüktörleri Oğuz Kaplangı ile çalıştıkları “Kendin Coş” isimli albümü Haziran 2005’te Elec-Trip Records 'tan çıkardı. “Kendin Coş” parçasının Cem Gül tarafından çekilen video klibi Dream TV’nin Dream On listesinde 4 hafta ilk numarada kaldı, ayrıca MTV World Chart Express’te de yer aldı. DEJA-VU’ nun ikinci klibi “O-HA! ” adlı parçalarına çekildi. Klibi, Mehmet Kösemen yönetti. Türkiye’nin dört bir yanında konserlerine devam eden grup ,23 Haziran Cuma gecesi istanbul’da sevenleriyle On The Run Video Bar ’da buluşacak

2004 senesinin sonunda toplanan Bleed Myself Tonight ( www.bleedmyselftonight.com ), Vokalde İnan, Gitar’da Taylan ve Serhat ,Bass Gitar’da Furkan, Groove Box / Klavye’de Arif ve Davul’da Eren’den oluşan bugünkü kadrosunu 2005’in hemen başında tamamladı.Çeşitli müzik tarzlardan etkilenen grup elemanları müzikal zevklerini gruba yansıtmaya başladıkça BMT ‘nin soundunu da yavas yavas ortaya cıkarmaya başladılar. Grup her ne kadar tek bir müzik tarzıyla anılmak istemese de BMT müziğinin hardcore/metal etkisinde olduğu söylenebilir. Yerli –yabancı bir çok konser organizasyonlarında ve festivallerde yer alan Bleed Myself Tonight yepyeni şarkılarıyla çıkardıkları demo ve kayıtlarına tüm hızla devam etmekte. Grup son olarak album aşamasına gelmiş bulunmakta .

Istanbul’lu Hardcore/Punk grubu Lifelock ( www.lifelock.org) ise ; 2001 yılında, Alper, Doğan, İnan ve Serdar tarafından Kadıköy/İstanbul’da kuruldu. Bu kadro ile bir süre çaldıktan sonra önemli değişiklikler oldu. Son olarak 2003 yılında Vokal / Gitar’da Alper, Bas Gitar’da Emre ve Davul’da Dogan’dan olusan kadrosunu olustuırmus oldu . Şu ana kadar İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi şehirlerde bir çok yerli ve yabancı grupla birlikte 50’ ye yakın konser verdi ve bir çok toplama albümde yer aldı. 2005 yılının Kasım ayında “Under Pressure” isimli ilk demosunu yayınladı.


23 haziran Cuma akşamı Taksim’in en yeni ve en gözde mekanlarından On The Run Video Bar’da DEJA-VU ile birlikte cok özel performanslarıyla Bleed Myself Tonight ve Rock 7/24 ün de katkılarıyla ( www.rock724.com) , Life Lock sahne alacak. Bu muhteşem geceyi kaçırmayın!

Organizasyon : Firat SAN ( www.firatsan.com)


DEJA-VU
BLEED MY SELF TONIGHT
LIFE LOCK



Tarih: 23 Haziran Cuma
Saat: 21:00 ( Kapı Açılış )
Yer : On The Run Video Bar
Adres: Imam Adnan Sok. ( Vakko’nun karşı sokağı ) No:10 Kat :1 Beyoglu
Giris: 10 YTL
 
teşekkürler efenim..
çizimlerinizi kim yaptı,yani bunun için görevi üstlenen birisi var mı grupta yoksa ekip dışı birisiyle mi çalıştınız? :?:
 
Budd demiş ki:
teşekkürler efenim..
çizimlerinizi kim yaptı,yani bunun için görevi üstlenen birisi var mı grupta yoksa ekip dışı birisiyle mi çalıştınız? :?:

arkadasimiz Yıldıray Çınar yaptı bütün çizimleri.."karabasan" ı cikaran kisi ayni zamanda..ve flatground un gitar vokali
 
nokia da playlistime eklediğim gruplardan biri. güzel bir offspring tadı yakalamışsınız "pit it out" da beğendim. ellerinize sağlık.

ama keşke rip it out kısmında vokalin dozu biraz daha düşük olsaymış.. bu da nacizane fikrim :)
 
Geri
Üst