M
Maxdamage
sevgili stickmaster, biz eleştiriye kapalı insanlar ya da kendimizi tepelerde gören insanlar değiliz. Yolun daha çok başında olduğumuzu ve hatta bu yolun sonunun da olmadığının da farkındayız.Bizi ilk eleştiren levoo olmadı. Ama ilk tepki verdiğimiz levoo oldu. Çünkü üslubu ve saldırı-eleştiri şeklindeki yazısı ve yazının sonunda dalga geçer gibi bahsettiği "emek harcama" olayı açıkçası bana dokundu. Ve ben de ona aynı şekilde onun anlayacağı tarzda cevap vererek çok büyük bir hata yaptım.Sen amaca yönelik ve direk beynime işleyen bir yazı yazmışsın. Ve söylediklerinin hepsi de doğru. Ama yazılan yazı insanın direkt sinir sistemine etki edince, şu anda normal şeyler yazabilen (bkz. ben) gereksiz bir şekilde tepki verdim.Evet daha karşımıza çok densiz çıkacak, ama emek harcama maalesef olaydan habersiz dinleyicilerin foruma kaç tane mesaj bıraktığını saymakla olmuyor. Kiraladığın stüdyonun masrafını çıkarabilmek için ya da satın aldığın amfinin parasını ödeyebilmek için haftada üç gün sırılsıklam bir t-shirt ile eve dönmekle oluyor. Ha birşeyler başarmak müthiş bir haz veriyor o ayrı ama grupça toplanıp sanal ortamda sağa sola saldıran insanların gelip de yaptığım işe sadece kötülemiş olmak için laf etmesi insanın sinirini bozuyor.Ama tekrar söylüyorum ki tepki vermem yanlıştı. Evet söylediğin gibi röportajlar, ya da insanların çığlıklar atarak eşlik etmesi hiçbirşey ifade etmiyor. Bu yazdığım cümleleri "birinin seviyesine inmek" olarak algılayabilirsin.Çünkü ben bunları söyleyerek bunu yapmış oldum. Mesela bugünki programda da tam anlamıyla "rezalet" bir performans gösterdik. Muhteşem ya da harkulade olmadığımızın yazının başında da belirttiğim gibi ;biliyoruz. Her türlü eleştiriye açığız, zaten geliştiysek eleştirileri ciddiye alarak geliştik. Ve daha ileri de gideceksek yine bu şekilde gideceğiz. Yazdıkların için teşekürler...