Trio Party - Ankara

jokermg demiş ki:
Selamlar :)

Zaman içerisinde biraz koptuk ama Burak sağolsun güzel mesajıyla dikkatimi çekti de sitenizi görme ve kaydınızı dinleme şansı buldum.

Öncelikle gerçekten eski günleri düşününce kendinizi bu kadar geliştirmenizi ve hayallerinize koşmanızı takdir etmemek mümkün değil.

İşin komik tarafı benim eski gitar öğrenilerimin bazılarının sonradan bas gitarcı olarak piyasada başarılı işler yapmaları (Örn: Basri (TNK), Ertuğrul (DEM), Efe (Dreamtone), Yunus (Roulette) ve şimdi de Burak).
Buradan ulaşmam gereken sonuç iyi mi kötü mü henüz karar verebilmiş değilim :D

Gelelim kaydınıza...

Benim sevdiğim tarz bir deneme olmuş "Bu bir rüya"
Vokaller, davullar ve kayıt başarılı geldi kulağıma.

Bas gitar tonları ise keşke biraz daha Mojo - Lady tadında olsaymış dedim kendime. Sanki biraz tiz ve kemik geliyor gibi ;)

Girişte bas gitarda, sonlara doğru da sample seslerde biraz senkron kayması var sanırım.

Son nakaratın öncesinde yer alan boşluk bana çok uzun geldi. Ardından gelen girişe bizi biraz daha hazırlasaydınız keşke.
Sonra gelen tansiyon artışı çok başarılı olmuş.

Bir de bayan vokalin (ses çok hoş) girdiği yerlerde ortalık biraz fazla karışmış gibi. Mikste sesler biraz birbirinden ayrılabilir belki.

Umarım yazdıklarımın size faydası olur. Zira amacım başkaları anlamasa da hep bu oldu.

Dostluğumuza istinaden kulağıma çarpan ufak noktaları dile getirmeyebilirdim ama bu şekilde emek harcadığınız güzel çalışmanıza katkıda bulunabilme şansını kaçırmış olurdum :)

Sizileri en güzel yerlerde görüp daha da gururlanmak dileğiyle.

Başarılar
MG
Ben trioparty'nin solisti olarak şunu söyleyebilirim ki, sadece burak diil hepimiz için sizin gibi usta kişilerin yorumları önemli... yorumlarınız için bir de ben teşekkür etmek istedim... Yeni parçalarımız da yakında sitemizde yayınlanacak.. Onlar için de ayrıca yorumlar bekliyoruz sizden... Teşekkürler...
 
arkadaşlar konserinize geldim ben gerçekten böyle bir konser görmedim ankarada. çok başarılı. gerçekten tebrik ederim. başarılarnzn devamını diliyorum.
 
abi tek bişey diyorum bu adamlar bu işi çok iyi biliyooo


kim nederse desin
Vokalde: çağlar
Bassda:burak
Electroda:özden (erkek) :)
ve
Davulda:metin
abilerim bulunduğu sürece bu adamlar herzaman burda olucakk
ve
inanıyorum ki her de zaman bu grubu alıp götürcek uzakdıyarlara uzak konserlere :)

başarılar diliyorum amateurdrummer
 
Siteniz çok güzel olmuş yeni halini çok tuttum :) ziyaretçi defteri iyi olmuş en azından herkesin yorumunu orada görebilicez hatta ben de hemen bi mesaj yazıcam oraya :)
 
blood131 demiş ki:
abi tek bişey diyorum bu adamlar bu işi çok iyi biliyooo


kim nederse desin
Vokalde: çağlar
Bassda:burak
Electroda:özden (erkek) :)
ve
Davulda:metin
abilerim bulunduğu sürece bu adamlar herzaman burda olucakk
ve
inanıyorum ki her de zaman bu grubu alıp götürcek uzakdıyarlara uzak konserlere :)

başarılar diliyorum amateurdrummer

yanlış yere mesaj atmışm, buraya gitti.
 
ya tuncay abiyi yazmayan eller kırılsın aa olmazki neyse Trio Party ye başarılar türkiyede ilk defa bu türde müzik yapan bir grup var iinşallah dahda iyi yerlere getirirsiniz başarılar. Kasatura :twisted: (ayrıca tuncay abiye selamlar :) )
 
tuncay bey gibi bir gönül adamı nasıl yazılmaz!tuncay kalbimizdesin hasatanız grupcanak.Trio Party başarılar.burak&metin beyleride ayrıca beğeniyoruz.canlı sayretmek henüz nasip olmadı ama en kısa zamanda konser falan bekliyoruz......saygılar :D
 
Arkadaşlar internet sitemizde ziyaretçi defterimiz açıldı... yorumlarınızı oraya da bekliyoruz... ayrıca 2 gün içinde konser görüntüleri de izlenebilecek... bizi izlemeye dewam edin :)
 
Geri
Üst