The Fly (Kült Rock) Ankara

manhattan'a gelemesemde izlediğim çalışmalardan ne kadar iyi olduklarını biliyorum. zaten böyle grup elemanlarıyla nasıl kötü olabilirlerki:) umarım önümüzdeki çarşambalarda görüşürüz..
 
Yarın gece daha iyi olsun diye çalışmalarımız sürüyor tüm hızıyla. Yeni parçalar, geçen hafta çalmadıklarımız vs. Yarın yine çok eğlenceli geçeceğe benziyor...tabii sizler de orada olursanız :D Yarın gece görüşmek üzere...
 
Terslik çıkmazsa demiştim ama maalesef çıktı.

Sanırım şifayı kapmışım :(

Bu gece 00:30'da, Manhattan'daki programınıza gelemesem de eminim siz yine coşarsınız.

Başarılar :)
 
Murat'cığım, öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz sana. Ardından da iyi bir eğlenceyi kaçırdığını söylesem bizimle aynı fikirde olanlar çıkar sanırım. Bir an önce iyileş de gel yine bizi seyretmeye. Geçen hafta hasta olanlar geldi mi onu bilemiyorum yalnız, devamsızlık yapmayalım lütfen :D

Dün gece bize katılanlara tekrar teşekkür ediyorum.
 
Aygün says :

r'n'b'ci oldugum halde dun cok eglendm arkadaslar helal size cok iyiydiniz basarilarinizn devamini dilerm gulsah da cok beğendi zeynebin sesine hayran kaldi.


(aracılık yapmaya başladım :D )
 
benım davulcum beeenim gıtarcım beeeeenim bascım beeeenim beeeeenim hepsı beeeenim bu adamların dıe dıe bıttı ıkıncı program.. egerkı ıngıltereden gelen cırkın beatles trıbute grubu yerımızı almazsa haftaya gorusuruz..
 
Geceli gündüzlü denebilecek bir sıklıkta çalışmalarımız devam ediyor, bir yandan da havayı kokluyoruz elbette. Piyasada hangi an ne olacağı belli değil malûm.

Bu arada bize Manhattan fotoğraflarımızı gönderen ve arkadaşlarımızın da hislerine tercüman olan wshnochrry'ye (copy paste yaptım valla, yazamıyorum bu nicki bir türlü :D ) de teşekkürler. Elinde fotoğraflarımız olanlar bize bir şekilde ulaştırırsa seviniriz. Buraya koyup koymamakta kararsız kaldım ama :)

Bu arada elbette BENİM gitaristim, BENİM basçım, BENİM davulcum. Hepiniz benimsiniz ve ben (her ne kadar bu tavrım Süleyman Demirel' vs benzetildiyse de) bu durumdan gayet memnunum. Biz bir ekibiz!

Saygılar

[email protected]
 
Merhaba herkese,
Aslında ne yazacağımı da pek düşünmedim ama sanırım şu an kafamı en çok meşgul eden bu gece sahnede ne giyeceğim konusu. Sağolsun biricik dostlarım beni düşünüp bir şeyler almışlar, şimdi onu giymezsek olmaz da nasıl bir konbinasyon yapmak lazım onu düşünüyorum :D Bayan vokal olmak zor zenaat kardeşim.
Bu akşam gelin görün nasıl saçmalamışım haftanın rüküşü olma yolunda :)
Neyse geyik muhabbeti bir yana yakın zamanda başka yerlerde de karşınıza çıkabiliriz, haberiniz olsun. Zaten haberiniz er ya da geç olur :D

Bu gece MANHATTAN'da görüşmek üzere...

MANHATTAN:Çevre Sok. No: 7, Çankaya.
Tel: 0312 427 62 63

Saygılar

[email protected]
 
bu geceki performansı ne kadar beğendiğimi dumanı hala üzerindeyken söyleyeyim dedim. the fly gerçekten çok iyi bir grup (diyeyim de bana hep wicked game çalsınlar :p şaka) ama bu gece onları izlemek (tanrı zıplayan ingilizleri korusun) her zamankinden de keyifliydi.

teşekkürler the fly!
 
bu gece tesadüf eseri geldik arkadaşımla.iyi ki de gelmişiz.ne güzel eğlendik.arada ingilizlerin hışmına uğrasak da güzeldi gayet.tebrikler.

vokalin sahnedeki enerjisi davulun sampatik hareketleri basçının arada monitörünün üstüne çıkması aklımda kalanlar:)

bir de o bas gitar ne de güzeldir.nasıl güzeldir.ne kadar şanslısındır:)
 
geezer demiş ki:
bir de o bas gitar ne de güzeldir.nasıl güzeldir.ne kadar şanslısındır:)


Yaff taa amerikalardan hiç bir masraftan kaçınmadan çuvalla para dökerek aldık getirdik (ne kadar mütevaziyim demi :) )

Yaf o akşam ne akşamdı üleee ne zamandır büle gaz çalmamıştım ii oldu
 
15.03.2006

geezer demiş ki:
bu gece tesadüf eseri geldik arkadaşımla.iyi ki de gelmişiz.ne güzel eğlendik.arada ingilizlerin hışmına uğrasak da güzeldi gayet.tebrikler.

vokalin sahnedeki enerjisi davulun sampatik hareketleri basçının arada monitörünün üstüne çıkması aklımda kalanlar:)

İyi ki gelmişsiniz, inşallah o gelişiniz son gelişiniz olmaz. Bunu saymayız yine bekleriz :D Hatta bir dönem -belki de halâ- bazı otobüs firmalarının ya da restoranların kartvizitlerinde yazdığı gibi "ŞİKAYETİNİZİ BİZE, MEMNUNİYETİNİZİ DOSTLARINIZA ANLATINIZ" :LOL:

Bu vokalin "yeri dar" hali valla (bana stadyum lazıııım :LOL: )

İngilizler süperdi gerçekten. Hep gelseler ne güzel olur :) Bu hafta da bizi yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler. Bu arada isteğini çalamadığımız arkadaşlarımızdan da özür diliyorum grup adına. Umarım en kısa zamanda o istekleri de katarız repertuara (tabii tutarlı olanları :) ) Bir yandan bu platformdan da isteklerinizi iletin bize ki daha eğlenceli işler çıkaralım el birliğiyle.

İskender'in bas gitarına bazen ben de hayranlıkla bakıyorum, özellikle bana Marcus Miller'ı seyrettirdiğinden beri. İnsanda bas gitar çalmayı öğrenme isteği uyandırıyor. (İski'ciğim bana bi indirim yaparsın heralde? :D )

Sevgiler & Saygılar

[email protected]
 
Geri
Üst