flaş tv de amerikan güreşi keyfi

jimmy....nicky, duyduğuma göre türkler yeni türk lirasına geçmiş.

nicky....evet.ama sadece parayı değil,ülkeyi de yeniliyorlarmış.ülkede tadilat varmış.daha beter etmesinlerde....


muhabir güreşçilerden vampiro ile röportaj yaparken adamımız espiriyi patlatıyor;
nicky....şu vampirodaki entellektüel birikim dağlara
taşlara.zaten tıp altıdan terktir bu....


konu kasteçilikten açılır;

nicky...ben bu vampiroya kaset yapmayı düşünüyorum.herifte çok güzel ses var.ne dersin jimmy.

jimmy..demek kasteçiliğede soyundun bak bundan haberim yoktu.

nicky...evet.istersen hemen şimdi soyunayım.sana da bi kaset yapayım ha ne dersin...


mona ve nancy adlı iki bayan güreşçi dövüşüyor. sunucumuz nicky kavganın nedenini izah ediyor..

nicky....geçenlerde rick flaire bi iş için şehir dışına çıkmış.david de mona,yı eve çağırıp yatak odasındaki ringde alt alta,üst üste onunla bi güzel güreşmiş.tam bu sırada nancy bunları basmış.mona ah monalisa ah diye inliyormuş.sonra birbirlerine girmişler.o gün bu gündür david bunların ikisiylede güreşir.


david ve yanında güzeller güzeli pink lady ringe gelir.sunucularımız karıya da bulaşırlar..

jimmy...sanırım bunun göğüslerde hafif bi şişirilmişlik görüyorum

nicky...a ne ayıp.biz göğüs yerine meme diyelim.evet düzeltmemizi yaptık.haklısın silikondur bunun memeleri

jimmy...ayrıca pink,in arka kasada da bir şişiklik mevcut.

nicky...tabi.david şişirdi onları.david zaten tuttuğunu şişirir.izleyicilerimizin aklına yanlış bişey gelmesin.güreşerek şişirdi onları.


bayan güreşçi asyanın bilinmeyen sırrı;

jimmy...nick asya ne kadarda big sexiye benziyor değilmi...

nicky...bildiğim kadarıyla asya big sexy,nin amca oğluydu.sonra bigün canı sıkılmış kestirmiş.uzak doğuda bu kesme biçme işlerini çok iyi yapan doktorlar var.onlardan biri kesmiş bununkini..

nicky...ayrıca türkiyede çok önemli bi kadın sanatçıda aynı doktora kestirmiş.

jimmy...hani şu kadınadam.(bi kaç saniye sessizlik,bu arada kastettiği bülent ersoy))nicky yanlış bi şeymi söyledim...

nicky...çok saygı değer bir hanım efendidir kendisi..




nicky...jimmy big sexy,nin içinde ne saklı...

jimmy...sex.(bi kaç saniye sessizlik)saklı değilmi..

nicky...(gülerek)harikasın jimmycim..



son olarak rick flaier,in adamı anderson la ilgili bir anektod aktarmak istiyorum sevgili güreşseverler...

nicky...bu andersonun karısı çinli.çinliydi daha doğrusu.geçenlerde ayrıldılar.kızın adı yoki.yoki andersonunkini kaldıramaz hale gelmiş..hem fiziksel hem psikolojik olarak..tabi anderson hayvan gibi herif.buda çıtı pıtı bişey.kız ülkesine dönmüş.yoki artık yok ki...
 
bunlarda ekşi sözlükten alıntı;

geçen günkü programda bir de şöyle bir geyik dönmüş olduğu rivayet edilmiştir:

- sert girip yumuşak çıkan şey nedir?
- ....
- bisküvi !!



seslerini daha önceleri birçok çizgi film ve hollywood filminden hatırladığımız bu iki "isimsiz kahramanın"* doğaçlamalarında zaman zaman birtakım eleştirilere de yer verdiklerini gözlemleyebileceğimiz program. aklımda kaldıkları kadarıyla aktarayım.

bir bölümünde muhabbet kurtlar vadisi'nden açılır ve nicky ile jimmy, necati şaşmaz'ın oyunculuğu hakkında sohbete girişirler:

- kendi kendisini seslendirmeyen oyuncuya iyi oyuncu denir mi nicky?
- kesinlikle hayır jimmy, zaten galiba türkiye'de seslendirmeciler de azıcık maaş alıyor. (gördüğünüz gibi nicky bir seslendirmeci olarak buradan yetkililere sesleniyorum demek istiyor.)
- zaten çok az doğru düzgün seslendirmeci var nicky. (yine gördüğünüz gibi burada dostlarımız yine kendi sektörlerine dair acı bir serzenişte bulunuyorlar.)

aynı zamanda amerikan dış politikası da eleştiri oklarının hedefi olur zaman zaman:

- eveeet!... x güreşçisi y güreşçisinin üstüne bomba gibi atladı!
- evet nicky, zaten biz amerikalıların en iyi bildiği şey bomba atmak değil midir?*

nicky: sting'in ismi nerden gelmiş belirtim. yüzüklerin efendisi diye çok önemli bir edebiyat eseri var, işte orda baş karakter frodo'nun kısa kılıçının adı stingdir. şarkıcı sting de ordan almış adını, bizim sting de. ama niye kısa kılıçtan almışlar adlarını tartışılır tabi. ben olsam mızraktan alırdım uzun uzun. tabi boyu değil işlevi önemli değil mi sevgili izleyiciler


ringe doğru iri yarı bir kadın gelmekdedir. nicky ile jimmy kadın hakkında yorum yapmaya ba$larlar.

-bu ne sayın seyirciler, insan bunu gece görse korkar
-kalkanı indirir bu....


bayan güreşçi maggie spikerlerimizin yanında konuktur

nicky: maggie, şimdi kaç yaşındasın sen?
maggie: yirmi iki
nicky: offff tam güreşilcek yaştaymışsın


bir güreşçi salona garip bir şapka ile girer, muhabbet gelişir :

- sayın seyirciler, macho man in kafasında bir kukuleta var
+ evet, çok orjinal bir aksesuar.
- bunun değişik versiyonları da var mı acaba? memeleta, popoleta veya pipileta gibi ?



dün gece itibarıyla süper spikerlerimiz oxford işletme mezunu sting ile viyana felsefe bölümü mezunu sid vicious'un maçını anlatmışlardır. maçın ortasında yeni doktora veren macho man ringe dalıp ortalığı dağıtmıştır. tüm bunlar olurken spikerlerimiz aslında sevgi dolu şahsiyetler olan sting, sid vicious ve macho man ile piknik yapıp bir 70'lik viski açma planları yapmaktadırlar. son zamanlarda piyasaya çıkan viskilerden çok memnundurlar, özellikle yeşil üzüm viskisini çok beğenmişlerdir
 
Bu gece yine denk geldim Amerikan güreşlerine ve şu zamana kadar gördüğüm en hızlı dövüşlerden biriydi. Ringde bir duvar merdiveni vardı ve yukarıda asılı olan elektrikli coplara ulaşmaya çalışıyorlardı. Tabii merdivene tırmananlar birkaç defa yaylı stage'nin üstüne itinayla(!) indirildiler. :LOL: Elektrikli copla birbirlerine girdikleri sahneler de inandırıcı olmasa da, çok eğlenceliydi.

Sevgiler...
 
goldberg dana sı var bide yaaa o nasıl bir adamdır tarumar ediyor milleti (adamlar bu arada goldberg e annesi yozgat lı babası new york lu dediler :)) ) . gerçekten inanılmaz geyik bir program. acaba o konuşmaları adamlar doğaçlama mı yapıyor? eğer doğaçlama yapıyorlarsa adamlar bariz geyikte level 30 olmuşlar yani ne deyim bide yeni bölümleri olsa . . .
 
Sunucuların konuşmalarının doğaçlama olduğu kesin. Bazen öyle bir atmasyona giriyorlar ki, "Bunlar için neden bir komedi programı hazırlanmıyor?" diye düşünüyorum. :)

Sevgiler...
 
Aranızda en azından flash tv'ye mail atabileceğimiz bi link bulan varsa gönderelim...

Cenk ve Erdem program yapabiliyorsa bu elemanlar kesin yapar...
 
direk flaş tv nin sitesinde amerikan güreşi bölümünden mesaj gönderebilirsin.bu arada nicky yani murat şen zamanında pazar yıldızında hakemlik yapan herifmiş.herifin tipi şimdi gözümün önüne geldi.ben o adama gıcık olurdum o zaman ya.valla hayallerim yıkıldı hayalimdeki nicky başka bişeydi yav.neyse talk show yapsın falan diyodum şimdi vazgeçtim.böyle iyi.bu arada bide mike vardı.geçen onun yorumladığı maçı gösterdiler.valla beş dakka dayanamadım.nicky nin değerini bilelim.izleyelim izlettirelim.tv de beni bu kadar eğlendiren başka adam ve program bilmem tanımam.bide ahmet çakara biterim.olayı farklı ama ikisinin de verdiği haz aynı.bunları gördümmü ekranda ne derdim kalır ne de tasam.tanrı böyle adamları korusun.kurşunlama olayları yaşanmasın.

bunlar ekşiden alıntı.

ahmet cakar vs gurcan bilgic

gb:: bi dakka ahmet hocam, ofsayt diil mi simdi bu?

aç:: ya kendin bak, sergen aynı hizada işte kimse o, ordaki luciano mu, önder mi neyse..

gb:: hocam kola göre mi bakıyosun, ayaklar önde çünkü?

aç:: yaw bırak kolu bacağı..

gb:: olur mu hocam, neye göre bakıcaz ofsayta?

aç:: küçük parmağının ikinci boğumuna göre !

gb:: hede hödö...


alternatif cumhurbaskani ahmet cakar diyalogu

mosyo cakar: sayin chirac...
mosyo chirac: je vous ecoute...
mosyo cakar: sayin chirac! oyle ecut mecut yok. bu biiiiir... karsima gecip fransizca konusmayin, sonra adama sorarlar kimi tohmet altinda birakiyorsunuz diye.... bu ikiiiii...
mosyo chirac: je comprends rien...
mosyo cakar: simdi darilmaca gucenmece yook... ben size kalkip butun fransizlar orospu cocugu desem turkce, ama dikkat edin bakin demiyorum, varsayalim desem, siz anlamasaniz 60 milyon fransiz ne dusunecek?
mosyo chirac: je vais terminer notre conversation...
mosyo cakar: bakin hala anlamiyorsunuz! tabi siz paris'in sirca kosklerinde buyudunuz. marsilya'nin varoslarini bilir misin ey chirac?
mosyo chirac: au revoir monsieur le president...
mosyo cakar: oyle suratima kapanip kurtulamazsin. erkeksen cikar telegol programina gelirsin. ey chirac efendiiiii! sana 15 dakika veriyorum. karsima cikmazsan karinla olan iliskimi acikliyorum...
 
İzlerken acaip zevk aldığım programlardan biridir.Rick Flear dayak yiyip gider,Goldberg önüne geleni döverdi.Severim ben bu programı.Jimmy ve Nicky zaten bir alem :D
 
bi kere denk geldim bidaha da gelmemeye çalışıom çok saçma tıpkı kanal gibi programlarıda öle:p
 
walla bence süferrrler ösellikle sid konusunda manyak geyiqler dönüo :)ne deyim adamlar güldürüo...:)
 
mike,lı programlar çok sıkıcıdır onuda belirteyim.elemanlar heralde yeni bölümleri seslendirmek için vakit bulamıyorlar.yoksa mutlaka devamı gelirdi.mesela ordaki nicky yani murat şen matrixde neoyu aşkına sürgünde mahsunu ve daha yüzlercesini seslendiren bi eleman.nerdeyse her filmde adamın sesini duyuyorum.ayrıca hep baş karakterleri seslendiriyor.buda ne kadar iyi bir dublajcı olduğunun ispatı.o yüzden vakit bulamamaları normaldir.zaten bazender türkiyede dublajcıların 3 paraya çalışmasından yakınıyor ki çok haklı.mesela shrekde eşşeği seslendiren mehmet ali erbil 3 kuruş alırken orjinalini seslendiren eddy murphy 3 milyon dolar almış.duyunca ağzım açık kaldı, ki türkçe dublajın neredeyse orjinalinden bile iyi olduğunu filmin yönetmeni steven spielburg bizzat kendisi bizimkilere teşekkür yazısında belirtmiş.bencede öyle.
 
---hakemin böyle göbekli,kısa boylu olduğuna bakma.zamanının şampiyonuydu

---bir hakemin varoluş sebebi ne kadar karmaşık değilmi jimmy...

---sid,in ayağını kaldırırken ki yaptığı o hesaplama kesinlikle einstein,ın izafiyet teorisini geliştirirken ki harcadığı enerjiyi gerektirir.

---geçen gün benim ufaklıkla oynuyorduk.ufaklık burnumun iki kanadına birden parmaklarını sokarak ayağının topuğunu dişlerime geçirdi.işte o zaman anladım ki çocuk gerçekten iyi yetişiyor.


aklıma geldikçe yazarım
 
-bu spor çocukların gelişimi için çok faydalı.özellikle yaşlılara ve çocuklara bunu mutlaka izlettirin.insan sevgisi temiz çevre hepsi bu sporda var..

-hep derim amerikan güreşi,santrançla bale arasında bir yerlerde diye.ayrıca bu sporu yapmak derin bir edebi bilgi gerektirir...

-şuna bak jimmy adeta bir bale gösterisi.zaten bale bütün teknikleri amerikan güreşinden almıştır.aslında bale adeta bir amerikan güreşi...

-güreşçilerimizin hepsi üniversite mezunudur.ayrıca çoğuda doktora vermiştir.mesela sid daha dün doktora verdi.
 
Geri
Üst